Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Στο Κάνσας μια γυναίκα πέθανε από αναφυλακτικό σοκ αφού εμβολιάστηκε κατά covid19!

 

Οι Υγειονομικές Αρχές του Kansas ερευνούν για το θάνατο μιας γυναίκας που είχε μια αλλεργική αντίδραση αφότου εμβολιάστηκε για covid19. Η αιτία θανάτου δεν έχει καθοριστεί. 

Η 68χρονη Jeanie M Evans από το Effingham όπου ήταν και δημοτικός σύμβουλος πέθανε την Τετάρτη στο νοσοκομείο Stormont Vail de Topeka σύμφωνα με ανακοίνωση νεκρολογίας.Πέθανε με τρόπο μη αναμενόμενο μετά από αντίδραση στο εμβόλιο. ”Καθώς η έρευνα δεν τελείωσε είναι πρώιμο ν΄αποδώσουμε μια ειδική αιτία στο θάνατο” δήλωσε η Kristi Zears εκπρόσωπος τύπου του KDHE σ΄ανακοινωθέν.Σύμφωνα με το KDHE η γυναίκα εμβολιάστηκε στην κομητεία του Jefferson κι η τοπική υπηρεσία υγείας ακολούθησε όλες τις οδηγίες του CDC.Δεν διευκρίνισε ποιό ήταν το εμβόλιο. Στο διάστημα που ακολούθησε τον εμβολιασμό η γυναίκα αισθάνθηκε μια αναφυλαξία και πήγε στο νοσοκομείο όπου και πέθανε. η τοπική υγειονομική αρχή δήλωσε το περιστατικό στο Vaccine Adverse Event Reporting System ανέφερε το KDHE.

Ο εκπρόσωπος τύπου του νοσοκομείου ο Matt Lara σ΄ανακοινωθέν την Πέμπτη επιβεβαίωσε πως η Evans οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αφότου εμβολιάστηκε με μια δόση. ”Η αιτία του θανάτου δεν έχει ακόμη καθοριστεί” αναφέρει.kansascity 25/3/21

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου