Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

«Σατανικά» πάνινα παπούτσια με ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ - είναι η Αμερική εντάξει;

O Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είπε ότι οι ΗΠΑ θα ηγηθούν του κόσμου με τη «δύναμη του παραδείγματος μας». Η Καλιφόρνια κάνει τώρα τα παιδιά να λατρεύουν τους Αζτέκους θεούς των ανθρώπινων θυσιών και υπάρχει μια ιογενής εκστρατεία για 1.000 δολάρια προσαρμοσμένα σε πάνινα παπούτσια «Satan».

Με μόλις 1.018 $, περίπου 666 «τυχεροί» Αμερικανοί θα είναι σε θέση να αγοράσουν «παπούτσια Satan», μια τροποποίηση με θέμα το Διάβολο των παπουτσιών Air Max 1997 της Nike το 1997, στις 29 Μαρτίου. Η φυσαλίδα αέρα θα είναι γεμάτη με κόκκινο μελάνι και «μία» σταγόνα ανθρώπινου αίματος », σύμφωνα με ένα διαφημιστικό tweet που έγινε viral την Παρασκευή.

Υπάρχει μια αναφορά στο εδάφιο της Γραφής που είναι γραμμένο στο παπούτσι - «Είδα τον Σατανά να πέφτει σαν αστραπή από τον ουρανό», από τον Λουκά 10:18. Τα προσαρμοσμένα πάνινα παπούτσια ήταν προφανώς μια συνεργασία μεταξύ της εταιρείας MSCHF (Mischief) και του ράπερ Lil Nas X. 

Σε μια αξιοσημείωτη σύμπτωση, ο ράπερ μόλις κυκλοφόρησε ένα μουσικό βίντεο (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΓΡΑΦΙΚΟ) στο οποίο «οδηγεί ένα στριπτιζωμένο πόλο στην κόλαση και δίνει στον διάβολο έναν γύρο χορού».

Τα «παπούτσια του Σατανά» ανακοινώθηκαν μόλις μια εβδομάδα αφότου η Καλιφόρνια υιοθέτησε το «εθνοτικό πρόγραμμα σπουδών» για τον έπαινο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι οποίοι υποστήριξαν ότι στόχευε στον τερματισμό του μίσους και του ρατσισμού. Το CNN ήταν θετικό σε αυτό. Η Καλιφόρνια, τελικά, είναι η πολιτεία που ανυψώνει τον φακό της αφύπνισης για να φωτίσει το δρόμο προς την Πρόοδο για την υπόλοιπη Αμερική ή κάτι τέτοιο.

Φυσικά, ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες, όπως το να κάνει τα παιδιά του δημοτικού να καλούν τους Αζτέκους θεούς για να τους ενδυναμώσουν ως «πολεμιστές» για κοινωνική δικαιοσύνη. Μεταξύ αυτών είναι το «επαναστατικό πνεύμα» του Huitzilopochtli, η θεότητα του πολέμου και του ήλιου - και αποδέκτης χιλιάδων ανθρώπινων θυσιών. 

rt.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου