Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Μπορεί ένα ακραίο σενάριο επιστημονικής φαντασίας να γίνει πραγματικότητα; (video)

 «Walking dead», «iZombie», «zombieland», «#Alive», «Z nation», «Reality Z», «Μαύρο καλοκαίρι», «The girl with all the gifts», «Η ημέρα των ζωντανών νεκρών», «Ζ Παγκόσμιος Πόλεμος», «Cargo», «Ravenous», «Day break» είναι μερικοί μόνο τίτλοι ταινιών και σειρών που πραγματεύονται το θέμα των ζώνεκρων, ή αλλιώς ζόμπι (zombies).

Στις περισσότερες ταινίες, οι ζώνεκροι είναι πλάσματα πρώην ανθρώπινα, που περπατούν αργά και σχεδόν μηχανικά, με απλανές βλέμμα, παραμορφωμένα χαρακτηριστικά και διψούν ακατάπαυστα για αίμα. Ένα δάγκωμα, ή μία γρατζουνιά αρκεί για να μετατρέψουν έναν άλλο άνθρωπο σε ζώνεκρο.

Το σενάριο των πιο νέων ταινιών με θέμα τους ζώνεκρους, μιλάει για έναν μύκητα ή για έναν ιό που έχει μολύνει τους ανθρώπους, μετατρέποντάς τους σε αιμοδιψή τέρατα. Αν και το «iZombie», έχει παρεκκλίνει αρκετά από το κλασσικό πλέον σενάριο και αναφέρεται σε κάποιο ναρκωτικό, νοθευμένο με ένα ενεργειακό ποτό το οποίο μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζώνεκρους. Η διαφορά εδώ είναι ότι αν εξαιρέσει κανείς ότι το δέρμα και τα μαλλιά γίνονται λευκά και ότι τα μάτια των ζώνεκρων γίνονται τρομακτικά όταν νευριάζουν ή ανεβαίνει η αδρεναλίνη τους, κατά τ’ άλλα ζουν μία σχεδόν φυσιολογική ζωή, αρκεί να τρέφονται κάθε μέρα με ανθρώπινο εγκέφαλο.

Εεεε… Ναι! Κάπως αηδιαστικό, ε; Είναι!

Το «WTF» της υπόθεσης όμως, δεν έρχεται μόνο από τις ταινίες αυτές. Έρχεται από το CDC. Δηλαδή το αμερικανικό υπουργείο υγείας το οποίο το 2011 εξέδωσε οδηγίες προστασίας από ενδεχόμενη επίθεση… ζώνεκρων!!!

Το CDC, εφαρμόζει το «Better Safe than Sorry» ( = καλύτερα ασφαλής παρά μετανοημένος) σε αυτήν την περίπτωση, όπως και σε άλλες.

Σε κάποιο σημείο, αναφέρει:

«Εάν τα ζόμπι αρχίσουν να περιφέρονται στους δρόμους, το CDC θα διεξαγάγει έρευνα όπως και για κάθε άλλη ασθένεια. Το CDC θα παρέχει τεχνική βοήθεια σε πόλεις, πολιτείες ή διεθνείς συνεργάτες που ασχολούνται με προσβολή από ζόμπι. Αυτή η βοήθεια μπορεί να περιλαμβάνει διαβούλευση, εργαστηριακές εξετάσεις και αναλύσεις, διαχείριση και φροντίδα ασθενών, παρακολούθηση επαφών και έλεγχο λοιμώξεων (συμπεριλαμβανομένης της απομόνωσης και της καραντίνας).»

Ενδιαφέρουσα προοπτική ομολογουμένως… Δε συμφωνείτε;

Το CDC Zombie Task Force, ήταν ένα πρόγραμμα αντιμετώπισης του κινδύνου από ζώνεκρους, το οποίο -όπως αναγράφει η ιστοσελίδα- έληξε το 2012: «Η Ομάδα Εργασίας Zombie δεν είναι πλέον ενεργή – αυτή η εκστρατεία έληξε το 2012. Η Ομάδα Εργασίας Zombie μας ενθάρρυνε όλους να είμαστε προετοιμασμένοι για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.» 

Πάμε όμως τώρα να δούμε κάτι άλλο, εξίσου ενδιαφέρον:

«Σε περιοχές του DNA όπου το RNA συνδέεται σε ένα από τα νήματα DNA με τέτοιο τρόπο ώστε το συμπληρωματικό νήμα DNA να γίνει το μόνο νήμα (δομές βρόχου R), η σταθερότητα του DNA θα αλλάξει εάν το RNA τροποποιηθεί χημικά από το m6A.»

Μπερδευτήκαμε; Ας το κάνουμε λίγο πιο απλό:

Ένα mRNA δύναται να μετατρέψει το DNA, εάν έρθει σ’ επαφή μαζί του.

Κι αυτό, το αναφέρει το phys.org. Όχι εγώ…

Για όσους δεν το γνωρίζουν, mRNA σημαίνει messenger RNA. Δηλαδή, αγγελιοφόρος RNA.

Τώρα, τι γνωρίζουμε για τα mRNA εμβόλια;

Τίποτε απολύτως! Μόνο αυτά που λένε οι κατασκευαστές τους.

Ναι, αλλά κάτι τέτοια έλεγαν και πριν μερικά χρόνια για το τσιγάρο:

Έπρεπε να περάσουν αρκετά χρόνια ώστε να παραδεχτεί τόσο η Phillip Morris όσο και ο ιατρικός κόσμος ότι το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει καρκίνο και άλλες ασθένειες. Μέχρι τότε, η προπαγάνδα έλεγε τ’ ακριβώς αντίθετα (όπως και σήμερα) και όσοι αντιστέκονταν σε αυτήν την προπαγάνδα κι έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου, τους κατηγορούσαν που δεν ακολουθούσαν τους «ειδικούς» (όπως και σήμερα).

Υπάρχουν πολλές ομοιότητες με εκείνη την προπαγάνδα υπέρ του τσιγάρου και τη σημερινή προπαγάνδα υπέρ των mRNA εμβολίων. Μα πάρα πολλές…

Κι επανέρχομαι:

Με δεδομένο ότι κανείς πραγματικά δε γνωρίζει τι ακριβώς κάνει ένα mRNA εμβόλιο (παρά τη σημερινή προπαγάνδα που επιμένει ότι απλώς μεταφέρει την πληροφορία ενός ιού απ’ ευθείας στα κύτταρα, μετατρέποντάς τα σε εργοστάσιο παραγωγής (!!!) ενός ιού, κάνοντάς τα έτσι να αναγνωρίζουν τον ιό σε μελλοντική έκθεση και να γνωρίζουν το πώς να τον καταπολεμήσουν (σύμφωνα πάντα με την επίσημη εκδοχή) όπως αναφέρει και το παρακάτω βίντεο:

Θα μείνω λίγο στο σημείο όπου αναφέρει ότι το mRNA εμβόλιο μετατρέπει τα κύτταρα σε «εργοστάσιο παραγωγής» του ιού.

Σοβαρά τώρα; Θα πρέπει δηλαδή να δεχθούμε να μετατρέψουμε τα κύτταρά μας σε εργοστάσιο παρασκευής ιού; Δηλαδή, πόση λογική έχει αυτό;

Και από την άλλη, με δεδομένο ότι οι κατασκευαστές του λένε ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο εμπεριέχει τον covid19, εμάς, ποιος μας το διασφαλίζει;

Σε προηγούμενη δημοσίευση, είχα τονίσει ότι η πρόσβαση στην ιατρική πληροφορία είναι εξαιρετικά περιορισμένη, σε σημείο ώστε να μην αμφισβητείται το ιατρικό θέσφατο.

Ας κάνουμε τώρα μία εξαιρετικά ακραία υπόθεση επιστημονικής φαντασίας…

Με δεδομένο ότι το Hollywood δημιουργεί ταινίες που πάντα προειδοποιούν για επερχόμενες καταστάσεις, με (επίσης) δεδομένο ότι η εντολή 101 του CDC ενημερώνει για μέτρα εναντίον επικείμενης επίθεσης από ζώνεκρους και με (επίσης) δεδομένο ότι κανείς μας δεν ξέρει τι πραγματικά έχουν μέσα αυτά τα εμβόλια (σημ. κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι εκτός των αναγραφομένων στη συσκευασία συστατικών, δεν υπάρχουν άλλα που δεν αναγράφονται -βλ. επόμενο βίντεο) ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν μετατρέπουν έναν άνθρωπο σε… ζώνεκρο;

πηγή βίντεο: Διόδοτος

Κι όταν αναφέρω τη λέξη «ζώνεκροι», δεν εννοώ απαραίτητα εκείνα τ’ αποκρουστικά πλάσματα που βλέπουμε στο «Walking dead» ή στο «η μέρα των ζωντανών νεκρών». Αναφέρομαι σε κανονική ανθρώπινη μορφή, η οποία με τα σωματικά της υγρά (σάλιο, αίμα κοκ) θα μπορεί να μεταφέρει έναν θανατηφόρο ιό. Άτομα που θα έχουν μετατραπεί σε κινούμενες θανατηφόρες ωρολογιακές βόμβες μόλυνσης.

Και για να το τραβήξω ακόμα περισσότερο, γιατί όχι και σε ένα είδος ζώνεκρων κυριολεκτικά. Άλλωστε, η μείωση του πληθυσμού, παραμένει πάντα στο τραπέζι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου