Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

14χρονη μαθήτρια πέθανε ενώ ήταν 26 μέρες σε κώμα μετά τη β δόση Pfizer! Δικαστική έρευνα με 3 γιατρούς να κατηγορούνται για ακούσια ανθρωποκτονία. Οι γιατροί ισχυρίζονται πως κατέληξε από μηνιγγίτιδα!/16χρονη μαθήτρια Λυκείου πέθανε αφότου εμβολιάστηκε με Pfizer. Υπέστη 2 ανακοπές καρδιάς και θρόμβωση!!!!

 

Μια 14χρονη μαθήτρια πέθανε μετά από 26 ημέρες που ήταν σε κώμα αφότου εμβολιάστηκε με τη 2η δόση της Pfizer: τρεις γιατροί κατηγορούνται για ακούσια ανθρωποκτονία.

Η Majda αρρώστησε μετά το εμβόλιο: οι γιατροί λένε ότι πέθανε από μηνιγγίτιδα. Έχει ξεκινήσει έρευνα.

Ο εισαγγελέας του Λέτσε κατέγραψε τρεις γιατρούς στο μητρώο υπόπτων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε σχέση με το θάνατο ενός 14χρονου κοριτσιού, της Majda El Azrak, η οποία πέθανε στις 13 Σεπτεμβρίου στην εντατική του παιδιατρικού νοσοκομείου του Μπάρι μετά 26 ημέρες σε κώμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην καταγγελία που παρουσίασαν οι γονείς της, το κορίτσι είχε αρχίσει να αισθάνεται άσχημα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του Covid, που έλαβε στις 17 Αυγούστου στο Salento, όπου ζούσε με την οικογένειά της. Στις 19 Αυγούστου, το κορίτσι νοσηλευόταν στο Tricase (Lecce) όπου, μετά από δύο αξονικές τομογραφίες που πραγματοποιήθηκαν – από τις οποίες προέκυψε ένα ογκολογικό εύρημα – έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε, με κωδικό κόκκινο, στο παιδιατρικό νοσοκομείο στο Μπάρι.Ακολούθησαν 26 ημέρες σε κώμα. Οι γιατροί στο νοσοκομείο του Μπάρι είπαν ότι προσβλήθηκε από μια μορφή θανατηφόρας μηνιγγίτιδας.

Η έρευνα του εισαγγελέα Λέτσε ξεκίνησε μετά από καταγγελία που υπέβαλαν οι γονείς της 14χρονης μέσω του δικηγόρου τους Pasquale Scorrano. Ο γιατρός που χορήγησε τη δεύτερη δόση του εμβολίου και οι δύο γιατροί που, το πρωί της 19ης Αυγούστου, υπέβαλαν το κορίτσι σε ακτινογραφίες στο νοσοκομείο Cardinal Panìco στο Tricase, εγγράφονται στο μητρώο υπόπτων. Ο εισαγγελέας διέταξε την αυτοψία να γίνει στις 27 Οκτωβρίου στο Policlinico di Bari, διορίζοντας τρεις συμβούλους που εδρεύουν στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής.source : https://www.leggo.ithttps://resistance-mondiale.com/Réseau International 25/9/21

H Giulia, μια 16χρονη μαθήτρια πέθανε 16 ώρες μετά τη β’ δόση μ εμβόλιο της Pzifer στη Μόντενα στην Ιταλία! Θύμα εκβιασμού του υγειονομικο-εκπαιδευτικού κατεστημένου: «Μαμά, δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο και ξέρεις ότι φοβάμαι τη βελόνα, αλλά υπάρχουν πολλά να κάνω, πρέπει να ξεκινήσω το σχολείο.”

16χρονη μαθήτρια Λυκείου πέθανε αφότου εμβολιάστηκε με Pfizer. Υπέστη 2 ανακοπές καρδιάς και θρόμβωση!!!!

dimpenews.com

16χρονη μαθήτρια Λυκείου πέθανε αφότου εμβολιάστηκε με Pfizer. Υπέστη 2 ανακοπές καρδιάς και θρόμβωση!!!!

Υπάρχουν αναρτήσεις ότι 16χρονη μαθήτρια Λυκείου η Sofia Benharira πέθανε αφότου εμβολιάστηκε με δόση της Pfizer. Ήταν μαθήτρια στο Λύκειο Valabre της Luynes-Gardanne(13) στη Γαλλία.Υπέστη σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές 2 ανακοπές καρδιάς και θρόμβωση. Η μαθήτρια απεβίωσε στις 21 Σεπτεμβρίου 2021 στην Aix-en-Provence.

”Ένα δράμα εκτυλίχθηκε αυτές τις τελευταίες μέρες στο αγροτικό Λύκειο της Valabre στην Luynes/Gardanne επιφέροντας το θάνατο μιας ανήλικης κοπέλας μετά από 2 καρδιακές ανακοπές. Αυτή η κοπέλα σε τέλεια υγεία εμβολιάστηκε. Τι λογαριάζετε να κάνετε;” (ανάρτηση)

”Μια κολλητή της 16χρονης κόρης μου σε πολύ καλή υγεία εμβολίαστηκε με Pfizer ασθένησε μετά από 2 ανακοπές καρδιάς χθες το βράδυ στο Λύκειο Valabre της Luynes. Πέθανε αυτό το πρωί μετά από μια θρόμβωση. ένα δράμα που θα συγκαλυφθεί.Επιφυλάσομαι να πληροφορήσω τον κόσμο..” ( ανάρτηση από το λογαριασμό του Lapotre Steph)

Image

”Ο Σύλλογος για την Παιδιατρική Υγεία επαλήθευσε την πληροφορία. Eνεργοποιήσαμε τα δίκτυά μας των επαγγελματιών της υγείας, συλλόγων γονέων και δικηγόρων. Είμαστε υπό καθεστώς σοκ. Ονομαζόταν Σοφία…”

Καμιά επίσημη αντίδραση επί του παρόντος για το θάνατο της Γαλλίδας μαθήτριας, η χρονική συσχέτιση φαίνεται προφανής. Η είδηση έρχεται παράλληλα με την ανακοίνωση ότι στην Ιταλία 14χρονη μαθήτρια πέθανε ενώ ήταν 26 μέρες σε κώμα μετά τη β δόση Pfizer! Δικαστική έρευνα με 3 γιατρούς να κατηγορούνται για ακούσια ανθρωποκτονία. Οι γιατροί ισχυρίζονται πως κατέληξε από μηνιγγίτιδα!

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου