Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

NEEΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑ-ISIS. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ/ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ..../NA ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ...


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.
1)ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ, Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ή ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ.. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ. ΤΟ ISIS ΥΠΗΡΞΕ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΜΕΛΕΤΩΝ (ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΠΟΝΙΣΕΙ ΣΧΕΔΙΑ. ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΣΕΙ ΜΕΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ..ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ISIS "ΓΛΙΣΤΡΗΣΑΝ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ(ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...) ΚΑΙ ΥΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.
2)ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΙΚΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ"ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΛΥΚΩΝ",.ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ 23 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ 7 ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΣΤΟΧΟΙ , ΕΝΩ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΕΣ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ -ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ,ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ
3)ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ(ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ AΡΑΒΙΚΑ ) ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΤΖΙΚΟΙ-ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΙ. ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΩΣ" ΕΝΕΡΓΕΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΩΔΗ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΕΙ ΕΞ ΑΠΗΝΗΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ."ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ.'...ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ....
4)ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ(ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΩ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΦΕΣ) ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ , ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ TO ISIS ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ISIS ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2009-2012. ΤΟ ISIS ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ, ΕΝΩ "ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ" ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ISIS ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ/REAL ESTATE ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΕΔΑΦΟΣ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΥΝΝΟΕΙ ΠΟΛΥ . ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ HACKERS ΩΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ(2013) ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ "ΤΡΟΠΟΥΣ" ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΙΝΕΒΙ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΜΟΣΟΥΛΗ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΣΕ ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ 2 ΕΚΑΤ ΔΟΛ.(ΜΕ 14 ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ...)
5)ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ISIS ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ -ΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ..ΑΣ ΜΗΝ ΘΕΤΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ-ΜΕΣΩ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ -ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ISIS ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΡΓΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ.....ΚΑΙ Η ΒΑΓΔΑΤΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΑΛΑΧΑΝΤΙΝ-ΝΙΝΕΒΙ-ΜΠΑΚΟΥΜΠΑ -ΡΑΜΑΝΤΙ-ΑΝ ΑΜΠΑΡ ΜΑΧΜΟΥΝΤΙΓΙΑ ΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ.
6)ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΝΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ISIS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ , ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ "ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ-ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ..ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ..."..ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ 2004-2006 ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ "ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΧΑΡ" , ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΛΕΤΗ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ (ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΕ ΧΕΛΜΑΝΤ-ΠΑΚΤΑ-ΠΑΚΤΙΓΙΑ-ΚΑΝΤΑΧΑΡ-ΦΕΥΖΑΜΠΑΝΤ-ΤΖΑΛΑΛΑΜΠΑΝΤ-ΜΠΑΓΚΛΑΝ ΧΕΡΑΤ, ΖΑΜΠΟΥΛ ΚΑ)), Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ....
7)ΟΙ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ" ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ISIS ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ /ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HAWALA , ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ , ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΗΔΗ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΙΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΞΕΠΛΥΜΑ. ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ISIS..
8)ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 8ΕΚΑΤ ΑΤΟΜΑ. ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΝ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ-ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ-ΛΥΤΡΑ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΕΣ-ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΛΠ. ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΩΝ 8 ΕΚΑΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ, ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ "ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ" ΤΟΥ ISIS. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ "ΚΡΥΨΩΝΕΣ" ΠΑΝΙΣΧΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ.ΑΡΑ ΟΙ ΤΟΥ ISIS ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ ...ΤΑ ΑΤΟΜΑ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΡΑΚΑ, ΣΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ, ΣΤΗΝ ΝΤΙΕΡ ΕΛΖΟΡ ΚΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.

1 σχόλιο: