Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Γάζα: ανακοινώνουν 45.000 μπαλόνια IED, υποσχέθηκαν να "ξεκινήσουν έναν πόλεμο εναντίον του Ισραήλ" Αύριο. . .

Η κυβέρνηση της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας λέει ότι θέλει ειρήνη με το Ισραήλ. Οι συνεργάτες τους από τις Factions στη Γάζα ανακοινώνουν ότι έχουν εκατοντάδες IED, προετοιμασμένοι για αύριο,για αναταραχές μαζί με πάνω από 45.000 μπαλόνια με εκρηκτικά και εύφλεκτα χημικά που επισυνάπτονται!

Υιοί της μονάδας μπαλονιών Zawari Molotov λένε ότι έχει ετοιμάσει 45.000
μπαλόνια IED για  αύριο και θα ξεκινήσουν 150-200 κάθε ώρα μετά  τις απογευματινές προσευχές.
Περίπου 1000 αναρχικοί συγκεντρώνονται αυτήν την ώρα (1:39 μ.μ. EDT) μπροστά από τους IDF, στα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας, πετάγοντας πέτρες στις δυνάμεις του IDF που αποκρίνονται με ζωντανό πυρ και δακρυγόνα. Επτά τραυματίες, ένας από αυτούς σε κρίσιμη κατάσταση,  και αυτό είναι μόνο η αρχή.
Εν τω μεταξύ, ο ανώτερος αξιωματούχος της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ (PIJ) Khaled Al Batsh μετά τη συνάντηση με τους Αιγυπτίους "Αύριο θα είναι μια ειρηνική μέρα, θα συγκεντρωθούμε σε τεράστιες ποσότητες για να δείξουμε την απόρριψη του" Deal of the century " η πολιορκία."(συμφωνία του αιώνα)
Ο εκπρόσωπος των ταξιαρχιών Al-Quds(Ιερουσαλήμ): "Ο παλαιστινιακός λαός έχει κάνει μια σαφή και αδιαμφισβήτητη απόφαση να σταματήσει την άδικη πολιορκία στη Γάζα και δεν θα αποθαρρυνθεί από όλες τις ενέργειες του εχθρού".
Εκπρόσωπος του Ταξιαρχικού Συλλόγου Al-Quds(Ιερουσαλήμ): Προειδοποιούμε τον σιωνιστή εχθρό εναντίον της αιματοχυσίας με παλαιστινιακό αίμα και τονίζουμε ότι η δολοφονία πολιτών θα φέρει μόνο πόλεμο.
Οι παρατάξεις στη Λωρίδα της Γάζας: "Εάν αύριο θα σκοτωθούν στις διαδηλώσεις, θα ξεκινήσουμε έναν πόλεμο εναντίον του Κράτους του Ισραήλ".
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HAL TURNER RADIO SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου