Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

33ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΈΜΕΙΝΕ ΠΑΡΆΛΥΤΗ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΈΝΕΣΗ JOHNSON & JOHNSON, ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΜΆΘΕΙ ΠΏΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΆ.

 

33χρονη γυναίκα έμεινε παράλυτη μετά την ένεση Johnson & Johnson, έπρεπε να ξαναμάθει πώς να περπατά 

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ-Μια 33χρονη αεροσυνοδός και πρώην μοντέλο εχει την ελπίδα ότι μπορεί να περπατήσει μόνη της ξανά. 

Η Kaitlin Endres έλαβε την πειραματική ένεση DNA του ιού Johnson & Johnson στις 9 Ιουνίου, σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Instagram. Ένιωσε ότι ήταν «το σωστό». Ένιωσε επίσης πίεση για να κάνει την ένεση λόγω των θέσεων εργασίας της τόσο στον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών οσο σαν μεσίτης. Η κ. Endres αποκάλεσε την ένεση ως «δώρο γενεθλίων στον εαυτό της», αφού έκλεισε τα 33 την προηγούμενη μέρα.

Η ζωή της όμως άλλαξε για πάντα 12 ώρες αργότερα.

Ηταν στα γενεθλια την επόμενη μέρα και είπε στον φίλο της «τα πόδια μου είναι πολύ βαριά, σαν κάτι να με τσακίζει». Αλλά εκείνη χαμογελούσε και προσποιούνταν ότι τίποτα δεν ήταν λάθος για να μην χαλάσει το δείπνο.


Ο έντονος πόνος στα πόδια της μετατράπηκε σε εξουθενωτικό πόνο κατά την επιστροφή της στο σπίτι. Είπε ότι ένιωθε ότι υπήρχε ένας ογκόλιθος πάνω από τα πόδια της και δεν μπορούσε να τα μετακινήσει. Η κ. Endres έχασε τις αισθήσεις της καθώς το σώμα της έκλεισε από τον πόνο.

Ο πόνος συνεχίστηκε το επόμενο πρωί και έτσι πήγε σε μια μονάδα επείγουσας περίθαλψης. Επίσης, δεν μπορούσε να μιλήσει κανονικά και έκανε πυρετό. Η κα Endres είπε στο podcast "Level Up with Matt Rogers" ότι οι γιατροί την εξέτασαν για θρόμβους αίματος. Αλλά δεν διευκρίνισε ποιες δοκιμές έγιναν στην πραγματικότητα. Οι γιατροί της είπαν ότι ήταν καλά και δεν της πήγαινε τίποτα παρά το ότι πονούσε. Αυτές είναι "φυσιολογικές" παρενέργειες στις πειραματικές ενέσεις, σύμφωνα με τους γιατρούς. Έγραψαν το Xanax, φάρμακο για το άγχος και τις κρίσεις πανικού, και την έστειλαν σπίτι.Σημειώστε ότι τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) και άλλοι «ειδικοί υγείας» των ΗΠΑ έχουν από καιρό κατηγορήσει το άγχος για όλες τις ανεπιθύμητες ενέργειες του «εμβολίου» και όχι τις ίδιες τις ενέσεις.

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου