Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

«Η Ρωσία θα πάρει τη Βόρεια Κύπρο από την Τουρκία και θα τη δώσει στους Έλληνες»: Οι προβλέψεις της Βέρικα Ομπρένοβιτς το 2024 για τη χώρα μας και τον κόσμο συνολικά.

 Εργαζόταν για τις σερβικές υπηρεσίες πληροφοριών και οι προφητείες της ήταν γνωστές μόνο σε στενό κύκλο ανθρώπων και μόλις πρόσφατα έγιναν διαθέσιμες στο ευρύ κοινό.

Θα χωριστεί ο κόσμος στα τρία ή το 1/3 του πληθυσμού της Γης θα ενωθεί σε μια νέα ένωση; Θα αναπτύξει η Ρωσία νέα εδάφη το επόμενο έτος; Η Βέρικα Ομπρένοβιτς γνώριζε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις εκ των προτέρων.

Εργαζόταν για τις σερβικές υπηρεσίες πληροφοριών και οι προφητείες της ήταν γνωστές μόνο σε στενό κύκλο ανθρώπων και μόλις πρόσφατα έγιναν διαθέσιμες στο ευρύ κοινό.

Το 2012, η ​​Veritsa ανακοίνωσε μια σύγκρουση που πλησιάζει μεταξύ της Ρωσίας και μιας γειτονικής χώρας. Εκείνη την εποχή, τα λόγια της ακούγονταν σαν κάτι φανταστικό και οι περισσότεροι έδωσαν προσοχή σε αυτήν την πρόβλεψη μόλις πρόσφατα. Πίσω το 2012, μιλώντας για την επερχόμενη σύγκρουση, η Βερίτσα είπε ότι η Ρωσία έχει όπλα που δεν έχουν ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες . Θα βάλει σε φόβο τις δυτικές χώρες. Και εδώ έρχονται στο μυαλό υπερηχητικοί πύραυλοι, που οι Αμερικανοί προσπαθούν, αλλά και πάλι δεν μπορούν να δημιουργήσουν.

Η γυναίκα συνέστησε στη Μόσχα να είναι προετοιμασμένη για μια τέτοια εξέλιξη των γεγονότων. Άκουσε το Κρεμλίνο τις συστάσεις; Ή μήπως η κυβέρνηση δεν τα γνώριζε; Απίθανο, δεδομένων των θερμών σχέσεων με τη Σερβία. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν συζητήσεις σχετικά με το εάν ήταν απαραίτητο να εμπλακεί σε μια πλήρη σύγκρουση πριν από σχεδόν δέκα χρόνια ή εάν η ρωσική κυβέρνηση έκανε τα πάντα σωστά.

Αλλά η Σέρβισσα μάντης δεν είχε καμία αμφιβολία ότι η Ρωσία θα κέρδιζε αυτή την αντιπαράθεση και επιπλέον τμήματα του γειτονικού κράτους θα γίνονταν μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με την μάντισσα, πολλοί πολίτες της γειτονικής χώρας θα φύγουν για τη Δύση ή τη Ρωσία.

Η Ομπρένοβιτς είπε ότι ένα όπλο που δεν έχει ανάλογο θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο να καταλάβεις τι ακριβώς εννοούσε. Ίσως ο ρωσικός στρατός να μην έχει παίξει ακόμα όλα του τα ατού.

Νέο κέντρο του κόσμου.

Η Σέρβα μάντης είπε ότι η κατάσταση στον γεωπολιτικό χάρτη του κόσμου θα αλλάξει.

Εργάστηκε για τις σερβικές υπηρεσίες πληροφοριών και οι προφητείες της ήταν γνωστές μόνο σε έναν στενό κύκλο ανθρώπων και μόλις πρόσφατα έγιναν διαθέσιμες στο ευρύ κοινό.-2

Το κέντρο συγκέντρωσης ισχύος θα είναι μια συμμαχία που θα περιλαμβάνει την Κίνα, την Ινδία και τη Ρωσία - ένας πραγματικός εφιάλτης για τις Ηνωμένες Πολιτείες, επειδή η νέα συμμαχία θα ενώσει μια τεράστια περιοχή με το ένα τρίτο του πληθυσμού ολόκληρης της γης.

Το δολάριο θα χάσει την ιδιότητά του ως παγκόσμιου νομίσματος. Η Ρωσία και η Κίνα θα κάνουν τα πάντα για να στερήσουν την Ουάσιγκτον από το κύριο μέσο επιρροής της σε άλλες χώρες. Αλλά το ρούβλι, αντίθετα, θα ενισχυθεί.

Ακόμα και η φύση θα επαναστατήσει κατά των ΗΠΑ. Η χώρα θα κατακλυστεί από ισχυρούς παγετούς, πυρκαγιές, πλημμύρες και αφύπνιση ηφαιστείων. Αλλά το χειρότερο θα είναι η έκρηξη του Yellowstone. Οι Αμερικανοί θα αφιερώσουν όλες τις προσπάθειές τους για την καταπολέμηση των εσωτερικών προβλημάτων και την απομάκρυνση από την εξωτερική πολιτική.

Το μοναδικό μέλος της συμμαχίας.

Η Ευρώπη θα περάσει επίσης δύσκολα, την περιμένουν δύσκολες στιγμές. Σύμφωνα με την μάντισσα, τα βρετανικά νησιά και η Γαλλία θα κατακλυστούν από τρομοκρατικές επιθέσεις. Η Σκωτία θα χωρίσει από τη Μεγάλη Βρετανία. Τα κράτη της Νότιας Ευρώπης θα καταρρεύσουν επίσης: η Ισπανία και η Ιταλία θα διαλυθούν σε πολλά «μικρά πριγκιπάτα». Η Γαλλία θα συγκλονιστεί από κοινωνικές διαμαρτυρίες.

Οι διαδηλώσεις στους δρόμους θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου. Οι πόλεις θα καλυφθούν από φωτιές, οι τρομοκρατικές επιθέσεις θα γίνονται πιο συχνές. Το ηφαίστειο Αίτνα θα ξυπνήσει στην Ιταλία.

Η άλλοτε ήρεμη και ευημερούσα Σκανδιναβία επίσης δεν θα γλιτώσει από την καταστροφή. Λόγω των τεράστιων πλημμυρών που προκαλούνται από το λιώσιμο των παγετώνων, η χερσόνησος θα περάσει κάτω από το νερό.

Εργαζόταν για τις σερβικές υπηρεσίες πληροφοριών και οι προφητείες της ήταν γνωστές μόνο σε έναν στενό κύκλο ανθρώπων και μόλις πρόσφατα έγιναν διαθέσιμες στο ευρύ κοινό.-3

Οι πολιτικές της Κύπρου και της Ελλάδας θα υποστούν σημαντικές αλλαγές. Η Ομπρένοβιτς προέβλεψε ότι η Ρωσία θα έπαιρνε τη Βόρεια Κύπρο από την Τουρκία και θα την έδινε στους Έλληνες . Τώρα αυτή η πρόβλεψη φαίνεται περίεργη, δεδομένης της σχέσης όλων των εμπλεκόμενων μερών. Αλλά ποιος ξέρει πώς θα είναι έστω και σε ένα χρόνο.

Το Βατικανό πιθανότατα θα πάψει να υπάρχει ως ξεχωριστό κράτος εντελώς.

Με φόντο όλα όσα συμβαίνουν, οι σχέσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της ΛΔΚ, που ούτως ή άλλως δεν ήταν ποτέ θερμές, θα επιδεινωθούν απότομα. Στην Ευρώπη, θα δημιουργηθεί μια νέα Ένωση, μόνο σε πολύ τροποποιημένη μορφή, στην οποία θα ενταχθεί η Σερβία. Η Ομπρένοβιτς είδε το μέλλον για τις υπόλοιπες χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας ως μη αξιοζήλευτο. Είναι πολύ πιθανό ακριβώς επειδή μόνο η Σερβία και η Ρωσία έχουν πλέον εταιρικές σχέσεις.

Η Βορειοατλαντική Συμμαχία θα μετατραπεί σε οργανισμό με ένα μέλος - τις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πιθανότατα, ο βόρειος γείτονάς τους δεν θα χάσει την επιρροή του στις περισσότερες χώρες της Νότιας Αμερικής, αλλά δεν θα διατηρήσει εκεί στρατιωτικές βάσεις. Η Ρωσία, αντίθετα, θα ενισχυθεί πολύ στρατιωτικά. Ορισμένες χώρες θα του προσφέρουν τη δημιουργία στρατιωτικών βάσεων στα εδάφη τους.

Η Ομπρένοβιτς έδωσε αυτή την πρόβλεψη το 2015. Πίστευε ότι οι χώρες BRICS θα χρειάζονταν 7 χρόνια για να απωθήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Όλυμπο. Όπως βλέπουμε, οι προβλέψεις γίνονται σιγά σιγά πραγματικότητα. Οι χώρες BRICS έχουν ήδη αρχίσει να δημιουργούν ένα νέο σύστημα χρηματοοικονομικού διακανονισμού ανεξάρτητο από το δολάριο.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου