Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Τα Κίτρινα Γιλέκα πλημμύρισαν τους δρόμους της Γαλλίας για 20ο Σαββατοκύριακο στη σειρά (VIDEO).

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώνονται σε ολόκληρη τη Γαλλία, καθώς οι διαδηλώσεις των κίτρινων γιλέκων δεν δείχνουν κανένα σημάδι ύφεσης στη 20η εβδομάδα παρά τις αρχές που απαγορεύουν πολλές τοποθεσίες. Μια βαριά αστυνομική παρουσία μπορεί να δεις σε όλη τη χώρα.Κίτρινα Γιλέκα πλημμύρες δρόμους της Γαλλίας για το 20ο Σαββατοκύριακο στη σειρά (VIDEO)
Στο Παρίσι, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σε δύο θέσεις, σχηματίζοντας μια κοινή στήλη και ακολουθούσαν προς την πλατεία Τροκαντερό.
Πολλές αψιμαχίες ξέσπασαν μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας.Παρατηρήθηκε περιστασιακά ένας παχύρρευστας καπνός, αλλά δεν έγινε αμέσως σαφές ποια ήταν η πηγή του.
 Τουλάχιστον 32 άτομα έχουν συλληφθεί στο Παρίσι, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της αστυνομίας της πόλης.Μικρές συγκρούσεις μεταξύ της αστυνομίας και των κίτρινων γιλέκων  σημειώθηκαν στην πόλη της Αβινιόν.
Στο Μπορντό, μια ομάδα βανδάλων επιτέθηκε σε μια τράπεζα, σπάζοντας τα παράθυρά της με σιδερένιες ράβδους, ενώ χιλιάδες διέσχισαν ειρηνικά στους δρόμους της πόλης.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου