Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Ὤπ,πᾶνε γιά τήν ἐφαρμογή τοῦ Blue Beam Project ;

 Τι κρύβεται πίσω από τη νέα ιδέα: "Η απειλή μιας έκτακτης ανάγκης" ; 


Πιο πρόσφατα, οι αρχές ψήφισαν νόμο, ή μάλλον τροποποίηση του νόμου για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Όλοι πρέπει να δώσουν προσοχή σε αυτό. Εφευρέθηκε μια νέα ιδέα: «απειλές έκτακτης ανάγκης». Τι κρύβεται πίσω από τη λεγόμενη «ανησυχία για την ασφάλεια του πληθυσμού»;

...Με άλλα λόγια, εμφανίστηκε μια νέα διαδικασία, στην πραγματικότητα αντικαθιστώντας την αυτο-απομόνωση ή την υψηλή προειδοποίηση. "Πράσινες ζώνες", πιθανότατα θα ονομάζεται. 
Φανταστείτε ένα νέο κύμα ... οι πολίτες απομονώθηκαν σε μια κλειστή περιοχή και ... για να επιστρέψουν πίσω, τι πρέπει να γίνει; Θα υπάρχει ένα επιχείρημα: "Είστε επικίνδυνοι για τους άλλους". 
 Την 1η Μαρτίου, η εκπρόσωπος της ΠΟΥ στην Ρωσία,Μελίτα Βούινοβιτς είπε: "Θα τους έλεγα να μείνουν στο σπίτι και να μην πάνε πουθενά, η ασθένεια είναι επικίνδυνη, ύπουλη και αφήνει μεγάλες επιπτώσεις στην υγεία και η απόφαση να μην εμβολιαστεί έχει διπλές συνέπειες . " 

Την Κυριακή, τέθηκε σε ισχύ μια εντολή του Υπουργείου Υγείας, η οποία ενημέρωσε το εθνικό ημερολόγιο προληπτικών εμβολιασμών για επιδημιακές ενδείξεις. "Ο εμβολιασμός για επιδημικές ενδείξεις πραγματοποιείται όταν υπάρχει απειλή επιδημίας ή πανδημίας, καθώς και κατά τη διάρκεια πανδημίας."...

...στις 2 Μαρτίου, αμέσως μετά την ομιλία του εκπροσώπου της ΠΟΥ, πολλά νέα ηχεία εγκαταστάθηκαν σε μεγάλες πόλεις. Υπήρξε ακόμη και μια δοκιμή συστημάτων προειδοποίησης. Το Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης είπε ότι ο σκοπός των επιθεωρήσεων είναι να προσδιορίσει την έγκαιρη παράδοση σημάτων επαλήθευσης και πληροφοριών στον πληθυσμό σχετικά με τους κινδύνους που προκύπτουν από την απειλή εμφάνισης......Για εκείνους που δεν θα αποδεχθούν τη νέα παγκόσμια τάξη, που θα την απορρίψουν, οι άνθρωποί της έχουν ήδη κατασκευάσει στρατόπεδα συγκέντρωσης,επανεκπαίδευσης και για αυτά τα στρατόπεδα, έχουν καθιερώσει αυτό που αποκαλούν «ταξινομήσεις ουράνιου τόξου» για τους φυλακισμένους της ΝΤΠ.

Το ουράνιο τόξο θεωρείται ως «γέφυρα» που οδηγεί στη σατανική αυτοκρατορία της νέας παγκόσμιας τάξης...

...Ο στόχος μιας δικτατορίας είναι να ελέγχει όλους, παντού στον πλανήτη, ανελέητα και χωρίς εξαίρεση.

Αυτός είναι ο λόγος που η νέα τεχνολογία που εισάγεται παντού είναι μια τεχνολογία για τον έλεγχο των ανθρώπων. Η νέα τεχνολογία έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να εντοπίζει και να ελέγχει τους ανθρώπους παντού... ( Ποιό εἶναι τό ἑπόμενο βῆμα τῆς Νέας Τάξεως Πραγμάτων; The Blue Beam Project)

Προχωρᾷ τό σχέδιον τῶν σατανιστῶν/καμπαλιστῶν μέ περίεργη βιασύνη. Γιατί ἄρα γε; 


Ἡ Πελασγική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου