Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Έχε γεια Ελευθεριά!

 


Νίκος Πρασσάς

Έχε γεια Ελευθεριά!

– Μας τα έχουν πάρει όλα, Νίκο μου, το μόνο που δεν θα μας πάρουν είναι η ψυχή μας. Ο Θεοδωρικάκος ο υπουργός του Κούλη μάς απειλεί, θα μας βάζουν και μέσα λες και δεν είμαστε.

– Η Ελλάς αποτελεί παγκόσμια εξαίρεση, Μαριάννα μου. Από την μια προσπαθεί να σώσει τον Έλληνα με το μπόλι κι από την άλλη πετάει 700 εργαζόμενους με τις οικογένειές τους στον δρόμο για να σώσει το ενεργειακό της Γερμανίας, καίγοντας τα δάση της Εύβοιας!

– Δες τί έγραψε στο φβ. «Έδωσα εντολή στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διερευνήσει την προέλευση και την ταυτότητα των διαχειριστών ιστοσελίδων και λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προτρέπουν τους πολίτες σε πράξεις που στρέφονται ενάντια στην δημόσια υγεία, στην ασφάλεια και στο κράτος». Θέλουν να μας βάλουν φυλακή, εαν μπορούσαν θα ξανανοίγαν την Μακρόνησο.

:

Η Μακρόνησος ήταν το σημερινό μπόλι των αγωνιστών της Αντίστασης και άβατο των «ηρώων», για να πάρει μπροστά ο κομμουνισμός ελέω κουφού Καρά Αμάν Αλή μεταπολίτευσης, και να εισέλθει στην πολιτική σκηνή της χώρας ως «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» με τον πολιτισμό, την τέχνη, το σχολειό και την επιστήμη, ώστε να πορευτούν και οι λοιποί ξύπνιοι Έλληνες στα σκλαβοπάζαρα των ξένων αγορών εργασίας.

Όχι, όμως όπως καλή του ώρα και ο εν λόγω υπουργός πρώην τρόφιμος της ΚΝΕ που λόγω εσωτερικών μεταγραφών μετακόμισε στον ΣΥΝ για δύο χρόνια και έπειτα στο ΠΑΣΟΚ επί Λαλιώτη, ενώ παράλληλα ήταν κρατικός τρόφιμος και περιηγητής «δημοσίων αξιωμάτων» ακονίζοντας το δημόσιο δανειζόμενο χρήμα μετακομίζοντας εν τέλει στην ΝΔ για να κάνει τις κομμουνιστικές του ιδέες κατά του λαού πραγματικότητα.

Τότε υπήρχε η Χούντα με τον γνωστό «Έλληνα ασθενή στον γύψο», και σήμερα η Δημ(ι)οκρατία με την «δημόσια υγεία» στο στόχαστρο ενάντια στην επιλογή του πολίτη να επιλέξει τον ατομικό του θάνατο άνευ μπολιάσματος αντί εκτελεστικού αποσπάσματος, με την «ασφάλεια» του πολίτη να μην μπορεί να βαδίζει μέρα μεσημέρι στον δρόμο ή κατ’ οίκον κράτηση με άδεια εξόδου, και τελικά με το «κράτος» μπαμπούλα που έχει ξεπωλήσει το Αιγαίο στους Τούρκους, την Θράκη, την Ήπειρο και την Κρήτη που ακολουθούνε σε διατεταγμένη δρομολόγηση στα συρτάρια του ΥΠΕΞ αφήνοντας τους Έλληνες πολίτες σαν τα αβόσκητα ζα στο μαντρί εν ώρα «ανεξέλεγκτης» πυρκαγιάς λόγω κλιματικής αλλαγής, π.χ. «του κώλου τα 9μερα» που έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι στην Ιερά Οδό τις ημέρες των νηστειών, κι όχι της σημερινής πείνας.

...

Και έπειτα κάθεται ο φέρων την μάσκα στον καναπέ του αποσβολωμένος συνταξιούχος μετά την καθημερινή επίθεση των δελτίων ειδήσεων και των πρωϊνάδικων που από την εποχή του ποσού της σύνταξης που δεν υπάρχει πλέον στα ταμεία ως δείγμα και αντίκρυσμα, ασχολούνται με την μετεωρολογική επιδρομή της καταιγίδας του «ιού» οι έγκυροι δημοσιογράφοι δίχως είδηση, αντί να ασχοληθούν με την μόλυνση του περιβάλλοντος από τα παλαιάς τεχνολογίας εργοστάσια της Αλβανίας και Σκοπίων που δεν προλαβαίνουν να μολύνουν το περιβάλλον για να δίνουν την ακριβή ενέργεια στους αγκομαχούντες εξαθλιωμένους και άνεργους Έλληνες που αργοπεθαίνουν!

Να τους χαίρεστε τέτοιους πολιτικούς και όλα τα συγκοινωνούντα δοχεία των κομματικών μηχανισμών που ψηφίσατε για να σας καταλήξουν από τους πρώην ομαδικους τάφους των γυκαικόπαιδων του Μελιγαλά στα σημερινά νεκροταφεία των ΜΕΘ και άνευ νεκροτομής στην ταφή της ξεπουλημένης «Ελλάς Α.Ε.» των ξένων επενδυτικών κεφαλαίων των αφεντικών και νταβατζήδων τους.

oparlapipas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου