Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Άντρας σε ταράτσα στη Λάρνακα απειλεί να αυτοπυρποληθεί. Στο σημείο διαπραγματευτές της Αστυνομίας.

ΤΩΡΑ: Άντρας σε ταράτσα στη Λάρνακα απειλεί να αυτοπυρποληθεί. Στο σημείο διαπραγματευτές της Αστυνομίας
Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας μετά από πληροφορία πως άντρας απειλεί να αυτοπυρποληθεί λόγω ανάκτησης T/κ ιδιοκτησίας κατοικίας που διαμένει, μετά από δικαστικό διάταγμα.
Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times βρίσκονται μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, η Πυροσβεστική, ασθενοφόρο καθώς και διαπραγματευτές.
Όπως μας αναφέρθηκε η Αστυνομία είχε μεταβεί στην οικία που διαμένει για να εκτελέσει ένταλμα δικαστηρίου για ανάκτηση της.
Ο Τουρκοκύπριος ένοικος του σπιτιού όπως μας αναφέρθηκε πήρε μπουκάλι το οποίο περιέχει βενζίνη, ανέβηκε στην οροφή της κατοικίας και απειλεί να αυτοτραυματιστεί.
cyprustimes.com
Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας μετά από πληροφορία πως άντρας απειλεί να αυτοπυρποληθεί λόγω ανάκτησης T/κ ιδιοκτησίας κατοικίας που διαμένει, μετά από δικαστικό διάταγμα.Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας μετά από πληροφορία πως άντρας απειλεί να αυτοπυρποληθεί λόγω ανάκτησης T/κ ιδιοκτησίας κατοικίας που διαμένει, μετά από δικαστικό διάταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου