Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

Ξεκίνησαν τα τελεσίγραφα! Μετά τα μπάνια του λαού και στην Ελλάδα.

 

Αν αυτό δεν ήταν πρόβα τότε τι ήταν;

Αργά χθες το βράδυ, όπως διαβάσατε στο el.gr, τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων (CDC), τα οποία εισακούει και η επιτροπή ειδικών στην Ελλάδα, στις αναθεωρημένες οδηγίες τους ανέφεραν σήμερα ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα δεν χρειάζεται να φορούν μάσκα σε εξωτερικούς χώρους και μπορούν να αποφύγουν την χρήση της σε εσωτερικούς χώρους στα περισσότερα μέρη.

Τα CDC τόνισαν επίσης ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν θα χρειάζεται να κρατούν κοινωνικές αποστάσεις στα περισσότερα μέρη. Η υπηρεσία ελπίζει επίσης ότι η νέα οδηγία θα ωθήσει περισσότερους Αμερικανούς να εμβολιαστούν.

Μένει λοιπόν να ακουστούν τα ίδια και στην Ελλάδα, καθώς ο διαχωρισμός των ανθρώπων ξεκίνησε, όπως και οι εντολές προς τους πολίτες!

Για πρώτη φορά χωρίς μάσκα, ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, απευθύνθηκε στον αμερικανικό λαό από τον κήπο του Λευκού Οίκου, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει, ίσως μετά τα μπάνια του λαού, και από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Ο κανόνας είναι απλός: εμβολιαστείτε ή φορέστε μάσκα μέχρι να εμβολιαστείτε. Η επιλογή είναι δική σας» έγραψε σε tweet του ο Τζο Μπάιντεν.

Σε μία παραλλαγή του μηνύματος, θα μπορούσε να ακουστεί το εξής:

«Ο κανόνας είναι απλός: Βάλτε ψηφιακή ταυτότητα ή δεν θα μπορείτε να κάνετε συναλλαγές μέχρι να βάλετε. Η επιλογή είναι δική σας».

Και η πρόβα συνεχίζεται…

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου