Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Όλα μοιάζουν να παίρνουν τον δρομο τους.


Ένας δρόμος προς το άγνωστο...για πολλούς τουλάχιστον εκεί έξω που δεν κρατάνε την πυξίδα ακριβείας των προφητειών. Ένας δρόμος…μονόδρομος που δεν θα έχει γυρισμό…ημέρες που θα λησμονούμε το τώρα γιατί οι περισσότεροι λίγο πολύ είμαστε δεμένοι με το τώρα, με την επίπλαστη ασφάλεια που μας παρέχει ...όσο και αν κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει αναγούλα και ζάλη  η καθημερινότητα.Όσο πιο πολύ αηδιάσουμε με τα όσα γίνονται και λέγονται σήμερα, τόσο πιο εύκολα θα αποδεχτούμε και θα προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες του αύριο...μεθαύριο..όποτε σχηματιστούν τέλος πάντων!

Δεν θα είναι εύκολη η προσαρμογή για όσους από εμάς παραμείνουμε απόλυτα γατζωμένοι στην ασφάλεια του εδώ και του τώρα...γιατί πλησιάζουμε στην ώρα μηδέν.

Η ώρα μηδέν του χρόνου, είναι γεγονός.

Είναι η ημέρα που θα ακούσουμε στις ειδήσεις ότι έγινε ένα ατύχημα. 

Ερώτημα εδώ..

Ποιος όμως θα το έχει προκαλέσει το ατύχημα;

Το πεδίο; Τα κάνει κάτι τέτοια γενικά

....όμως

....καλό θα ήταν να μας απαντήσει και η στρατιωτική ηγεσία των απέναντι στο....ποιος θα το προκαλέσει!

Μήπως ετοιμάζεστε να το κάνετε μόνοι σας….τούρκος να ρίξει στον… Τούρκο;

Και μετά να τα ρίξετε…εδώ σε εμάς;

Ναι σε εμάς…που ίσως το διάστημα εκείνο, να έχει κανονιστεί το εδώ πολίτικο σύστημα να έχει βγάλει error…να ολοκληρώσουν την προδοσία…και ίσως αυτό το διάστημα είναι πριν μπει ο……… Ιούλιος.

Υπάρχει περίπτωση να υφίσταται σαν ενδεχόμενο αυτό το....... καρέ από το φιλμ; 

Για να είναι καρέ...υπάρχει.

Αυτή τη στιγμή την ώρα που θερίζουν τους Έλληνες αθόρυβα, την ώρα που ψάχνουν μεγαλύτερο θέρισμα για την μηχανή τους, την ίδια ώρα δεν ξέρω πως, βομβαρδίζουν την ατμόσφαιρα με εμπόδια... πολλά εμπόδια που στέκονται ανάμεσα σε εμάς και την προετοιμασία μας.

Έχουμε πει ότι δεν θα είμαστε μόνοι μας σε όλο αυτό. …το έχω πει και το ξέρεις και εσύ ακόμη καλύτερα ότι όλο ο Ουρανός τις ημέρες εκείνες του ξεκαθαρίσματος θα είναι μαζί μας, και αυτό γιατί όλη η κόλαση θα είναι εναντίων μας.

Ήδη έχει μαζευτεί πολύ σκοτάδι πάνω από την Ελλάδα. Σε πολλές πόλεις, σε πολλές πόλεις που έφεραν τον….. Αλέξη εκεί που είναι. Αν τα νομοσχέδια που ψηφίζουν είναι όπλα που θερίζουν, τότε την σκανδάλη την πατάει το εκλογικό σώμα, η επίσημη επιλογή των Ελλήνων.

Η συνειδητή επιλογή ή η επιλογή από αγνοία, όπως έγινε το 2015, ακόμη και τα κριτήρια της επιλογής τότε, η προδιάθεση που έδειξε το εκλογικό σώμα επάνω από την κάλπη(όχι μόνο τότε αλλά και ειδικά τότε και μάλιστα 2 φόρες),  τα βρήκαμε και θα τα βρούμε μπροστά μας.

Και μαζί με τα ξερά προσπαθούν να κάψουν και τα χλωρά.

Άλλο όμως τι προσπαθώ να κάνω και άλλο τι καταφέρνω.

Είναι σημαντικό λοιπόν να μην μας απορροφήσει η καθημερινότητα και η πραγματικότητα τους μέσα από τις αποφάσεις και τις ειδήσεις τους, οι συνθήκες που βιώνουμε κάθε μέρα δεν είναι δική μας κατασκευή, άλλοι τις διαμορφώνουν, τους δώσαμε βέβαια το πράσινο φως για να το κάνουν, ναι..... απλά εμείς τώρα αντιδράμε σε αυτές δίχως αντίσταση...δίχως αντίληψη και διάκριση...βαρκούλες που τις πάει όπου φυσάει ο άνεμος τους......…

Πετάνε συνεχώς την μπάλα στην εξέδρα και παίζουν καθυστερήσεις, ώστε να μην δούμε ότι ο αγώνας φτάνει στο πολύαναμενόμενο τέλος του και να παραμείνουμε φοβισμένοι, απελπισμένοι, εξαρτημένοι από την μεγάλη μηχανή που είναι έτοιμη να σβήσει….ουσιαστικά μας θέλουν ανέτοιμους υλικά, πνευματικά, συνειδησιακά και πάνω εκεί επιθυμούν να κάνουν την πρεμιέρα.

Στο υλικό κομμάτι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ειδικά όσοι είναι στην επαρχία άλλα όπου και να είσαι, μια μίνι προετοιμασία είναι τεράστιο πλεονέκτημα.

Επίσης ένα σχέδιο Αχιλλέας στα Κατοχικά που τρέχει πολύ πριν έρθει το τώρα, είναι πρόταση που θα πρέπει κατά αρχάς να μπούμε στην φιλοσοφία αυτή, γιατί πρώτα και κύρια μας κάνει να σκεφτούμε διαφορετικά, η προετοιμασία είναι ένας εξομοιωτής που μας εκπαιδεύει σε κάτι που δεν έχει έρθει ακόμη,  ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις όταν η γραμμή του μέλλοντος ενωθεί με αυτή του παρόντος.

Η εσωτερική προετοιμασία  τώρα..θα την έβαζα πρώτη στη λίστα...η οποία τρέχει παράλληλα με την υλική προετοιμασία και είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη. Η
 ενότητα Ψυχαγωγία, τα κείμενα που ανεβαίνουν εκεί δεν είναι δικά μου, όποτε δεν έχουν ατέλειες, είναι από φωτισμένους ανθρώπους και είναι ασπίδα και δόρυ μαζί, παίρνουμε την πρώτη ύλη και θα πρέπει εμείς να κατασκευάσουμε με τη δική μας προσπάθεια τον "οπλισμό"……. και είναι καλό να δουλέψουμε σε αυτό από τώρα…είναι κλειδί που ξεκλειδώνει ένα μεγάλο καταφύγιο την ώρα του κατακλυσμού. 

Αυτά τα δύο,
 κατά τη γνώμη μου, είναι σαν...την κιβωτό του Νώε.

Τέλος, θα πρέπει  να μπορούμε να ερμηνεύουμε τα γεγονότα που μας πασάρουν. 

Θέλει εξάσκηση και διάκριση, και χρόνο, δεν είναι καθόλου εύκολο και οι παγίδες είναι χιλιάδες, σε αυτό το κομμάτι προσπαθώ και εγώ να βάλω το χεράκι μου ώστε πολλοί που δεν έχουν τον χρόνο να έχουν τα στοιχεία, μερικά δηλαδή κομμάτια του παζλ.

Και αυτό γιατί αυτά τα ερπετά που μαγειρεύουν τις εξελίξεις, δεν αφήνουν τον πολύ κόσμο να δει προς τα που πάει η κατάσταση...για να κατεβάσουν την κατάλληλη για αυτούς στιγμή τον γενικό.

Και όποιοι από την άλλη βλέπουν…η ίδια η κοινωνία, η κοινή γνώμη τους βάζει ταμπέλα και τους τοποθετεί κατευθείαν ψηλά στο ράφι εκεί που γράφει......... οι γραφικοί.

Όταν όμως πέσει η νύχτα στο Παλέρμο…τότε δεν θα ξέρουμε ποιος είναι ο δολοφόνος και ποιος το θύμα.

Υπομονή, λιγάκι θάρρος και μια πρέζα ελπίδα, προσευχή όπως περιγράφουν τα λόγια φωτισμένων ανθρώπων, γιατί θα μας βομβαρδίσουν με τις ενέργειες τους, (ήδη το κάνουν) ανελέητα....
 και φυσικά.…...προετοιμασία. 

Είμαστε κοντά..πιο κοντά από όσο πιστεύουμε ή από όσο φαίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου