Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Εκατομμύρια αντιμετωπίζουν επικίνδυνο κρύο καθώς η αρκτική έκρηξη πλήττει τις ΗΠΑ.

Ένα ψυχρό κύμα ρεκόρ στην Αρκτική σαρώνει μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς οι Μεγάλες Λίμνες αντιμετωπίζουν βαρύ χιόνι και ο Νότος προετοιμάζεται για μια σημαντική χειμωνιάτικη καταιγίδα.

Good Morning America

Buffalo Weather Updates : Μπάφαλο, Νέα Υόρκη ΗΠΑ.

Ενημέρωση για τη χειμερινή καταιγίδα: Οι νότιες πόλεις χτυπιούνται από το χιόνι της λίμνης.

Χιονοθύελλα χτύπησε το buffalo new york Μια σαββατιάτικη έκρηξη χειμωνιάτικου καιρού οδήγησε σε επικίνδυνες συνθήκες χιλιάδες διακοπές ρεύματος.

Η κυβερνήτης Kathy Hochul ανακοίνωσε δυνητικά απειλητικές για τη ζωή συνθήκες οι οποίες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν καταστροφικούς ανέμους παγωμένες θερμοκρασίεςκαι χιόνι με επίδραση λίμνης. 

Η κυβερνήτης Hochul και οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν επίσης πλήρη απαγόρευση των μετακινήσεων για τα επιβατικά οχήματα που ισχύει για όλη την κομητεία Erie.

Ο αγώνας των πλέι οφ του NFL μεταξύ των Buffalo Bills και των φιλοξενούμενων Pittsburgh Steelers αναβλήθηκε για τη Δευτέρα λόγω χειμερινής καταιγίδας.Nostalgify

Κρύο-ρεκόρ εξαπλώνεται σε μεγάλο μέρος των ΗΠΑ.

Συναγερμοί ψύχους ανέμου ισχύουν για 26 πολιτείες λόγω του απειλητικού για τη ζωή αρκτικού αέρα αυτό το Σαββατοκύριακο. Στο Νότο, προβλέπεται χιόνι και πάγος καθώς η επόμενη χειμερινή καταιγίδα έρχεται.


ABC News

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου