Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Πῶς ἤδη ξεχωρίζουν τούς ἐμβολιασμένους ἀπό τούς μή ἀπό εἰδική κάμερα!

 

CRL-1619-Luc2 A375-Luc2

Luciferase labeled

 

Οι νεοσφράγιστοι άνθρωποι από τα πειράματα των ψευδοπροφητών του Θηρίου είναι γεγονός! 

Γνωστοί μας ενημερώνουν ότι ανεμβολίαστοι με ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού, που προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα απο Ισραήλ και Αγγλία για άλλες χώρες, τους σταματάνε, επειδή βλέπουν στην κάμερα ότι δεν είναι εμβολιασμένοι! 

Άρα το μηχάνημα ανιχνεύει κάτι στο δέρμα, που πιστοποιεί τον εμβολιασμό... λουσιφεράση; νανοσφαιρίδια;... (Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ: τά νανοσωματίδια εἶναι τεχνολογία, ἄς τό ποῦμε μικροσκοπικοί ὑπολογιστές, εἶναι μεταλλικά, ἄρα ἀνιχνεύονται εὔκολα μέ μαγνήτη! Καί ποιός μᾶς ἐγγυᾶται ὅτι δέν μᾶς ἐμφυτεύουν τσίπ ἤ δέν θά τό κάνουν σέ κάποια ἀπό τίς ἑπόμενες δόσεις ἐμβολίων ἤ κάτι πού μπορεῖ στήν πορεία νά γίνει χάραγμα;!... Ἄν πάλι οἱ λουσιφέριανς (ἑωσφοριστές) ἐντοπίζουν τήν λουσιφεράση πού ἐμπεριέχεται στά γενετικά ἐμβόλια καί φωσφορίζει ἀπό εἰδική κάμερα, κι αὐτό εἶναι ἕνα εἶδος προχαράγματος ἐντοπισμοῦ κι ἀπόλυτου ἐλέγχου!).

Ένα έχει σημασία, ότι με το νούμερο του Αντιχρίστου σφραγίζεται ο άνθρωπος για να ελέγχεται απόλυτα ο νους του. Ας μας τα εξηγήσουν αυτά οι εμβολιασμένοι, που σαν Θεό τρέχουν στο νέο εμβόλιο και όποιον τυχόν βλέπουν να είναι  "αρνητής" τον μισούν!!! Εκεί  φαίνεται ξεκάθαρα για όσους βλέπουν ακόμα, ο δαιμονισμός του μετανθρώπου της Αποστασίας! 

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΛΟΥΣ Η ΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΑΔΕΛΦΟ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ!


Πηγή:
Μᾶς ἐστάλη μέ μήνυμα στό Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ ἀπό ἀδελφό ἐν Χριστῷ. Τόν εὐχαριστοῦμε.

12 σχόλια:

 1. Πρωτη φορα διαβασα κατι τοσο ηλιθιο και επαθα καρκινο στα μάτια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το μπόλι της Φάιζερ περιέχει την ίδια ουσία που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ σε ενέσημες εκτελέσεις…θανατοποινιτών!!!

   .
   http://greeknewsondemand.com/2021/04/18/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%86%ce%ac%ce%b9%ce%b6%ce%b5%cf%81-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%bf/


   -----------------------

   Επείγον – Το Κονέκτικατ δημοσιεύει συστατικά του εμβολίου Moderna: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΟ το SM-102. “Όχι για ανθρώπινη ή κτηνιατρική χρήση”
   .
   http://greeknewsondemand.com/2021/05/19/%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%af%ce%b3%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%ad%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%84-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b5%cf%8d%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%85%cf%83/?fbclid=IwAR1UedqWcl8UgXk1LIt6BC4bdFLmIzGyUnhGjDEAVYoqkaTL_hTPHvsa630

   .
   SM-102(ιονίζον αμινο λιπίδιο)
   .
   Μετάφραση από αγγλικά-Το SM-102 είναι ένα ιονίζον αμινο λιπίδιο που έχει χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα λιπίδια στο σχηματισμό νανοσωματιδίων λιπιδίων. Η χορήγηση mRNA λουσιφεράσης σε νανοσωματίδια λιπιδίων που περιέχουν SM-102 προκαλεί έκφραση ηπατικής λουσιφεράσης σε ποντίκια.

   .
   ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

   Διαγραφή
 2. Είχαμε ένα τέτοιο μηχάνημα στο χωριό στην πέρα Αχαγιά, καθόμασταν τα καλοκαίρια και πιτσιλιόμασταν με σταφυλόζουμο και μετά μας την έπεφταν οι μύγες. Τότε το βάζαμε μπροστά και ξαφνικά όλες φωσφορίζανε πολύ δυνατά και πεθαίνανε αμέσως. Μάλλον πρώτα τα δοκιμάσανε στις μύγες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η λουσιφεραση είναι το ένζυμο που μαζί με οξυγόνο και λουσιφερινη παράγει τη λάμψη στις πυγολαμπίδες (lucifer=φέρω λυκη/αμυδρό φως). Χρησιμοποιείται στη φαρμακοκινητικη για να εντοπιστεί η κατανομή μιας εξεταζόμενης ουσίας στα πειραματόζωα.
  Ελπίζω να είναι αυτονόητο για τα άτομα της ομάδας ότι δεν υπάρχει λουσιφεραση ούτε κάτι άλλο στα εμβόλια πέραν από τα αναφερόμενα συστατικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Με απλά λόγια η λουσιφεράση είναι ένζυμο παρουσία του οποίου, μόρια της χημικής ουσίας των λουσιφερινών οξειδώνονται και παράγουν φως. Γνωστό σε όλους παράδειγμα, οι πυγολαμπίδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Με την ονομασία πυγολαμπίδες είναι γνωστά τα έντομα της οικογένειας Λαμπυρίδες (Lampyridae), η οποία ανήκει στην τάξη κολεόπτερα. Χαρακτηρίζονται από τη χρήση βιοφωταύγειας κατά τη διάρκεια του λυκόφωτος για να προσελκύουν συντρόφους ή λεία. Οι πυγολαμπίδες παράγουν «κρύο φως», χωρίς εκπομπή στην υπέρυθρη ή υπεριώδη ακτινοβολία. Το χημικά παραγόμενο φως στην κοιλιά τους μπορεί να έχει χρώμα κίτρινο, πράσινο ή αχνό κόκκινο, με μήκος κύματος ανάμεσα στα 510 και τα 670 νανόμετρα.
  Το ένζυμο λουσιφεράση δρα πάνω στην λουσιφερίνη παρουσία ιόντων μαγνησίου, ATP και οξυγόνου για να παραγάγει φως.

  Περίπου 2.000 είδη πυγολαμπίδων έχουν βρεθεί στα εύκρατα και τροπικά κλίματα. Πολλές απαντώνται σε έλη ή σε υγρές δασώδεις περιοχές όπου οι νύμφες έχουν άφθονη τροφή. Οι νύμφες εκπέμπουν και αυτές φως. Σε πολλά είδη, τόσο τα αρσενικά όσο και τα θηλυκά μπορούν να πετούν, αλλά σε άλλα είδη, τα θηλυκά είναι ανίκανα πτήσης.Με απλά λόγια η λουσιφεράση είναι ένζυμο παρουσία του οποίου, μόρια της χημικής ουσίας των λουσιφερινών οξειδώνονται και παράγουν φως. Γνωστό σε όλους παράδειγμα, οι πυγολαμπίδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Με τις μαλακίες που γράφετε έχετε ήδη εκθέσει και την Εκκλησία και τον χριστιανισμό.
  Θα μας λένε σε λιγο οτι είμαστε εντελώς ηλίθιοι.
  Είπαμε αλλα όχι τέτοιες σαχλαμάρες .
  Μη ξεχνάνε τα λόγια τους Ιησού στη Βίβλο .
  ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Καλό είναι να διαφωνούμε χωρίς να κάνει ο ένας τον έξυπνο στον άλλο.Πες τι γνώμη σου χωρίς κοσμητικά επίθετα κλπ .Πλιν αυτού εγώ όταν ακούω κάτι που μπορεί να μου φαντάζει χαζω ή αδιανόητο ,Πάντα κρατάω μια πισινή...Το ψάχνω περιμένω να δω.Δεν το απορρίπτω με την πρώτη όταν είναι κάτι που δεν το έχω ξανά ακουσει.Γιατι αν κάποιος έξυπνος που λέει ότι λέει.Θα έχει το θάρρος στη συνέχεια αν αποδειχθεί λάθος να πει.- Ήμουν Εγωιστής και βλάκας συγνώμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Το τερματισατε ή έχει κι άλλο 😂😂😂

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Έχουν μαζευτεί όλοι εμβολιασμένες εδώ και επιτίθονται �� το αρθρο ειναι ολόσωστο Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει με αυτό το εμβόλιο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Συνδυάστε το παρόν ἄρθρο με αυτό:

  Δεῖτε τήν ἀπόδειξη ὕπαρξης μεταλλικῶν νανοσωματιδίων μέσα στά γενετικά ἐμβόλια! Βίντεο
  https://kaiomenivatos.blogspot.com/2021/05/blog-post_977.html

  και με αυτό:
  Ο Δημήτρης Ποντίκας, επιβεβαιώνει τις Υποψίες για Μαγνητισμό στα Άτομα που Έλαβαν Κάποιο από τα Εμβόλια. Τι είδους παρενέργειες είναι αυτές που μετατρέπεται ένας απλός άνθρωπος σε μαγνήτη;;; Φωτό
  https://kaiomenivatos.blogspot.com/2021/05/blog-post_788.html

  και με ένα σωρό άρθρα με αποδείξεις και ντοκούμεντα του συγκεκριμένου ιστολογίου, για να μη λέει ο καθένας ό,τι του κατεβάζει η κεφαλή και μάλιστα με τρόπο ανάγωγο.

  Επίσης, λουσιφεράση υπάρχει στα παρόντα εμβόλια, τουλάχιστον στης Moderna, όπως έχουν πει επιστήμονες με όνομα όπως π.χ. η dr carrie madej και ο όχι κάποιος με όνομα "Τι για τον πουτσο αρθρο ειναι αυτο" που ταιριάζει με το σχόλιό του και όχι με το άρθρο.

  Επιπλέον τα νανοσωματίδια και ό,τι άλλο μεταλλικό που παραπέμπει σε τσίπ και ψηφιακή τεχνολογία εντός του ανθρωπίνου σώματος, είναι πολύ χειρότερο κι από την λουσιφεράση!

  Όσοι δεν πείθονται, μπορούν πάντα να παίζουν με το φώσφορο και τις μύγες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή