Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

300 ευρώ σε 15χρονο στην Πάρο για «άσκοπη μετακίνηση» – Τον πήγαν αυτόφωρο, vid.


Αστυνομικοί της Πάρου έκοψαν πρόστιμο σε 15χρονο που πήγαινε στον φούρνο του χωριού του!

Μάλιστα τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση.

Το πρόστιμο, ύψους 300 ευρώ, κόπηκε για άσκοπη μετακίνηση.

Η μητέρα του, με ανάρτηση στο facebook βάλλει κατά των αστυνομικών για τη συμπεριφορά τους, ενώ οι Αρχές δίνουν τη δική τους εκδοχή.

«Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στο ΑΤ Πάρου που έπιασαν τον γιο μου 15 χρόνων και του έκοψαν κλήση γιατί πήγε να αγοράσει μια κόκα κόλα από το φούρνο του χωριού και που του πήραν το κινητό με απαίτηση και τον τράβηξαν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και δεν του επέτρεψαν να επικοινωνήσει μαζί μου τον έψαχνα σε όλο το χωριό μέχρι που τηλεφώνησα εγώ η ίδια στο τμήμα και μου είπαν πως τον έχουν εκεί μπράβο λοιπόν στα χάλια σας. Εγώ με 7 παιδιά μπορεί να μην έχω να πληρώσω την κλήση αλλά θα τα βρω αλλά θα με βρείτε μπροστά σας ντροπή και αίσχος» έγραψε η μητέρα του 15χρονου στο facebook.

Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται πως το παιδί οδηγούσε μηχανάκι συγγενικού προσώπου. Τον σταμάτησαν για έλεγχο και δεν είχε χαρτιά. Όπως προσέθεσαν, η διαδικασία ορίζει ότι πρέπει να οδηγηθεί στο αυτόφωρο. Διατείνονται δε πως πέρασαν 10 λεπτά για να μεταβούν στο τμήμα και πράγματι στο 10λεπτο κάλεσε η μητέρα του παιδιού, ενώ ήταν καθ’ οδόν. Επιμένουν ότι θα ειδοποιούσαν τη μητέρα του όταν θα έφταναν στο τμήμα.Τελικά, του επέβαλλαν πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και επικοινώνησαν με τον εισαγγελέα για να ακολουθηθεί η διαδικασία και να οριστεί δικάσιμος για το γεγονός ότι δεν είχε άδεια και δίπλωμα οδήγησης.

el.gr

1 σχόλιο:

  1. Μεγάλη μα@@@κία έκαναν,έπρεπε νά τού κώψουν τον κώλο...
    ακούς εκεί άσκοπη μετακίνηση.
    Δέν πρέπεί ούτε νά μετακινούμαστε,ούτε νά ανασαίνουμε,ούτε νά κατουράμε,
    ούτε νά γελάμε,ούτε νά σκεφτόμαστε γιά νά φύγει ο κορωνοιός αλλιώς πάμε χαμένοι,αλοίμονό μας τί θά πάθουμε....ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΕ ΠΕΘΑΝΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή