Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

«Κανονική ζωή,μόνον μέ τακτικούς ἐμβολιασμούς» λέει ὁ Μπουρλᾶ ...

 


Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο ABC This Week με τον Γιώργο Στεφανάπουλο, ο Albert Bourla ρωτήθηκε για το πότε προβλέπει το τέλος της πανδημίας.
«Μέσα σε ένα χρόνο, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή», είπε ο Bourla, αν και κατέστησε σαφές ότι αυτό ισχύει μόνον για εκείνους που θα λαμβάνουν τακτικές δόσεις εμβολίων.

"Δεν νομίζω ότι αυτό σημαίνει πως οι παραλλαγές δεν θα συνεχίσουν να έρχονται", πρόσθεσε ο Μπουρλά. « Και δεν νομίζω ότι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μπορούμε να ζήσουμε τη ζωή μας χωρίς να κάνουμε εμβολιασμούς, βασικά».

Ο Μπουρλά είπε ότι το «πιο πιθανό σενάριο» ήταν οι «ετήσιοι επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί» λόγω της εμφάνισης «νέων παραλλαγών».


Τα σχόλια του Διευθύνοντος Συμβούλου της Pfizer σχετικά με τους ετήσιους εμβολιασμούς είναι ενδιαφέροντα δεδομένου ότι ο FDA μέχρι τώρα έχει εγκρίνει μόνο επαναληπτικές λήψεις για ηλικιωμένους και «άτομα υψηλού κινδύνου».

Η ρητορική του Μπουρλά είναι παρόμοια με εκείνη που υποστηρίζει ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna, Stephane Bancel, ο οποίος είπε την περασμένη εβδομάδα ότι ακόμη και οι νεότεροι άνθρωποι θα πρέπει να κάνουν εμβόλια τουλάχιστον μία φορά κάθε τρία χρόνια.

Αυτό υπογραμμίζει για άλλη μια φορά πώς δημιουργείται μια κοινωνία δύο επιπέδων, όπου μόνο όσοι υποβάλλονται σε κανονικές λήψεις θα μπορούν να απολαμβάνουν έναν σχετικά φυσιολογικό τρόπο ζωής.

Για όσους συνεχίζουν να αρνούνται να εμβολιαστούν, τα ταξίδια, η απασχόληση και ενδεχομένως ακόμη και οι βασικές δραστηριότητες αναψυχής θα συνεχίσουν να περιορίζονται, αφήνοντάς τους σε de facto κατάσταση κλειδώματος επ 'αόριστον.

( Ἀπό : infowars.com


Ἡ Πελασγική

sxolianews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου