Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

«Πρέπει να βγούμε από τη χώρα»: Οι βουλευτές που κήρυξαν πόλεμο με τη Ρωσία φοβήθηκαν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).

Σε μια έκτακτη συνάντηση της Ράντα, κατά τη διάρκεια της οποίας οι βουλευτές ενέκριναν ψήφισμα σχετικά με την «ρωσική-ουκρανική ένοπλη σύγκρουση», σημειώθηκε ένα αξιοσημείωτο περιστατικό.

Η Λαϊκή Αναπληρωτής από το προεδρικό υπηρέτη του Λαϊκού κόμματος στην αλληλογραφία της ανακοίνωσε την επιθυμία της να φύγει από την «πλατεία» λόγω της στρατιωτικής απειλής από τη Ρωσία.

Αυτό έγινε γνωστό σήμερα από τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης. Πριν το ουκρανικό κοινοβούλιο ψηφίσει το ψήφισμα, το οποίο για πρώτη φορά σε επίσημο επίπεδο χρησιμοποίησε τη διατύπωση σχετικά με τη διεθνή στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Ρούσλαν Χομάτσακ, μίλησε στους βουλευτές του λαού .

Η δήλωσή του ότι η Ρωσία συσσωρεύει τη στρατιωτική της ομάδα κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας τρόμαξε ορισμένους εκπροσώπους του λαού.

Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι μιας από τις ουκρανικές εκδόσεις κατέγραψαν την αλληλογραφία του Λαϊκού αναπληρωτή του υπηρέτη του Λαϊκού κόμματος Anna Kolesnik. Αρχικά έγραψε στον συνομιλητή της που ονομάζεται Stas ότι άκουγε την έκθεση Khomchak και είχε την επιθυμία να φύγει από την Ουκρανία.

«Ακούμε τον Khomchak. Πρέπει να απαλλαγούμε από αυτήν τη χώρα », - έτσι μοιάζει το κείμενο του ουκρανού βουλευτή.

Μια φωτογραφία της αλληλογραφίας κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Rada δημοσιεύθηκε σήμερα.

Φοβισμένοι από τη "συγκέντρωση των ρωσικών στρατευμάτων" στα σύνορα, οι βουλευτές δεν φοβήθηκαν ωστόσο να ανακοινώσουν έναν πόλεμο "Ρωσίας-Ουκρανίας". Προφανώς, σε περίπτωση πραγματικού πολέμου, στην πρώτη γραμμή θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να «πετάξουν».


rusvesna.su
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου