Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Η Ισραηλινή αεροπορία βομβαρδίζει τη Γάζα.

Μετά το κτύπημα σε σπίτι από πύραυλο που εκτοξεύτηκε από τη Γάζα,η αεροπορία του Ισραήλ ξεκίνησε αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη Γάζα.Μία πυρκαγιά πυρκαγιάς πάνω από τα κτίρια στην πόλη της Γάζας κατά τη διάρκεια Ισραηλινών απεργιών στις 25 Μαρτίου 2019. (Mahmud Hams / AFP)

Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε στόχους σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας το απόγευμα της Δευτέρας, συμπεριλαμβανομένου του άδειου γραφείου του ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανιέι, περίπου 12 ώρες μετά την εκτόξευση ενός πυραύλου από τον παράκτιο θύλακα σε ένα σπίτι στο κεντρικό Ισραήλ, τραυματίζοντας επτά άτομα.
"Αυτή τη στιγμή, οι δυνάμεις άμυνας του Ισραήλ έχουν αρχίσει να επιτίθενται σε τρομοκρατικούς στόχους που ανήκουν στην τρομοκρατική ομάδα της Χαμάς σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας", δήλωσε ο στρατός σε δήλωση λίγο μετά τις 5:30 μ.μ.
Περίπου τρεις ώρες μετά την εκστρατεία βομβιστικών επιθέσεων, οι τρομοκρατικές ομάδες στη Λωρίδα της Γάζας άρχισαν να εκτοξεύουν ρουκέτες και πυραύλους στο νότιο Ισραήλ, πυροδοτώντας σειρήνες αεροπορικής επιδρομής σε όλη την περιοχή, δήλωσε ο IDF.
Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ή ζημιές.
Τουλάχιστον δύο Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από τις ισραηλινές επιδρομές, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TIMES OF ISRAEL : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου