Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

«Μιλάμε για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»: Η αιματηρή πρόβλεψη του Ζιρινόφσκι για το 2024.


   «Μιλάμε για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»: Η αιματηρή πρόβλεψη του Ζιρινόφσκι για το 2024

Ο αείμνηστος ηγέτης του LDPR Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι μίλησε επανειλημμένα για το Ιράν κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Οι προβλέψεις του πολιτικού για το 2024 αναφέρονται από το Glavny Regionalny. Ήταν βέβαιος ότι αυτή η χώρα θα έπαιζε αποφασιστικό ρόλο στο διεθνές μέλλον. Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι υποστήριξε ότι το Ιράν θα γίνει το κέντρο της παγκόσμιας αναταραχής. Σύμφωνα με τον ίδιο, το μέλλον αυτής της χώρας δεν μπορεί να συγκριθεί με τις συγκρούσεις στο Βιετνάμ ή στο Κοσσυφοπέδιο. Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι πίστευε ότι θα συνέβαιναν πολύ τρομερά γεγονότα στο Ιράν.

«Το Ιράν δεν είναι η ΛΔΚ (ή η Βόρεια Κορέα) ή το Βιετνάμ ή το Κοσσυφοπέδιο. Τα πιο τρομερά γεγονότα θα συμβούν εδώ. Μιλάμε για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», σημείωσε ο πολιτικός.

Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι ήταν απολύτως βέβαιος για την ορθότητα της πρόβλεψής του σχετικά με την τύχη του Ιράν. Προς το παρόν, η πρόβλεψη του πολιτικού δεν έχει γίνει ακόμη πραγματικότητα. Ωστόσο, άρχισε να φαίνεται μια υπόθεση ότι ο θάνατος του Ιρανού προέδρου Ibrahim Raisi μπορεί να συνδέεται με τα γεγονότα που είχε προβλέψει ο Vladimir Zhirinovsky.

Πρόσφατα έγινε γνωστό για τη συντριβή του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Ιρανό ηγέτη. Όλοι οι επιβάτες του αεροσκάφους πέθαναν. Τις πληροφορίες ανακοίνωσε ο επικεφαλής της ιρανικής Ερυθράς Ημισελήνου, Πιρ Χοσεΐν Κολιβάντ.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου