Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Όλα υπό διωγμόν! Και μοίρα στο Φως δε θα υπάρξει για μας αν...

 γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου 

Οι “άθλιοι” δεν άφησαν τίποτα ακαταδίωκτο σε τούτη εδώ την Πατρίδα. Τίποτα που να μην το λερώσουν , να μην το χλευάσουν, να μην το συλήσουν,  να μην το διαστρεβλώσουν , να μην το απειλήσουν, να μην το καταδιώξουν, να μην το σαπίσουν. Τίποτα από όσα Αξίζουν. 

Τίποτα από αυτά που ήσαν η μνήμη και το καμάρι μας. Τίποτα από αυτά που μας έδεναν σφιχτά σε Έθνος. Τίποτα από αυτά που μας έδεναν σφιχτά σε εκκλησία πιστών στο Χριστό. Τίποτα από αυτά που θα μπορούσαν να είναι το στήριγμα και η ουσία της Ελευθερίας μας. 

Έχουν εξαπολύσει αδυσώπητη επίθεση ενάντια σε κάθε ελληνική Αξία και Ιδεώδες, με όπλα ένα ολοφάνερο “μειλίχιο μίσος”, τη διαστρέβλωση λέξεων και εννοιών, την εμφάνιση του μαύρου για άσπρο και του άσπρου για μαύρο.   Και με έναν ολόκληρο στρατό “συνάθλιων”, προθύμων να καταδιώξουν  κάθε Αρετή και κάθε δίκαιο  και να μην υπερασπιστούν ποτέ οτιδήποτε άξιο υπεράσπισης, παρά μονάχα την αθλιότητα των “αθλίων”.  

Στρατό, στρατολογημένο από τους “εγώ ο εαυτούλης μου και να πεθάνει η Ελλάδα και οι Έλληνες”, ιδιοτελείς, εξουσιολάγνους και θεσιθήρες…  με εκπαίδευση στη νοητική και πολιτική χειραγώγηση του Έλληνα  πολίτη , στο “εύσχημο” ψέμα που κάνει τα πάντα να φαίνονται λογικά και σωστά, ακόμα και η κλοπή του πλούτου και των δικαίων του Έθνους.   

Αναρίθμητοι ψευτο-Έλληνες έχουν καταταγεί στο στρατό των συναθλίων. Εκκλησιαστικοί ιεράρχες και ιερείς, εισαγγελείς και δικαστές, στρατιωτικοί και γενικά ένστολοι,  σύμβουλοι και μυστικοσύμβουλοι των αθλίων, πιοναρισμένοι δημοσιογράφοι,  επιστήμονες, (κατ’ έξαρσιν οι γιατροί),  δάσκαλοι και καθηγητέςυψηλόβαθμα δημοσιοϋπαλληλικά κηφηναριά (ή και αρπαχτικά!), ακαδημαϊκοί , λογοτέχνες, αναλυτές, σχολιαστές… Όλοι εκτελεστές του Έθνους, νυχτοπερπατητές υπόγειων “στοών” για ολοσκότεινες συνεδρίες. 

Ένας εσμός που διώκει ότι είναι ιερό και άγιο σε αυτόν τον τόπο, την ίδια την Ελλάδα, ή που διά  σιωπής και  απραξίας  διευκολύνει τους διώκτες της. Ένας εσμός που θα στηρίξει γερά κάθε λεπίδι που θα καρφωθεί ύπουλα στο σώμα του λαού. Και βέβαια παντού και πάντα παρών, για να εμποδίσει κάθε ειρηνική διαμαρτυρία,  ο παρακρατικός στρατός κουκουλοφόρων και καδρονιοφόρων. 

Διώκουν  άθλιοι και  συνάθλιοι, όλοι μαζί σε ευθεία σύμπραξη και συνενοχή, το ψωμί του φτωχού, τη μπουκιά από το μόχθο του, διώκουν τον μικρομεσαίο που πασχίζει νυχθημερόν για ένα μεροκάματο και τίποτα περισσότερο, διώκουν τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο, τον άνθρωπο που μοχθεί και είναι παραγωγικός, ακόμα και τον “μοναχικό” ψαρά καταδιώκουν, μήπως και γίνει αυτάρκης… 

Διώκουν με κάθε τρόπο το να είσαι διατροφικά ή και οικονομικά αυτάρκης. Δούλος μόνον, εξαρτώμενος από το ψίχουλο του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος -ή την πενιχρή αμοιβή σου, όπου και να εργάζεσαι. Και εσύ μεν ψιλοβολεύτηκες, αλλά είσαι σίγουρος θα το δώσουν αύριο  στα παιδιά σου, όταν η τεχνολογία θα τους επιτρέπει να απασχολούν ελάχιστους; Είσαι σίγουρος ότι θα θέλουν να “τρέφουν” όλους τους υπόλοιπους ή θα τους αφήσουν εκτός παραγωγής και στη μοίρα τους; 

Διώκουν εσένα ιθαγενή Έλληνα και προκλητικά ευνοούν τον εισβολέα αλλόφυλο, αλλόθρησκο και παρασιτικό, με ξενιστή εσένα και τη γη σου. Και του δίνουν ιθαγένεια, καταξεσκίζοντας το Σύνταγμα και τα δικά σου δικαιώματα στη γη των προγόνων σου.  

Διώκουν τον αγνό πατριωτισμό, διώκουν κάθε  αντίσταση στα σκοτεινά τους σχέδια και χαρίζουν σαν αμπελοχώραφό τους ελληνική ΑΟΖ, υφαλοκρηπίδα, έδαφος Αιγαίου, ιερό πανάρχαιο Όνομα…  Χαρίζουν αγάλματα, τιμαλφή πατρογονικά, φιλέτα ελληνικής γης, απαξιώνουν υγιείς Οργανισμούς  για να τους ξεπουλήσουν αντί πινακίου φακής. Εδάφη, νερά, βουνά (που τα “καρφώνουν” με ανεμογεννήτριες), λιμάνια και αερολιμένες, τηλεπικοινωνίες, τα πάντα! 

Διώκουν την αθωότητα των παιδιών και της συζυγικής ανδρόγυνης οικογένειας, τη γέννηση νέων Ελλήνωντις  υγιείς ανθρώπινες σχέσεις, την κοινωνικοποίηση και την εσωτερική αυτονομία των παιδιών, (πρόσφατα και  την υγεία τους!),  την αληθινή Παιδεία,  την αληθινή Γνώση, την αδαμάντινη ελληνική ενιαία γλώσσα και την αρχαία Γραμματεία και Τέχνη στις οποίες υποκλίνεται όλη η ανθρωπότητα.  

Διώκουν το Πνεύμα, την έμπνευση, την ευφυΐα, την εφεύρεση, την ευρεσιτεχνία, τον αληθινό καλλιτέχνη και όποιον εκφράζει Αλήθειες. Διώκουν τον αληθώς  καταγγέλοντα αντί τον καταγγελόμενο, το θύμα αντί τον θύτη ιδίως αν ο θύτης είναι αλλοδαπός. 

Διώκουν το σπιτάκι του φτωχού Έλληνα, την μικροϊδιοκτησία του, τα λίγα ρευστά που έχει στην τσέπη του, τελευταίο απομεινάρι της ελευθερίας του. Τώρα διώκουν και την υγεία του, το ίδιο το σώμα του και τον αέρα που πρέπει να αναπνέει απρόσκοπτα  για να παραμένει υγιής και τις κοινωνικές επαφές του, ώστε να αναπτύσσει αντισώματα/άμυνες σε μολυσματικές ασθένειες, αλλά και ψυχική ισορροπία. 

Άθλιοι”, “συνάθλια”, και όλη η συμμορία τους, διώκουν Τριαδικό Θεό, Σταυρό, Πίστη , Σημαία, παραδόσεις, έθιμα… Διώκουν, με πρόσχημα μια “στημένη” από τα αφεντικά τους πανδημία, εορτασμούς εθνικούς και θρησκευτικούς, που ξαλαφρώνουν την ψυχή από τα βάρη του βίου, ώστε να  Εν-ατενίζει προς τον Ουρανό και να χαίρεται.  Πράττουν τελικά  κάτι ακόμα χειρότερο, τους γελοιοποιούν!  

Διώκουν την Ιστορία, την  ιστορική μνήμη και τη νόηση μας, διώκουν την ίδια την ίδια την  Ψυχή μας και την Ελευθερία για την οποία έχει πλαστεί… 

Ε, τι άλλο θέλεις να διώξουν, κατακαημένε  ΕΛΛΗΝΑ, για να τους πεις: 

Άντεστε  πανάθλιοι εκεί που ανήκετε, πηγαίνετε σε αυτόν που λατρεύετε και υπηρετείτε. Φύγετε από την ιερή τούτη γη μας , γη Αγίων και Ηρώων, γη Φωτός. 

Αλλά χρειάζονται κότσια για να το πούμε αυτό και να τους οδηγήσουμε στην “πύλη εξόδου”. Τα έχουμε; Κι αν δεν τα έχουμε, που σημαίνει ότι τα έχουμε προσωρινά χάσει, πρέπει να τα ανακτήσουμε.  Αλλιώς μοίρα στο Φως δε θα υπάρξει για μας, μόνο στο απόλυτο σκότος, μαζί με τους τρισάθλιους. Το θέλετε αυτό, ωρέ ΕΛΛΗΝΕΣ; 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Γράφτηκε την 25η Μαρτίου 2021.

diodotos-k-t.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου