Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Πολίτες όρμησαν σε αστυνομικούς! Κλωτσιές και γροθιές, χάος στην Ευρώπη, vid.

Σοκαριστικές εικόνες στην Δρέσδη...

Στην Δρέσδη της Γερμανίας διοργανώθηκε, το Σαββατοκύριακο, διαδήλωση μεγάλης κλίμακας κατά των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας.

Η αστυνομία έκανε λόγο στο Twitter για “δυναμική κατάσταση” και ανακοίνωσε ότι ανοίγονται πολλά κανόνια νερού για την προστασία του κοντινού κέντρου εμβολιασμού.

Μάλιστα οι αξιωματικοί της Σαξονίας, όπου ανήκει η Δρέσδη, υποστηρίχθηκαν από αστυνομικούς από την Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, καθώς το πλήθος ήταν μεγάλο.

Την ώρα που οι αστυνομικοί είχαν βάλει κάτω πολίτη για να τον συλλάβουν, ομάδα πολιτών τους επιτέθηκε σε μία πρωτοφανή εικόνα για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην παλιά αγορά της Δρέσδης. Αρκετές αστυνομικές δυνάμεις από την Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία φαίνεται να προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν μια αλυσίδα για να αποτρέψουν όσους συμμετέχουν στην διαδήλωση και να αποχωρήσουν.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε και όλο και περισσότεροι διαδηλωτές επιτέθηκαν στην αστυνομία. Ένας αξιωματικός δέχεται κλωτσιά από έναν άντρα και περικυκλώνεται. Ένας άλλος τον κλωτσά στο πλάι, ενώ αστυνομικός ρίχνει μπουνιά σε πολίτη.

Οι πολίτες επιτέθηκαν και έριξαν στο έδαφος αστυνομικό, με τους υπολοίπους να τα έχουν χαμένα.

«Κλιμακώνεται (η σύγκρουση), ακούγεται να λέει μια φωνή μέσα στο βίντεο:

Δώδεκα αστυνομικοί τραυματίστηκαν!!!

Κατά την διάρκεια της ημέρας, κατεγράφησαν από τις Αρχές 47 ποινικά αδικήματα και 943 διοικητικά αδικήματα. Αυτά περιελάμβαναν 17 αντιστάσεις εναντίον αστυνομικών, εννέα φυσικές επιθέσεις εναντίον δυνάμεων ασφαλείας, επτά προσβολές και δύο παραβιάσεις νόμου περί όπλων και νόμου περί συνάθροισης.

Δείτε το περιστατικό από την αρχή:

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ»:

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου