Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Γ. Τράγκας: Αποκαλύπτεται πλήρως η στενή συνεργασία Μητσοτάκη-Τσίπρα στο μεγάλο εθνικό έγκλημα της συμφωνίας των Πρεσπών!

 Χθες αποκαλύφθηκε πλήρως η στενή συνεργασία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα στο μεγάλο εθνικό έγκλημα της συμφωνίας των Πρεσπών. Την ώρα που ο Ζόραν Ζάεφ  έρχεται στην Ελλάδα για να μιλήσει στο συνέδριο των Δελφών, εγχώρια έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν περίτρανα το μέγεθος της μειοδοσίας που συντελείται στη χώρα μας. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η ελληνική πλευρά έχει αποδεχθεί πλήρως και αναγνωρίζει το σλαβοβουλγαρικό ιδίωμα ως «Μακεδονική» γλώσσα, επιτρέποντας σε συλλόγους των Σκοπίων, οι οποίοι δημιουργούνται εντός του ελληνικού εδάφους, να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της γείτονας χώρας, προωθώντας αλυτρωτικές επιδιώξεις του κρατιδίου.

Ουσιαστικά η Eλληνική Κυβέρνηση αποδέχεται πως υπάρχει «Μακεδονική» μειονότητα εντός της Βορείου Ελλάδος και ανοίγει το δρόμο σε μελλοντικές, εκτεταμένες αλυτρωτικές κινήσεις και διεκδικήσεις ελληνικών εδαφών. Οι αποκαλύψεις αυτές, συγκλονίζουν ολόκληρη τη Βόρειο Ελλάδα, ολόκληρη την Επικράτεια και την Ομογένεια, γιατί τεκμηριώνονται από έγγραφα του Υπουργείου Πολιτισμού. Φυσικά, η αλήθεια κρύβεται από τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, γιατί επιβεβαιώνεται πως το παιχνίδι είναι στημένο. Αποδεικνύεται πως η κυβέρνηση σε συνεργασία με την αξιωματική αντιπολίτευση και με τη συμμετοχή του ΚΙΝΑΛ και της Ελληνικής Λύσης,  έχουν δρομολογήσει τις εξελίξεις. Όλοι είναι στο κόλπο και όλοι επιδιώκουν την υλοποίηση των γερμανικών σχεδίων, που αφορούν και στοχεύουν στη συρρίκνωση της Ελλάδος.

Το Ελληνικό Έθνος συντρίβεται επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς η μία υποχώρηση διαδέχεται την άλλη στα Εθνικά θέματα. Όπως αποκαλύφθηκε, η Ελληνική κυβέρνηση ουσιαστικά ενέκρινε την «νομιμοποίηση» την αναγνώριση του σλαβικού ιδιώματος των Σκοπίων ως «Μακεδονική» γλώσσα, αναγνωρίζοντας  πολιτικό φορέα, ο οποίος έχει την έδρα του στην Αριδαία Αλμωπίας. Βάσει της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και των τριών εφαρμοστικών πρωτοκόλλων που υπέγραψε και πέρασε στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ (και την οποία στήριξε στη συνέχεια η Νέα Δημοκρατία) , η κυβέρνηση αναγνώρισε σωματείο για την προώθηση της «Μακεδονικής» γλώσσας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μέσω του εγγράφου που έστειλε το ΥΠ.ΠΟ προς το φορέα «Μακεδονική κίνηση προώθησης της μητρικής γλώσσας», με το οποίο εγγράφεται επίσημα στο μητρώο πολιτιστικών φορέων, επέτρεψε το ιδίωμα των εκσερβισμένων βουλγαρικών που μιλιέται στα Σκόπια, να προωθείται στην Ελλάδα ως Μακεδονική γλώσσα.

Πρόκειται για μια ανεκδιήγητη κίνηση με την οποία το υπουργείο «Πολιτισμού» δίνει άδεια ουσιαστικά στα Σκόπια να θέσουν μελλοντικά θέμα μειονότητας στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα η χώρα συνεχίζει να βουλιάζει στα χέρια του κ. Μητσοτάκη. Δημοσιογράφος του BBC, σε συνομιλία που είχε με τον Χάρη Θεοχάρη, διέλυσε όλο το success story του Μαξίμου για την αντιμετώπιση της πανδημίας, υπογραμμίζοντας όλα τα λάθη της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Χωρίς να μασάει τα λόγια του, ο δημοσιογράφος άσκησε σκληρή κριτική στον Υπουργό Τουρισμού, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς όπως επισήμανε χαρακτηριστικά «είστε εδώ για να πείτε ότι η Ελλάδα άνοιξε, αλλά εξακολουθείτε να έχετε σοβαρό πρόβλημα με τον κορωνοϊό». Το εκπληκτικό είναι ότι, αναγνωρίζοντας το κύρος του ΒΒC, o κ. Θεοχάρης παραδέχτηκε τους αργούς ρυθμούς εμβολιασμού στη χώρα μας, ενώ παραδέχτηκε πως το σύστημα είναι περίπλοκο και πως οι εμβολιασμοί δεν προχωρούν γιατί δεν υπάρχουν εμβόλια!

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου