Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΓΙΓΑΝΤΑΣ.
Ένα τεράστιο λυκόσκυλο κλέβει την παράσταση καθημερινά στο καταφύγιο άγριων ζώων Shy Wolf στην πολιτεία της Φλόριντα, το μέγεθος του οποίου προκαλεί δέος και θαυμασμό.Ο Yuki εγκαταλείφθηκε στο καταφύγιο πριν από μερικά χρόνια, καθώς οι ιδιοκτήτες του δεν μπορούσαν να συντηρήσουν ένα κατοικίδιο στο μέγεθός του, ενώ μία εξέταση στο DNA του αποκάλυψε κάτι ακόμα πιο συνταρακτικό.

Όπως έγινε γνωστό, ο Yuki έχει το DNA γκρίζου λύκου σε ποσοστό 87,5%, ενώ το υπόλοιπο 12,5% μοιράζεται στις ράτσες των σιβηρικών χάσκι και των γερμανικών ποιμενικών.

Το λυκόσκυλο, μάλιστα, ξεπερνάει σε μέγεθος ακόμα και τους λύκους που ζουν στο καταφύγιο, αποτελώντας επί σειρά ετών την ατραξιόν του κέντρου, προσελκύοντας καθημερινά το ενδιαφέρον των επισκεπτών αλλά και των μέσων ενημέρωσης.

Ο Yuki, ο οποίος λόγω της γενετικής του «καταγωγής» δεν συγκαταλέγεται στα κατοικίδια ζώα αλλά στα άγρια, δεν υπολείπεται σε τίποτα των άγριων συγγενών του, τουλάχιστον όσον αφορά στην σωματική του διάπλαση και την δύναμή του, ωστόσο η συνολική του συμπεριφορά και τα ένστικτά του τον έχουν κάνει την μασκότ του καταφυγίου, καθώς το παιχνίδι με τους ανθρώπους και τα υπόλοιπα ζώα είναι στην καθημερινή του ρουτίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου