Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

20 μάρτυρες , συμπεριλαμβανομένων 9 παιδιών και 65 τραυματιών σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα./Πολλοί σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν: Το Ισραήλ επιτέθηκε στη Λωρίδα της Γάζας (ακατάλληλο VIDEO 18+).

 Ο αριθμός των νεκρών στη Λωρίδα της Γάζας ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας αυξήθηκε σε 20, συμπεριλαμβανομένων 9 παιδιών, σύμφωνα με όσα είπε το Υπουργείο Υγείας στη Γάζα, το βράδυ της Δευτέρας.


 

Παλαιστινιακές πηγές επιβεβαίωσαν, ωστόσο, ότι η ισραηλινή κατοχή έχει στοχεύσει πολίτες σε περιοχές βομβαρδισμού στη βόρεια και νότια Λωρίδα της Γάζας. Μια δήλωση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας στη Γάζα ανέφερε ότι "20 μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων 9 παιδιών, εκτός από 65 τραυματισμούς με διάφορους τραυματισμούς ως αποτέλεσμα της ισραηλινής επιθετικότητας, επικοινωνούσαν στη Λωρίδα της Γάζας". στους Marwan Youssef Al-Masry, Rahaf Muhammad Al-Masry, Muhammad Ali Naseer, Ahmed Muhammad Al-Masry, Ibrahim Youssef Al-Masry, Marwan Youssef Al-Masry, Rahaf Muhammad Al-Masry, Yazan Sultan Al-Masry. Νωρίτερα, οι παλαιστινιακές δυνάμεις αντίστασης στη Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσαν ότι είχαν στοχεύσει τους οικισμούς της Ιερουσαλήμ, του Άσκελον και του Ισραήλ στην περιοχή της Λωρίδας της Γάζας με πυραύλους, μετά την ισραηλινή κλιμάκωση στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ.


اقرأ المزيد: https://felesteen.ps/p/88040
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ FELESTEEN : Corfiatiko.blogspot.com

Πολλοί σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν: Το Ισραήλ επιτέθηκε στη Λωρίδα της Γάζας (VIDEO 18+)

Ο αριθμός των νεκρών από τις ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας έχει αυξηθεί σε 20, συμπεριλαμβανομένων εννέα παιδιών και μιας γυναίκας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας, Ashraf al-Kidra.

Νωρίτερα, το Υπουργείο Υγείας ανέφερε εννέα θανάτους.

"Ως αποτέλεσμα των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών στη Λωρίδα της Γάζας, είκοσι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στον θύλακα, συμπεριλαμβανομένων εννέα παιδιών και μιας γυναίκας που σκοτώθηκε ... Άλλοι 65 πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν", δήλωσε ο al-Kidra.

Ο στρατός είχε προηγουμένως αναφέρει ότι δεκάδες ρουκέτες εκτοξεύτηκαν στο Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας, οι περισσότερες από τις οποίες είτε προσγειώθηκαν σε ανοιχτές περιοχές είτε παρεμποδίστηκαν από το πυραυλικό αμυντικό σύστημα Iron Dome. Ο ισραηλινός στρατός αντέδρασε χτυπώντας στόχους του κινήματος της Χαμάς.

Επιπλέον, οι συγκρούσεις στην Ανατολική Ιερουσαλήμ συνεχίζονται για αρκετές ημέρες. Σύμφωνα με την Ερυθρά Ημισέληνο στην Ιερουσαλήμ, την Κυριακή το βράδυ 80 άτομα τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις μεταξύ Παλαιστινίων και ισραηλινής αστυνομίας και περίπου 300 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Οι ταραχές συνεχίστηκαν τη Δευτέρα το πρωί, μέχρι στιγμής ο αριθμός των Παλαιστινίων που επλήγησαν από τις συγκρούσεις στη Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα έχουν αυξηθεί σε 331.


rusvesna.su

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου