Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

GEWKWN : ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ…

GEWKWN : ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ.
Οι πόρτες Του Ουρανίου Πατρός είναι ανοιχτές, εσείς πολλές φορές περνάτε κατά διαστήματα ανάμεσα τους, αλλά μερικοί φεύγοντας ξεχνούν και τραβούν την πόρτα πίσω τους, δηλαδή την κλείνουν, όταν την κλείσουν, μερικοί ( μένουν ) κλείνονται προς τα μέσα και χάνουν δικαιώματα αυτοί είναι οι πιστοί ΕΓΩΙΣΤΕΣ , και μερικοί άλλοι κλείνονται προς τα έξω, όμως δεν χάνουν τα δικαιώματα τους, επειδή μπορεί να μετανοήσουν.


Όσο εύκολα περναει μια καμήλα από την τρύπα της βελόνας, τόσο εύκολα θα περάσει ένας πιστός εγωιστής την πόρτα του παραδείσου, Ναι! επί της ουσίας, αυτό λέγω τώρα, με το θέλημα τους γίνεται αυτό.
Αλλά αυτοί , οι οποίοι κλεισθηκαν απ’εξω, είτε άθελα τους, είτε με το θέλημα τους, αυτοί δεν χάνουν το δικαίωμα, διότι έχουν το δικαίωμα της μετανοίας. Και οι εγωιστές έχουν το δικαίωμα να μετανοήσουν, όμως δεν μετανοούν, από εγωισμό.
Ένα άλογο που έχει επάνω του τον καβαλάρη, για να τον προστατευση, πολύ εύκολα γονατίζει, όμως ο ελέφαντας δεν γονατίζει τόσο εύκολα διότι έχει βάρος και αργεί να σηκωθεί, έτσι συμβαίνει και με τον εγωιστή, που το βάρος του εγωισμού, δεν τον αφήνει να γονατίσει, επειδή ο εγωισμός έχει τόσον βάρος, που δεν τον αφήνει να σηκωθη.
Γιατί και γονατισμένος θα πη : ‘’ ναι Κύριε, μετανοώ, αλλά εγώ έκανα και αυτά τα καλά ‘’
Ε! νατος ο εγωισμός, παιδιά μου, είναι όπως ο ελέφαντας που δεν μπορεί να σηκωθη εύκολα.
Γι’αυτό παιδιά μου. Σας έχω πει και σε άλλες κουβέντες που κάναμε, ότι 1 γρ. ( ένα γραμμάριο ) εγωισμός, έχει το βάρος ενός βουνού.
Ο εγωισμός είναι όπως η ωραία νύφη, που την ημέρα του γάμου, ξεμυαλίζει τον άνδρα και τον κόσμο με την ομορφιά της, και το βράδυ βγάζει τα νύχια της όπως η στρίγγλα.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ……..
Στην αρχή που τον φοράτε, σας αρέσει και σας πάει κοστούμι, και όμως παιδιά μου, αυτό το κοστούμι στενεύει την ψυχην σας και την κατασπαράζει, όπως το παράδειγμα της όμορφης νύφης.
Γι’αυτό όταν μπαίνετε και βγαίνετε στις πόρτες Του Ουρανίου Πατρός , αρκετές φορές στην ζωην σας ( με τις προσευχές σας και τα διάφορα έργα σας) μην έρχεσθε φουριόζοι ( με εγωισμό) και βγαίνετε φουριόζοι, γιατί μπορεί να κλειστείτε μέσα η έξω, και για να τις ξανανοίξετε, πρέπει να αρχίσετε πάλι από την αρχή, επειδή είναι πόρτα που δεν έχει κλειδαριά επάνω της, ούτε μπετούγια, αλλά μόνον ένας έχει τον τρόπο να την ανοίξει, δηλαδή Ο Θεός Πατέρας και Ο Χριστός.
Ε! από όλα αυτά που είπαμε, τα συμπερασμα δικά σας !!!
GEWKWN 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου