Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Η ώρα της ποινής για τον απαγωγέα της Λάρνακας… Αντιμέτωπος με ισόβια.

Η ώρα της ποινής για τον απαγωγέα της Λάρνακας έφτασε – Τίτλοι τέλους στην υπόθεση που συγκλόνισε το παγκύπριο – Αντιμέτωπος με ισόβια ο απαγωγέας.Η ώρα της ποινής για τον απαγωγέα της Λάρνακας… Αντιμέτωπος με ισόβια

 Έφτασε η ώρα για την επιβολή της ποινής στον Γιώργο Νικολάου, άλλως Τζιορτζ, 35 χρόνων από τη Λάρνακα, ο οποίος στις 25 Σεπτεμβρίου 2018 συγκλόνισε το παγκύπριο με την απαγωγή των δύο μαθητών από δημοτικό σχολείο της Λάρνακας.
Ο Νικολάου έχει παραδεχθεί τις τέσσερις εναντίον του κατηγορίες. Οι δύο κατηγορίες αφορούν περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης και οι άλλες δύο αφορούν απαγωγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, για τον κάθε ένα από τους μαθητές.
Μέχρι και ισόβια…
Η κατηγορία της απαγωγής επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και εφτά χρόνια, ενώ η κατηγορία για περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης εμπίπτει στον περί ναρκωτικών ουσιών νόμο και επισύρει ποινή μέχρι και ισόβιας φυλάκισης.
Η μέρα που συγκλόνισε την Κύπρο
Το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου  2018, ο 35χρονος απήγαγε τους δύο μαθητές από την αυλή του σχολείου τους, στη Λάρνακα. Μόλις έγινε αντιληπτή η απαγωγή, η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη και των μαθητών.
Αργότερα την ίδια μέρα, ο 35χρονος και τα παιδιά εντοπίστηκαν, ύστερα από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία από Παρατηρητές της Γειτονιάς, στο διαμέρισμα του, που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο.
cyprustimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου