Κυριακή 16 Μαΐου 2021

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΣΤΟΠΙΑ ΤΟΥ GREAT RESET Ή ΠΡΟΣ ΘΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ;

 Αγαπητοί φίλοι,

Οπως έχω ξαναγράψει, η απουσία μου από την Τρικλοποδιά οφείλεται σε έλλειψη χρόνου και δε σας κρύβω, ότι μου λείπετε. Με τον αδελφό Μιχάλη δεν έχουμε χάσει επικοινωνία αλλά ακόμα κι αυτή έχει περιοριστεί. Οφείλω, να ομολογήσω, ότι με συγκινεί το ενδιαφέρον πολλών από εσάς, που ανησυχήσατε με την απουσία μου. Πολλοί αναγνώστες επικοινώνησαν, να με ρωτήσουν, αν είμαι καλά και να με παροτρύνουν, να ξαναγράψω ενώ και ο αγαπητός αρθρογράφος ΒΑS_4 (με τον οποίο δεν είχα την τιμή να συνομιλήσω ακόμα) με ανέφερε σε πρόσφατο άρθρο του. Σας ευχαριστώ όλους ιδιαιτέρως και για να μη σας κουράζω, περνάω στο θέμα μου:

΄

Οπως έχω πει επανειλημμένως, ό,τι γράφω, βασίζεται στην κοινή λογική και στο φτωχικό μυαλουδάκι, που μου έδωσε ο Μεγαλοδύναμος, το οποίο προσπαθεί, να συνδυάσει τα όσα συμβαίνουν γύρω μας με τα όσα είναι γνωστά από τις προφητείες αγίων και γερόντων της Ορθοδοξίας. Ουδέν αλάθητο διεκδικώ, ουδεμία φώτιση έχω και ουδεμία επικοινωνία με “γέροντες”, που να θεωρώ, ότι είναι φωτισμένοι και ό,τι πουν αποτελεί θέσφατο! Κατά συνέπεια, τα όσα θα διαβάσετε μπορείτε να τα διϋλίσετε, να τα λάβετε υπόψιν ή να τα απορρίψετε.

Η … ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:

Τον τελευταίο ένα – ενάμισυ χρόνο ζούμε την απόλυτη παράνοια. Μια ζοφερή πραγματικότητα, η οποία τείνει, να εξελιχθεί στην απόλυτη δυστοπία. ΄Οσοι καταλαβαίνουμε, καταλαβαίνουμε! Οι οποίοι, ω του θαύματος, τυγχάνει, να είμαστε -κουτσοί, στραβοί, ανάποδοι;- αλλά ως επί το πλείστον Χριστιανοί. Και βέβαια η απορία ξεχειλίζει: Πώς είναι δυνατόν οι υπόλοιποι (και μάλιστα άνθρωποι “μορφωμένοι” και με περγαμηνές), να μη στροφάρουν καθόλου και να μην αντιλαμβάνονται τα εξώφθαλμα αλλά να ζουν στο γαλάζιο συννεφάκι της “απελευθέρωσης” και της “επιστροφής στην κανονικότητα” μέσω του “θαυματουργού εμβολίου”, όπως τους υπόσχεται η αφορισμένη Κουλοκυβέρνηση; Οέο;

Και την απάντηση μας τη δίνει ο π. Σάββας ο Αγιορείτης:
΄Οσο μορφωμένος και να είναι κανείς, όσα πτυχία και μεταπτυχιακά και αν έχει, αν δεν είναι κοντά στο Χριστό, του θολώνει ο διάβολος το νου και δεν μπορεί, να κατανοήσει τα αυτονόητα και οφθαλμοφανή.”

ΤΟ … ΣΧΕΔΙΟ:

Τα σχέδια των σιωνιστών – νεοταξιτών – σ@τ@νιστών είναι γνωστά σε γενικές γραμμές εδώ και πολλά χρόνια από τα Πρωτόκολλα της Σιών, από τις Κάρτες Ιλλουμινάτι, από χίλιους δυο τρόπους με τους οποίους μας έχουν προειδοποιήσει αλλά το τελικό σχέδιο, το οποίο θεωρώ, ότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πλήρη εφαρμογή, είναι αυτό που διέρρευσε από Καναδό βουλευτή, ο οποίος διαφώνησε και θέλησε να ενημερώσει την ανθρωπότητα για τα δύσκολα που της ετοιμάζουν:
Συνοπτικά το σχέδιο εδώ:
Τα της πρώτης φωτογραφίας έχουν επαληθευθεί, πάμε για τα επόμενα.

α) Τρίτο κύμα:

΄Ηδη ακούγεται από τους τηλε-ιατρούς και τα λοιπά τσιράκια του συστήματος, ότι από Σεπτέμβριο έρχεται το επόμενο κύμα, ότι δεν έχουμε τελειώσει με την “πανδημία”, ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, ότι θα πρέπει να επιτευχθεί ένα τείχος ανοσίας μέσω του εμβολιασμού του 70% του πληθυσμού κλπ., κλπ.

Ούτως ή άλλως, ας μην ξεχνάμε, ότι το πρότζεκτ “Κορωνοϊός” έχει ημερομηνία λήξης 31/3/2025 ενώ ο φρεσκοχωρισμένος πολύφερνος γαμπρός Μπιλάκος (άχου το μωρέ) και οι παρατρεχάμενοι της ΝΤΠ κάνουν ήδη λόγο για κάνα δυο χρονάκια ακόμα και βλέπουμε.

β) Κατάρρευση αλυσίδων προμηθειών / ελλείψεις τροφίμων:

Δεν το έχουμε δει ακόμα αλλά ένα σενάριο που έχω στο μυαλό μου είναι το εξής: με ένα ακόμη αυστηρότερο λόκνταουν κατά το οποίο ακόμα και τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά και θα παραδίδουν μόνο κατ’ οίκον, θα μπορούσε κάλλιστα, να προκληθεί μία τεχνητή έλλειψη τροφίμων, ώστε να πιέσουν ακόμα περισσότερο τον κοσμάκη, να υποταχθεί στα όποια κελεύσματά τους.

γ) Στρατός στους δρόμους:

Μέσω άρθρων μου έχω επανειλημμένα επιστήσει την προσοχή σε ενέργειες πολλών κυβερνήσεων (Ευρωπαϊκών και μη), οι οποίες με γελοίες δικαιολογίες κατέβαζαν το στρατό στους δρόμους, δήθεν για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της “πανδημίας”. Ταπεινή μου άποψη, ότι τελικός στόχος είναι αρχικά η επιβολή στρατιωτικού νόμου μεμονωμένα σε κάθε χώρα και στη συνέχεια η έλευση της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

Πληροφορία: Μόλις πρόσφατα είχα την πληροφορία από στρατιωτικό, ομοϊδεάτη, ότι κατά την πρώτη καραντίνα η κυβέρνηση προσανατολιζόταν ήδη, να κατεβάσει το στρατό στους δρόμους, επειδή δεν ήταν σίγουρη κατά πόσον οι ΄Ελληνες θα πειθαρχούσαν στα χουντομέτρα αλλά συνέβησαν τα γεγονότα στον ΄Εβρο και το σχέδιο ναυάγησε, αφού ο στρατός έπρεπε εσπευσμένα να πάει στα σύνορα. (Εν ολίγοις μας έσωσαν οι Τούρκοι).

δ) Βασικό εισόδημα για όλους:

Πρόκειται για κάτι χιλιοειπωμένο τόσο από τις κυβερνήσεις (ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα) όσο και από τους νεοταξίτες, οι οποίοι βάσει του προαναφερόμενου σχεδίου σκοπεύουν, να αφαιρέσουν τις ιδιωτικές περιουσίες από όλους (βλ. και πτωχευτικό νόμο που καταφθάνει) και από τη στιγμή που θα μας έχουν πλέον στο χέρι, θα μας θέσουν το δίλημμα: ή εμβολιάζεσαι και παίρνεις το βασικό εισόδημα, για να επιβιώσεις ή τράβα ψόφα.

Και βέβαια στο πρόγραμμα είναι και η κατάργηση των μετρητών, πράγμα που ακούστηκε με το καλημέρα σας από την αρχή της “πανδημίας” αλλά στη συνέχεια το έκαναν γαργάρα, προφανώς επειδή δεν ήταν έτοιμοι για την ολοκληρωτική μετάβαση στο πλαστικό χρήμα σε όλες τις χώρες (σε κάποιες ήδη οι συναλλαγές γίνονται ως επί το πλείστον με κάρτες). Η ίδια η Λαγκάρντ έχει αναφερθεί σε πλήρη κατάργηση των μετρητών σε ένα – ενάμισυ χρόνο περίπου.

Κατά σατανική σύμπτωση (;) την ίδια ιδέα είχε και ο φεϊσμπουκικός δικηγόρος – σωτήρας Ν. Αντωνιάδης, που μάλιστα πρότεινε στο κουλό να δώσει κάρτα σίτισης στο πόπολο, για να γίνει ήρωας! Ουάου!
Ενώ, για να μην ξεχνιόμαστε, υπάρχουν και προφητείες που κάνουν λόγο για αυτήν την κάρτα. Ενδεικτικά αναφέρω:

Παΐσιος: «Μόνο με τις κάρτες θα κινείσθε· τα χρήματα καταργηθούν».

Λαμπρινή: “Θα σας αναγκάσουν να πάρετε μια κάρτα-ταυτότητα. Θα κάνετε όλες τις συναλλαγές σας με αυτή. Να μην την πάρετε, είναι του Αντιχρίστου. Όποιος την πάρει, αμέσως ξεβαπτίζεται!”

ε) Εμβολιασμός ή στρατόπεδο συγκεντρώσεως:

Οι πιέσεις στους μη εμβολιασμένους είναι ήδη ορατές σε Ισραήλ, Κύπρο κ.α., όπου πλέον υπάρχουν πολίτες δύο κατηγοριών. Η υποχρέωση για διπλό τεστ την εβδομάδα ή εμβόλιο -διαφορετικά αποκλεισμός ακόμα και από σούπερ μάρκετ- συμβαίνει αλλού, επομένως έρχεται με γοργούς ρυθμούς κι εδώ. (Ιερέας από το Αγρίνιο με ενημέρωσε, ότι κάποια καταστήματα εκεί το ζητούν ήδη).

Ο στόχος για αμέσως ή εμμέσως υποχρεωτικό εμβολιασμό του συνόλου του πληθυσμού -ακόμα και των παιδιών- δεν αποτελεί πλέον θεωρία συνωμοσίας αλλά πραγματικότητα. Το δε “όποιος δε θα έχει το εμβόλιο του … Μπιλάκου δε θα μπορεί, να αγοράζει, να πουλάει, να ταξιδεύει κλπ.” βρίσκεται προ των πυλών.

Και ναι! Σύμφωνα με το σχέδιο της ΝΤΠ όποιος δε θα εμβολιαστεί, θα περιοριστεί αρχικά κατ’ οίκον αποκλεισμένος ακόμα και από τα αναγκαία για την επιβίωσή του και στη συνέχεια σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως!

Ο … ΝΟΜΟΣ:

Και βέβαια όλα όσα συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή, είναι εξ ολοκλήρου παρανοϊκά, παράνομα, αντισυνταγματικά, κόντρα στο διεθνές δίκαιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις διεθνείς συμβάσεις αλλά τα νεοταξικά τσιράκια θεωρούν, ότι είναι υπεράνω όλων αυτών, επειδή μέχρι στιγμής έχουν τις πλάτες των πατρώνων τους, που είθισται να τους στίβουν ως λεμονόκουπες και στη συνέχεια να τους πετάνε. ΄Ιδωμεν! Ενώ βέβαια δεν υπάρχει μόνο ο ανθρώπινος νόμος αλλά και ο θεϊκός και αν δεν τους πιάσει η τσιμπίδα του πρώτου, από το δεύτερο δε γλυτώνουν ούτε με σφαίρες. Και ως γνωστόν, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!

Η … ΘΕΪΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ / ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ:

Κανείς Ορθόδοξος Χριστιανός δεν μπορεί, να αμφισβητεί τις προφητείες των αγίων αλλά:

ι) Οι προφητείες δεν προσδιορίζουν χρόνο κι εμείς θέλουμε σώνει και καλά, να τις φέρουμε χθες.

ιι) Τις προφητείες μόνο ένας προφήτης μπορεί να τις ερμηνεύσει και όχι ο κάθε άσχετος εξ ημών.

ιιι) Η αγιότητα ενός γέροντα δε συμβαδίζει κατ’ ανάγκην με το προφητικό χάρισμα, επομένως είναι πολύ πιθανόν, τα όσα εκείνος μεταφέρει, να αποτελούν προσωπικές του εκτιμήσεις και όχι “προφητείες”.

Ούτε σεισμό είδαμε, όπως ακουγόταν, ούτε αιματοβαμμένο Πάσχα και αν δε λήξει και ο κορωνοϊός το Μάιο, όπως λένε οι πληροφορίες του Μόρφου, τότε ειλικρινά φοβάμαι, ότι το σχέδιο των νεοταξιτών προχωρά ακάθεκτο και όσοι το είχαμε πάρει αψήφιστα, θα βρεθούμε προ εκπλήξεων. Και βέβαια, το να λήξει το λόκνταουν ενώ οι εμβολιασμοί προχωρούν ακάθεκτοι, sorry παίδες αλλά να το βράσω.

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΜΕΤΩΠΑ:

Και βέβαια είναι πασιφανές, ότι ο πλανήτης και δη η γειτονιά μας αλλά πολύ περισσότερο αυτή της Μ. Ανατολής είναι ένα καζάνι που βράζει και τα διάφορα μέτωπα (πολεμικά ή μη) είναι τεταμένα και ομοιάζουν με ηφαίστεια που είναι θέμα χρόνου, να εκραγούν.
Ουκρανία – Ρωσία … Ισραήλ – Ιράν / Χαμάς / Χεζμπολάχ … Ισραήλ – Τουρκία … ΗΠΑ -Ιράν … Τουρκία – Κούρδοι… Τουρκία -ΗΠΑ … Τουρκία – Ρωσία … Τουρκία – Ελλάδα (η Τουρκία διεκδικεί, η Ελλάδα στα τέσσερα…)

Και φυσικά ΗΠΑ – Κίνα και ΗΠΑ – Ρωσία ενώ και ο πόλεμος των αγωγών καλά κρατεί. Και με ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι όλο και κάποιους θα έχω ξεχάσει. Και οι τίτλοι ειδήσεων:

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΒΑΖΕΙ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ…
ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ…
ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΚΙΝΑ…
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ ΤΟ Γ’ΠΠ…
κλπ., κλπ.

Και για να πάμε και στα δικά μας:

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ…

΄Οσο για τη ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ (;) ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ -ή μήπως αποκλειστικά τουρκική εκμετάλλευση στο Αιγαίο (;), αφού το τσιράκι του Ρότσιλντ είναι large- ο κόσμος τό ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!

Και σαν κάτι να μου θυμίζει την παρακάτω προφητεία:
“Αν δε δείτε γενικευμένη σύρραξη στη Μ. Ανατολή, μην περιμένετε τα γεγονότα.” Λέτε; Κατά τα άλλα μην ξεχνάμε, ότι έχει ειπωθεί, ότι ο Γ’ΠΠ θα γίνει για το νερό. Και διαβάζουμε:

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΕΥΦΡΑΤΗ…
(όχι απλά περιορίζει τη ροή του νερού από ψηλά, όπως έκανε τόσα χρόνια)

ΞΗΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ…

ΞΗΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ…

ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ WALL STREET…

΄Αλλωστε, όπως πολύ καλά έχουμε εμπεδώσει, το νερό ΔΕΝ είναι πλέον δώρο Θεού ούτε καν δημόσιο αγαθό, όπως π.χ. το μπόλι του Μπιλάκου, επομένως ακόμα και αν δεν υπήρχε λειψυδρία, δε θα δικαιούτο κάθε άνθρωπος πρόσβαση σε αυτό.
Αλλά όσο και αν βγαίνουν τα σημάδια, όσο και αν σιγοβράζουν τα ηφαίστεια, ας θυμόμαστε, ότι “Ο ΘΕΟΣ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥ” και σύμφωνα με τον Πατροκοσμά “ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ” επομένως ο χρόνος του αναμενόμενου ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ είναι του Θεού και μόνον!

Πληροφορία: Πάντως γνωστός μου ιερέας (από τους καλούς, τον οποίο μάλιστα έχουν δει να υπερίπταται κατά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας) με ενημέρωσε, ότι σάλπισε ο έκτος άγγελος (το είδε σε όραμα). Τι σημαίνει αυτό; Απλούστατο: Γ’ΠΠ!!!!! (Ο ίδιος ιερέας μου είπε, ότι όσους έχουν εμβολιαστεί και δεύτερη φορά, τους βλέπει με κέρατα… Απλά το μεταφέρω, όρκο δεν παίρνω…)
https://www.askitikon.eu/agiologio/ofelima-psychis/5264/to-salpisma-tou-ektou-angelou-tis-apokalypsis-ke-ta-gegonota-pou-akolouthoun110/

Για τον οποίο Γ’ΠΠ όμως προσωπικά περιμένω κι άλλα σημάδια, οπότε -ταπεινή μου άποψη- έχουμε ακόμα κουπί να τραβήξουμε!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΦΕΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ; ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ…

ΑΝΑΛΑΜΠΗ Ή ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;

Να μην ανοίξουμε τώρα αυτή τη συζήτηση, γιατί στόχος δεν είναι η αντιπαράθεση αλλά η σύμπνοια μεταξύ ημών των Ορθοδόξων Χριστιανών, που διωκόμεθα και βαλλόμεθα από παντού. Τις απόψεις μου τις έχω καταθέσει πολλάκις και εμμένω σε αυτές, όσο για το τι μέλλει γενέσθαι; Θεωρώ, ότι μας τα λέει άκρως συνοπτικά το προφητικό ποίημα “Ακούσατε έθνη και λαοί”, το οποίο σημειωτέον δεν είναι του Ιωσήφ Βατοπαιδινού, όπως αναφέρεται αλλά παλαιότερο, το οποίο απλώς εκείνος το ανέδειξε:

Παρόλα αυτά, είναι ηλίου φαεινότερον για όλους εμάς, που έχουμε ακόμα και μια σπίθα αγνής και άδολης πίστης μέσα μας και δεν έχει κατορθώσει, να μας σκοτίσει το νου ο αντίδικος, ότι ζούμε σε μια αντίχριστη εποχή, σε ένα αντίχριστο σύστημα! Και βέβαια χωρίς τη βοήθεια του Θεού ουδείς εξ ημών θα μπορέσει, να ανταπεξέλθει! Ας (προσ)ευχηθούμε λοιπόν, να βάλει το χέρι Του, να περάσουμε με επιτυχία τις Συμπληγάδες.

Πάντως στο κατά Ματθαίον 24:14-16 λέει τα εξής:
14 και κηρυχθήσεται τούτο το ευαγγέλιον της βασιλείας εν όλη τη οικουμένη εις μαρτύριον πάσιν τοις έθνεσιν και τότε ήξει το τέλος

15 όταν ουν ιδήτε το βδέλυγμα της ερημώσεως το ρηθέν δια δανιήλ του προφήτου εστός εν τόπω αγίω ο αναγινώσκων νοείτω

16 τότε οι εν τη ιουδαία φευγέτωσαν επί τα όρη

Και ερωτώ:

΄Εχει κηρυχθεί το Ευαγγέλιο σε όλην την Οικουμένη;

΄Εχουμε δει το βδέλυγμα (βλ. Αντίχριστο) να στέφεται παγκόσμιος Βασιλιάς στον Τρίτο Ναό;

Και άλλα σημάδια όπως π.χ. τους Ενώχ και Ηλία, που θα μας υποδείξουν τον Αντίχριστο, για να μας προφυλάξουν;

Μάλλον αναμένουμε στο ακουστικό μας…

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ;

΄Οπως μόλις προαναφέρθηκε (16) κατά την εποχή του Αντίχριστου οι Χριστιανοί θα καταφύγουν στα όρη για να σωθούν από τη μανία του. ΄Ομως για τη δική μας εποχή ο Παΐσιος αναφέρει:
“Να έχετε ένα κτηματάκι και λίγο να το καλλιεργείτε . Κοντά σε σας , θα βοηθήσετε και κάποιον που δεν θα έχει .”

Ενώ η γερόντισα Αττικής λέει:
“΄Ολοι οι κήποι να έχουν λαχανικά” / “Με λίγα χόρτα θα ζει κανείς”

Εν πάση περιπτώσει, επειδή όπως γνωρίζουμε ο πλάνος θα θελήσει, να πλανήσει “ει δυνατόν και τους εκλεκτούς”, ας έχουμε (πνευματικά) μάτια και αυτιά τουλάχιστον δεκατέσσερα!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ;

Θα καταθέσω την προσωπική μου άποψη με την ελπίδα ανάμεσα στους αναγνώστες της Τρικλοποδιάς να βρεθούν ευήκοα ώτα, γιατί συνήθως όπου τα λέω, με κοιτάζουν σαν εξωγήινη (συνηθισμένα τα βουνά απ’ τα χιόνια)…

Θεωρώ, ότι οι όποιοι τρόποι αντίστασης στο σατανοκρατούμενο σύστημα και η όποια ομολογία πίστεως είναι καλά και άγια αλλά ίσως κάνουμε το εξής λάθος: Προσαπαθούμε, να συνεχίσουμε, να ζούμε μέσα στο σύστημα ενώ ίσως θα έπρεπε, να αναζητούμε τον τρόπο, για να επιβιώσουμε έξω από αυτό. Πώς;

Με αποκέντρωση…

Πηγαίνοντας στα χωριά μας και καλλιεργώντας τη γη…

Επιδιώκοντας να γίνουμε αυτάρκεις σε νερό (συλλογή βρόχινου) τροφή (καλλιέργεια γης, προμήθειες) και ενέργεια (ξύλα, γκάζι, όχι πάντως ηλεκτρισμό).

Αν μάλιστα η προσπάθεια ήταν ομαδική και όχι ατομική, ώστε να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των Χριστιανών, ακόμα καλύτερα!

Εν τέλει όμως προσωπικά πιστεύω, ότι αφού δοκιμαστούμε πρώτα, αφού δώσουμε τις εξετάσεις μας και ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι, ο Θεός θα βάλει το χέρι Του και για μια ακόμη φορά…

ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…

Ενώ…

Ο ΑΓΙΟΣ Γ’ΠΠ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

Φιλιά πολλά…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΥΓ1: Προς Greek Spirit: Αγαπητέ άγνωστε, αν δεν το ήξερες, στο λέω, να το μάθεις:
Τα όσα γράφεις ουσιαστικά ταυτίζονται με αυτά που λέμε εμείς οι “θρησκόληπτοι” και προφητόπληκτοι”, όσο και αν τα εξετάζεις από άλλη οπτική γωνία, οπότε πάρτο αλλιώς, αν θέλεις και δείξε λίγο σεβασμό. Σοβαρά τώρα; Οι Εβραίοι θα επιτεθούν στο Ιράν; Τι λε ρε φίλε; Πρωτάκουστο!

ΥΓ2: Προς ΓΕΩΚΩΝ:
Φίλτατε Γεώργιε Κωνσταντινουπολίτη, από τις ελάχιστες φορές που έχουμε ανταλλάξει μέιλ και πολύ περισσότερο από την ανάγνωση των άρθρων σου, εκφράζω την απεριόριστη εκτίμησή μου στο πρόσωπό σου και αναγνωρίζω την αγάπη σου για Χριστό και πατρίδα. ΄Οσο για κάποιες αντισυμβατικές απόψεις σου, ο Θεός ας τις κρίνει και όχι εμείς. Καλό αγώνα σε όλους τους εν Χριστώ αδελφούς σε Ελλάδα, Κύπρο και Οικουμένη.

ΥΓ3: Πληροφορία από πρώην της ΕΥΠ επιβεβαιώνει, ότι πάμε σε εκλογές πριν το καλοκαίρι (με απλή αναλογική) και επαναληπτικές από Σεπτέμβριο (με ενισχυμένη). Αν αυτές οδηγήσουν στην προφητευθείσα ανωμαλία και εν τέλει ακυβερνησία, μέλλει να το δούμε.

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου