Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Αυτή είναι μια ρύθμιση .. Να είστε έτοιμοι! Περιμένετε κάτι μεγάλο, οι παγκοσμιοποιητές έχουν θέσει τους τροχούς σε κίνηση - Mannarino.

1. png

Ο Γκρέγκορι Μανναρίνο συμμετέχει στον Άλεξ Τζόουνς για να συζητήσει την κατάσταση του έθνους.

Περιμένετε κάτι μεγάλο να συμβεί σύντομα, οι παγκοσμιοποιητές έχουν ήδη θέσει τους τροχούς σε κίνηση για αυτό το επόμενο γεγονός.

Έχετε σκεφτεί τις επιλογές σας όταν συμβεί αυτό; 

Ο Γκρέγκορι Μανναρίνο εξηγεί λεπτομερώς γιατί συμβαίνει αυτό τώρα. 

Ron Gibson  ( Παρακολουθήστε ζωντανά ) ALEX JONES (3RD HOUR) ΤΡΙΤΗ 3/30/21 • GREGORY MANNARINO, ΝΕΑ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ & ΑΝΑΛΥΣΗ • INFOWARS

«Σταματήστε να ακούτε άτομα με κεκλιμένα κεφάλια»

Gregory Mannarino : Αυτό είναι ένα άρθρο που έγραψα λίγο πριν. Μόλις σκέφτηκα ότι θα το μοιραστώ μαζί σας.

Το ζήτημα μιας παγκόσμιας φούσκας πληθυσμού δεν αναφέρεται ουσιαστικά, στην πραγματικότητα μπορεί να ήμουν από τους πρώτους που θα συζητούσαν ανοιχτά πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Ωστόσο, αυτή η φούσκα μπορεί να ξεσπάσει.

Όταν ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα άτομο ή ένας ολόκληρος πληθυσμός σε αυτήν την περίπτωση είναι τόσο τεράστιο, χωρίς καμία λύση, αποκλείεται ακούσια από την αδυναμία του εγκεφάλου να το αντιμετωπίσει.

Όταν ένα συμβάν είναι τόσο μακριά και μακριά από την ικανότητα του μέσου ατόμου να πάρει το κεφάλι του γύρω από τη λειτουργία αυτοσυντήρησης που «κλωτσάει», και στη συνέχεια η πραγματικότητα μιας δεδομένης κατάστασης εκτοξεύεται από την ψυχή.

Η πραγματικότητα είναι ότι η έκρηξη στον παγκόσμιο πληθυσμό που προκλήθηκε άμεσα από την πλήρη «κακή διαχείριση» του παγκόσμιου νομισματικού συστήματος μέσω των κεντρικών τραπεζών του κόσμου έχει διογκώσει την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ.

Όπως έχω συζητήσει στο βιβλίο μου The Politics Of Money και την MarketReport της εργάσιμης ημέρας μου, το ζήτημα της έκρηξης του παγκόσμιου χρέους ΔΕΝ είναι απλώς ένα νομισματικό ζήτημα, είναι ένα πρόβλημα σχετικά με τους πόρους. Είναι τόσο απλό.

Όταν οι πολιτικοί μας επέτρεψαν στις Κεντρικές Τράπεζες να εφαρμόσουν ένα νομισματικό σύστημα (ένα οικονομικό μοντέλο που βασίζεται στο χρέος), μια εικονική εναλλακτική πραγματικότητα επετράπη να εκδηλωθεί.

Αυτό το οικονομικό μοντέλο που βασίζεται στο χρέος έχει πλέον εξελιχθεί στη μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα χωρίς διέξοδο, και υπάρχει το πρόβλημα.

Μια τεράστια παγκόσμια απώλεια ζωής είναι μια μαθηματική βεβαιότητα. Οι κεντρικές τράπεζες του κόσμου είναι υπεύθυνες για τη δημιουργία μιας «αγοράς» για το προϊόν τους, «νόμισμα που δεν υποστηρίζεται από τίποτα». Αυτή η «ρύθμιση» απαιτεί τα μετρητά να δανείζονται σε διάρκεια χρόνου.

Αυτός ο μηχανισμός είναι επίσης αυτοτροφοδοτούμενος, επιτρέψτε μου να το εξηγήσω. Αυτό το σύστημα που βασίζεται στο χρέος επιτρέπει και απαιτεί ένα ολοένα αυξανόμενο χρέος να αποκτηθεί για να λειτουργήσει.

Επομένως, καθώς αυτό το νόμισμα fiat δανείζεται στην ύπαρξή του, οι πόροι αντλούνται από το μέλλον δημιουργώντας ένα υπερβολικό περιβάλλον . Αυτό επέτρεψε την παγκόσμια αύξηση του πληθωρισμού και ως εκ τούτου δημιουργείται συνεχώς η απαίτηση για μεγαλύτερο δανεισμό.

Αυτό που πρέπει να καταλάβετε σαν αναγνώστης είναι αυτό, χωρίς εξαίρεση όλες οι «φυσαλίδες» πρέπει να ξεσπάσουν σε ένα σημείο και γιατί συμβαίνει αυτό; Απλό, διότι ανεβαίνει πάνω από ένα επίπεδο που μπορεί να διατηρηθεί με οποιοδήποτε μέσο.

Το νομισματικό σύστημα των κεντρικών τραπεζών του κόσμου επέτρεψε να δανειστεί χρήματα από το μέλλον για να ζήσει καλύτερα τώρα. Τραβώντας χρήματα από το μέλλον καταφέραμε να αποκτήσουμε και να έχουμε πρόσβαση σε πόρους που κανονικά δεν θα ήταν διαθέσιμοι. Ως εκ τούτου, τώρα υπάρχει  μια «πραγματικότητα» που δεν είναι βιώσιμη.

Μια παγκόσμια διαρκώς αυξανόμενη φούσκα στο χρέος τροφοδότησε άμεσα μια άνθηση του πληθωρισμού, στην πραγματικότητα έχουν αυξηθεί παράλληλα. Θα πρέπει να είναι σαφές ότι το ζήτημα της έκρηξης του παγκόσμιου χρέους δεν είναι βιώσιμο με κανένα τρόπο.

Επομένως, αυτή η παγκόσμια ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ θα εκραγεί ταυτόχρονα με το DEBT BUBBLE ταυτόχρονα και δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε κάθε ήπειρο σε όλο τον κόσμο θα πεθάνουν.

Gregory Mannarino.  Αυτή είναι μια οργάνωση. Η αγορά είναι έτοιμη για μια μεγάλη κίνηση. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ! Μανναρίνο

Gregory Mannarino, TradersChoice.net

banned.video

Gregory Mannarino

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου