Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Εκλεισε η I-68 στη Βιρτζίνια λόγω εκρηκτικών.

Η διακρατική διαδρομή 68 κλείνει και στις δύο κατευθύνσεις στη Δυτική Βιρτζίνια, κοντά στα σύνορα του Μέριλαντ. Οι αρχικές πληροφορίες είναι ότι ένας κρατικός στρατιώτης έκανε στάση με αυτοκίνητο και ίσως ανίχνευσε εκρήξεις που απαιτούσαν διεξοδική έρευνα.

Το κλείσιμο στις λωρίδες προς τα ανατολικά βρίσκεται στο σημείο 23, που είναι η
έξοδος Bruceton Mills, σύμφωνα με το  WV 511 . Οι δυτικές λωρίδες είναι κλειστές στην κρατική γραμμή, σύμφωνα με την αστυνομία της πολιτείας του Μέριλαντ.
Η κυκλοφορία προς ανατολάς εκτρέπεται από το διακρατικό σταθμό στην έξοδο του Bruceton Mills. Η κυκλοφορία ανάμεσα στην έξοδο του Bruceton Mills και την έξοδο Hazelton μεταφέρεται μέσω της διάμεσου στο I-68 προς τα δυτικά.
Είναι άγνωστο για πόσο διάστημα θα κλείσουν τα διακρατικά αεροδρόμια, δήλωσαν οι αξιωματούχοι, αλλά οι οδηγοί θα πρέπει να περιμένουν μεγάλες καθυστερήσεις, σύμφωνα με το WV 511. Ειδικά οι ανατολικοί οδηγοί αναμένουν καθυστέρηση μιας έως δύο ωρών, στις 11:45 π.μ., δήλωσε ο WV 511 δήλωσε . 
Οι οδηγοί καλούνται να κάνουν εναλλακτικές διαδρομές, δήλωσε η αστυνομία της πολιτείας του Μέρυλαντ.
Η κρατική αστυνομία της Δυτικής Βιρτζίνια χειρίζεται το περιστατικό. Δεν έχουν κυκλοφορήσει λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό, αλλά η αστυνομική ραδιοφωνική κίνηση φαίνεται να δείχνει την παρουσία Εκρηκτικών.
Ένας τοπικός δημοσιογράφος από το κανάλι 12 της WBOY-TV έφτασε στη σκηνή και γύρισε πίσω από την επιβολή του νόμου, χωρίς να αφήσει λεπτομέρειες.
Εδώ μπορούμε να διαπιστώσουμε μέσω των πρώην συναδέλφων μου στο FBI:  
Υποστηρίχθηκε ότι υπήρξε μια στάση κυκλοφορίας για την υπέρβαση ταχύτητας, η οποία στη συνέχεια οδήγησε στη μυστική υπηρεσία, το FBI και την αστυνομία του κράτους να μπλοκάρει και να κλείνει το διακρατικό κράτος, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να ανοίξει σύντομα.
UPDATE 1:03 PM EDT -
μπορεί να είναι μια βρώμικη βόμβα " από ακτινοβολία ή βιολογικό συστατικό.
Ακόμη και αν ένα όχημα είχε εκρηκτικά, δεν θα χρειαζόταν να κλείσουν 16 μίλια. εκτός αν υπάρχει άλλη συνιστώσα στο "εκρηκτικό" --- σαν μια "βρώμικη βόμβα" ίσως;
Ό, τι και αν είναι αυτό, πρέπει να είναι τεράστια σημασία. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει πολλαπλά αεροσκάφη που ασχολούνται με ένα πρότυπο αναζήτησης σε αυτή την περιοχή της Δυτικής Βιρτζίνια / Μέριλαντ όπως φαίνεται από τα παρακάτω ίχνη παρακολούθησης ραντάρ:
"Εκατοντάδες" πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα κλήθηκαν στη Δυτική Βιρτζίνια και στο Μέριλαντ και βρίσκονται σε προ-θέση. Δεν υπάρχει πυρκαγιά. Και ακόμα κι αν ένα όχημα με βόμβα εξερράγη, δεν χρειάζεστε ΚΥΜΑΤΑ πυροσβεστικών οχημάτων ή ασθενοφόρων. Αυτή η περιοχή της Δυτικής Βιρτζίνια δεν έχει σχεδόν καθόλου πληθυσμό. 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HAL TURNER RADIO SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου