Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Γνώριζαν ένα χρόνο πριν, πως θα κινηθεί μια «πανδημία» ενός άγνωστου ιού και είχαν νομοθετήσει πράγματα τα οποία εφαρμόζουν τώρα. Τι δεν καταλαβαίνεις;

 

Τοτε που καποιοι μας θεωρουσατε ψεκασμενους...σας ειχα προειδοποιησει προσωπικα, επανειλλημενα και εγκαιρως...!

Καλά τα παχια λόγια, καλές οι δηθεν επαναστατικες κορωνες και οι ελληνικες σημαίες και τα ζήτω, αλλά όταν έρχεται η ώρα των πράξεων λίγοι/ες φωνάζουν παρων ή παρουσες. Με κάθε διαθέσιμο τρόπο...με πραξεις που κάποιοι γνωρίζουν ή που δε γνωρίζει κανένας...!


Γράφει ο Nikos Fonias

Μόλις ενεργοποίησαν το νόμο 4682/2020 που είχαν ψηφίσει τον Μάρτιο του 2020. Σας είχα πει τότε ότι ψηφίζουν νόμους, τους οποίους δε σημαίνει ότι θα τους ενεργοποιήσουν άμεσα, αλλά τους έχουν καβάτζα για όταν τους χρειαστούν. Και όταν τους χρειαστούν, θα μπορούν με μία απλή ΚΥΑ να τους ενεργοποιήσουν. Ο συγκεκριμένος νόμος είτε με την ανοχή είτε με την συνενοχή όλων των κομμάτων, πέρασε από τη Βουλή!!! Και τον πήραμε μόνο λίγοι χαμπάρι.

Και όταν άρχισε η φασαρία, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ. Γνώριζαν από της 25/2/2020 ή από τις 14/3/2020 πως θα κινηθεί μία '' πανδημία '' ενός ''άγνωστου'' ιού. Έγινε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στην ιστορία της Ελλάδας. ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ!!! Πότε, στην ιστορία του Έθνους, το έχει ξανακάνει ελληνική κυβέρνηση, για οποιοδήποτε θέμα αφορά την κοινωνία? ΟΣΟ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΕΓΩ. Τρανή απόδειξη γι' αυτά που λέω: αν τους ενδιέφερε η υγεία του πληθυσμού, θα έκαναν τεστ για τη γρίπη τα προηγούμενα χρόνια, για να μην πεθαίνει ο πληθυσμός, θα έπαιρναν μέτρα ουσίας στους χώρους εργασίας για να μην αρρωσταίνει ο πλυθυσμός, θα έφτιαχναν σοβαρές υγειονομικές εγκαταστάσεις πλήρως στελεχωμένες κλπ. Τα έκαναν όλα αυτά? ΟΧΙ.....Τώρα τι άλλαξε? Δείτε με ποια εταιρεία θα υπογράψουν προμήθεια με τη μορφή του κατεπείγοντως για τα self test.....!!!

Σας τα είπα. Σας τα είπαν και άλλοι. Τότε, το Σεπτέμβριο που μόνο εγώ δεν έστειλα τα παιδιά στο σχολείο του Περιστερίου επί 20-25 μέρες. 2 παιδιά στα 300+. Και κάνατε πως δεν ακούγατε, κυριευμένοι από φόβο ή αβεβαιότητα, χωρίς ίχνος ψυχραιμίας και νηφαλιότητας. Δε σας κατηγορώ, σας καταλαβαίνω. Σας φόβιζε το '' άγνωστο ''. Μόνο που έχει περάσει ένας χρόνος, σας δόθηκαν εκατομμύρια πληροφορίες. Μάθατε, είδατε, ακούσατε, διασταυρώσατε. Και? ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΛΑΧΙΣΤΗ.

Όταν καταλάβετε πόσο οργανωμένα και μεθοδικά δουλεύουν, θα είναι αργά!!! Ίσως είναι ήδη αργά.

Σε ότι με αφορά, εγώ και κάποιοι άλλοι θα συνεχίσουμε. Με κάθε κόστος. Όποιος θέλει στέκεται στο πλάι μας, όποιος δε θέλει τραβάει το δρόμο του και αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του, όπως και εμείς.

Δε θα συνεχίσω, γιατί είμαι πολύ φορτισμένος.

Μία ευχή μόνο. Καλή τύχη σε όλους.

Τι ανακοίνωσε ο Κοντοζαμάνης...

«Επιπλέον, για να σιγουρευτούμε ότι τα σχολεία θα ανοίξουν ξανά με ασφάλεια, η κυβέρνηση θα νομοθετήσει την υποχρεωτική χρήση self test μία φορά την εβδομάδα για τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους λοιπούς εργαζόμενους στα σχολεία.»


ellinikiafipnisis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου