Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αποκάλυψη από τον πρώην της Μισέλ Ομπάμα! «ΕΙΝΑΙ στην πραγματικότητα άντρας που ονομάζεται Μάικλ Ρόμπινσον...»

 

Ο πρώην φίλος της Μισέλ Ομπάμα, Ντέιβιντ Άπτσερτς, εμφανίστηκε για να αποκαλύψει ότι «αυτή» είναι στην πραγματικότητα ένας άντρας που ονομάζεται Μάικλ Ρόμπινσον και έγινε «Μισέλ» μόνο αφού γνώρισε τον Μπαράκ Ομπάμα και είχε προοπτικές να γίνει Πρώτη Κυρία.
Σύμφωνα με τον Upchurch, ο οποίος έβγαινε με τη Michelle Obama κατά τη διάρκεια του γυμνασίου, ο Barack Obama είναι ένας «τυχερός άνθρωπος» που έχει έναν σύντροφο τόσο «ταλαντούχο και ευέλικτο» όπως ο πρώην Michael.

Με τον Μπάιντεν να καταγράφει τους χαμηλότερους αριθμούς δημοσκοπήσεων για εν ενεργεία πρόεδρο στην ιστορία, οι Δημοκρατικοί επιθυμούν απεγνωσμένα να μπει στο κάδρο η Μισέλ Ομπάμα. Ωστόσο, τα στοιχεία της πέτρινης ποικιλίας συνεχίζουν να στοιχειώνουν την πρώην Πρώτη Κυρία, αποδεικνύοντας ότι ζει στο ψέμα εδώ και δεκαετίες.

Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που ελήφθησαν από το Εκλογικό Συμβούλιο της Πολιτείας του Ιλινόις, η Μισέλ Ομπάμα ήταν επίσημα εγγεγραμμένη για να ψηφίσει ως άνδρας από το 1994 έως το 2008. Τα επίσημα έγγραφα αποκαλύπτουν επίσης ότι ο Ομπάμα άλλαξε επίσημα το φύλο της σε γυναίκα το 2008, την ίδια χρονιά που ο σύζυγός της ήταν υποψήφιος για την προεδρία.

Τα επίσημα έγγραφα του εκλογικού συμβουλίου ελήφθησαν από την πολιτεία του Ιλινόις από τον δημιουργό ντοκιμαντέρ Joel Gilbert, ο οποίος εξηγεί ότι αποφάσισε να «ακολουθήσει σοβαρή προσέγγιση» για να μάθει για το ιστορικό της Μισέλ Ομπάμα επειδή τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης φοβούνται να πάνε οπουδήποτε κοντά στο θέμα.

Αλλά ο Gilbert, ένας φιλελεύθερος, δεν περίμενε να βρει απόδειξη ότι η Michelle ήταν εγγεγραμμένη να ψηφίζει ως άντρας για δεκατέσσερα χρόνια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου