Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Νέα Ζηλανδία-Κατέρρευσε γέφυρα στον ποταμό Waiho.

Μια γέφυρα του αυτοκινητόδρομου πάνω από τον ποταμό Waiho κατέρρευσε από την ισχυρή καταιγίδα  την Τρίτη, προτρέποντας τις αρχές να δηλώσουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να κλείσουν 300 χλμ. δρόμου στη δυτική ακτή του Νότιου Νησιού της Νέας Ζηλανδίας.γέφυρα του αυτοκινητοδρόμου κατάρρευση νέα καταιγίδα Ζηλανδία, κατάρρευση γέφυρα αυτοκινητοδρόμου νέο βίντεο ζούγκλα καταιγίδα, κατάρρευση γέφυρα αυτοκινητοδρόμων νέα πορεία καταιγίδα της Ζηλανδίας 2019

Τα βίντεο που προβλήθηκαν στην τοπική τηλεόραση και διανεμήθηκαν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν μέρος της Γέφυρας Waiho να καταρρέει.
Σε ένα σύντομο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook, ο Δήμαρχος Westland Bruce Smith δήλωσε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και είπε ότι η καταιγίδα αναμένεται να συνεχιστεί για μια ακόμα μέρα. 

Έχω ανησυχίες για τη ζωή των ανθρώπων στο Franz Josef ", είπε ο Σμιθ στο μήνυμα, προσθέτοντας ότι μια ακόμη γέφυρα ήταν επίσης κατεστραμμένη.
Δεν υπήρξαν αναφορές τραυματισμών. Περίπου 50 άτομα, κυρίως τουρίστες, διαμένουν σε ένα αυτοσχέδιο κέντρο έκτακτης ανάγκης σε μια τοπική αίθουσα για να δουν τη θύελλα, ανέφεραν τα ΜΜΕ. 
Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Νέας Ζηλανδίας ανέφερε σε δήλωσή της ότι η καταιγίδα ήταν « ένα σημαντικό γεγονός ακόμη και για τα πρότυπα της Δυτικής Ακτής. "
Πρόσθεσε ότι ο Οργανισμός Μεταφορών της Νέας Ζηλανδίας συμβουλεύει τους κατοίκους της δυτικής ακτής του Νότιου νησιού  να αποφύγουν όλα τα απαραίτητα ταξίδια. 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου