Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Ξεβράστηκε φεγγαρόψαρο-γίγας στην Αυστραλία -Στην αρχή το πέρασαν για... ψεύτικο [εικόνες].

Viral έχει γίνει το γιγαντιαίο φεγγαρόψαρο που ξεβράστηκε από τον ωκεανό στον ποταμό Μάρεϊ στην Αυστραλία.Φεγγαρόψαρο στην Αυστραλία

Το φεγγαρόψαρο βρήκε ένα ζευγάρι, το οποίο όπως ανέφερε στην αρχή νόμιζε πως ήταν ψεύτικο.
Viral έχει γίνει το γιγαντιαίο φεγγαρόψαρο που ξεβράστηκε από τον ωκεανό στον ποταμό Μάρεϊ στην Αυστραλία.Viral έχει γίνει το γιγαντιαίο φεγγαρόψαρο που ξεβράστηκε από τον ωκεανό στον ποταμό Μάρεϊ στην Αυστραλία.
Συγκεκριμένα το δέρμα του ψαριού έμοιαζε με ρινόκερου, ενώ τα λέπια του ήταν καλυμμένα με άμμο και δεν φαίνονταν καθαρά, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να μπερδευτεί και μην καταλάβει πως το ψάρι είναι αληθινό.
Μάλιστα από τη φωτογραφία του στο Facebook κάποιοι νόμιζαν πως πρόκειται για ναυάγιο μικρής βάρκας.
ο φεγγαρόψαρο βρήκε ένα ζευγάρι, το οποίο όπως ανέφερε στην αρχή νόμιζε πως ήταν ψεύτικο.ο φεγγαρόψαρο βρήκε ένα ζευγάρι, το οποίο όπως ανέφερε στην αρχή νόμιζε πως ήταν ψεύτικο.
Εν τέλει το ψάρι όχι μόνο ήταν αληθινό, αλλά όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες ήταν και τεράστιο, καθώς είχε μήκος ένα μέτρο και ογδόντα εκατοστά.
Το συγκεκριμένο είδος ψαριού τρέφεται κυρίως με τσούχτρες και συναντάται στα ανοιχτά νερά του ωκεανού.
Το δέρμα του ψαριού έμοιαζε με ρινόκερου, ενώ τα λέπια του ήταν καλυμμένα με άμμο.
Το δέρμα του ψαριού έμοιαζε με ρινόκερου, ενώ τα λέπια του ήταν καλυμμένα με άμμο.
Το μήκος του μπορεί να φτάσει σε μήκος τα 3,3 μέτρα, σύμφωνα με ιστοσελίδα της Αυστραλία που ειδικεύεται στα ψάρια.
Επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο ψάρι εμφανίζεται στις ακτές της Αυστραλίας, καθώς έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά με φεγγαρόψαρα που προκαλούν ζημιές σε σκάφη.
Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται τέτοιο ψάρι στην Αυστραλία, καθώς έχουν εντοπιστεί πολλά φεγγαρόψαρα να προκαλούν καταστροφές σε σκάφη. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται τέτοιο ψάρι στην Αυστραλία, καθώς έχουν εντοπιστεί πολλά φεγγαρόψαρα να προκαλούν καταστροφές σε σκάφη.

Σημειώνεται πως φεγγαρόψαρο- γίγας έχει πιαστεί και στην Μύκονο, το οποίο είχε βάρος 250 κιλά.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου