Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Εσχατοι καιροί : «Οι Κυβερνήσεις ξέρουν ότι κάτι μεγάλο έρχεται».Αναμένονται μεγάλοι σεισμοί!

Σε ό, τι μπορεί να θεωρηθεί ως δυσοίωνη περίπτωση συγχρονισμού, πραγματοποιήθηκαν σειρές σεισμών και τσουνάμι σε όλο τον κόσμο τον περασμένο μήνα.

Την Τετάρτη, δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι του Όκλαντ της Καλιφόρνια συγκλονίστηκαν όταν τα κινητά τους τηλέφωνα έλαβαν ένα μήνυμα: δεν υπήρξε σεισμός. Αν και είχε σκοπό να τους καθησυχάσει ότι το σεισμολογικό σύστημα προειδοποίησης ήταν λειτουργικό, πολλοί το πήραν, είναι μια δυσοίωνη υπενθύμιση ότι ζούσαν σε μια περιοχή με ιστορία σεισμικών καταστροφών. Υπάρχουν σχέδια για το σύστημα σε ολόκληρη τη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ μέσα στα επόμενα χρόνια.
Οι σεισμικές ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης και σε άλλα μέρη γύρω από τις ΗΠΑ, όπως το Κοννέκτικατ και το Κολοράντο.
Την Τρίτη, τμήματα της Ανατολικής Ακτής, συμπεριλαμβανομένου του Νιου Τζέρσεϋ και των Παρθένων Νησιών, πραγματοποίησαν ασκήσεις για τσουνάμι. Τον περασμένο μήνα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε όλες τις Φιλιππίνες μία μεγάλη άσκηση προετοιμασίας για σεισμούς και τσουνάμι. Κατά τους τελευταίους δύο μήνες, πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις στην Ινδονησία, τη Δομινικανή Δημοκρατία, το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και σε πολλά άλλα έθνη.
Το Ισραήλ ήταν επίσης μέρος αυτής της άτυπης παγκόσμιας σεισμικής άσκησης. Πριν από δύο εβδομάδες, η Εσωτερική Εντολή στο Μέτωπο πραγματοποίησε για πρώτη φορά μια άσκηση για τσουνάμι σε σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα. Τα Τσουνάμι είναι σπάνια στο Ισραήλ και το τελευταίο, αποτέλεσμα ενός μεγάλου σεισμού στα ανοικτά των ακτών της Ελλάδας, έπληξε τις ισραηλινές ακτές το 1956.
Αυτό το πρόσφατο κύμα ασκήσεων για την προετοιμασία καταστροφών έφερε στην προσοχή το News Breaking Israel από τον Yuval Ovadia , του  οποίου οι ταινίες για το Nibiru έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες απόψεις. Η Ovadia παρακολουθεί τέτοιες ασκήσεις και κυβερνητικές προετοιμασίες στο πλαίσιο της έρευνάς της για το θέμα του αστρονομικού γεγονότος πριν από το Μεσσία(Αντίχριστος). Ισχυρίζεται ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο διεξάγουν πολλές ακόμα ασκήσεις για να προετοιμαστούν για μια αυξανόμενη ποικιλία καταστροφών.
"Υπήρχαν πάντα ασκήσεις, αλλά ο αριθμός αυξάνεται με άλματα και όρια", δήλωσε ο Ovadia στο Breaking Israel News . "Όλοι, κοσμικοί και θρησκευόμενοι, από κάθε χώρα, μιλάνε για τα τέλη των ημερών. Είναι σαφές ότι υπάρχουν κάποιες γνώσεις που οδηγούν εκεί. Τόσες κυβερνήσεις προετοιμάζονται για μια παγκόσμια κρίση, κάτι πρωτοφανές. Οι κυβερνήσεις που κάνουν αυτές τις ασκήσεις γνωρίζουν ότι έρχεται κάτι μεγάλο ".
"Είναι κατανοητό να διεξάγετε ασκήσεις τυφώνων ή κάτι παρόμοιο σε μια συγκεκριμένη εποχή", τόνισε ο Ovadia. "Αλλά δεν υπάρχει εποχή για σεισμούς. Είναι αξιοσημείωτο ότι τόσα πολλά κράτη αποφάσισαν να διεξάγουν ταυτόχρονα σεισμικές ασκήσεις ».
Η Ovadia έχει μια θεωρία που εξηγεί την πρόσφατη τάση των κυβερνήσεων να πραγματοποιούν δαπανηρές ασκήσεις καταστροφών.
"Οι κυβερνήσεις θέλουν να είναι προετοιμασμένες αλλά η δυσκολία με αυτές τις ασκήσεις είναι ότι μπορούν να προκαλέσουν πανικό", δήλωσε ο Ovadia. "Οι άνθρωποι ανησυχούν για τα τέλη των ημερών, αλλά τη στιγμή που σκέφτονται ότι θα μπορούσε να συμβεί πραγματικά ο καθένας πανικοβάλλεται. Στην περίπτωση μιας πραγματικά μεγάλης καταστροφής, δεν υπάρχει τίποτα που οι κυβερνήσεις ή οι επιστήμονες μπορούν να κάνουν. Έχοντας αυτές τις ασκήσεις μετριάζουν τους ανθρώπους, τους κάνει να πιστεύουν ότι η κυβέρνηση έχει τον έλεγχο. "
Ένας εξέχων συγγραφέας και εκπαιδευτικός, ο οποίος μίλησε για την προϋπόθεση της ανωνυμίας, σημείωσε ότι οι αποκαλυπτικές δηλώσεις που αποτελούσαν το αντικείμενο των περιθωριακών θρησκευτικών, τώρα γίνονται μέρος της αριστερής κοσμικής αφήγησης. Για παράδειγμα, αναφέρθηκε στην Αλεξάντρια Ocasio Cortez , την πρόσφατα εκλεγμένη Δημοκρατική Αντιπρόσωπο της 14ης Κογκρέσου, της Νέας Υόρκης, η οποία αναφέρθηκε ότι "ο κόσμος θα τελειώσει σε 12 χρόνια εάν δεν αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή".
"Αυτό γίνεται ένα δημοφιλές θέμα για το Χόλιγουντ", ανέφερε ο ειδικός στο Breaking Israel News. "Η ιδέα του κόσμου που τελειώνει γίνεται μέρος της παγκόσμιας συνείδησης. Αλλά η θρησκευτική και η κοσμική θεωρία σχετίζονται με το τέλος, προσωπικά και συλλογικά, διαφορετικά ».
Αναφέρει μια Μισνά (Pirkei Avot 2:15) που δηλώνει: "Μετανοήστε μια μέρα πριν πεθάνετε".
"Μια βούρτσα με θάνατο, μια απτή υπενθύμιση της δικής σας θνησιμότητας, αλλάζει συνήθως τους ανθρώπους προς το καλύτερο", ανέφερε ο εμπειρογνώμονας. "Μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στον Θεό, να κάνει tshuva, που σημαίνει κυριολεκτικά« να επιστρέψεται ». Η εναλλακτική λύση είναι: "Φάτε, πίετε, και να είστε ευτυχείς γιατί αύριο πεθαίνουμε", που παίρνει τον Θεό έξω από την εικόνα. "
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου