Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

 

Λόγω έλειψης χρόνου δεν προλαβαίνουμε να σας το μεταφράσουμε το άρθρο που με αποδείξεις δηλώνει ότι σας δηλώσαμε από τον Μάρτιο του 2020. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και ο ΤΡΙΣ-ΚΑΤΑΡΑ-κουλης θα σας εμβολιάσει όλους αν θέλετε να ταξιδέψετε και στην χώρα μας.

Περιληπτικά το άρθρο εξηγεί οτι στις 24/3 σύμφωνα με το φερέφωνο των Ροτσιλντ, το Μπουμπεργκ ότι:

"Πρέπει να προ-ετοιμαζόμαστε για μόνιμες ή παντοτινές Πανδημίες" 

Ούτε η Πυθία να ήτανε οι τρισκατάρατοι!!!

Δηλαδή δεν θα βγούμε ποτέ από την επίθεση της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ αν εμβολιαστείτε ή ΟΧΙ. Δεν έχει λοιπόν σημασία αν εμβολιαστείτε με ένα εμβολιάκι χημικής χλαπάτσας διότι θα πρέπει να παίρνετε κάθε 6μηνο την χημεία σας για να είστε καλά!!! χαχαχαχα...πειραματικό το εμβολιάκι χλαπάτσας γιατι καταλαβαίνετε ότι ο αόρατος εχθρός θα μεταλλάσετε κάθε λίγο και λιγάκι... χαχαχα αϊντε να βρεις άκρη όταν θα έχεις καταλήξει σε πράσινο φωτεινό ανθρωπάκι. Αυτή είναι η πραγματικότητα της σημερινής επιστήμης που πειραματίζετε επάνω σε υγιείς για να τους σώσει από ένα αόρατο εχθρό που δεν σκοτώνει κουνούπι χαχαχαχα

Σας είπαμε ότι δεν έχετε να κάνετε με ανθρώπους αλλα με ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ που έχουν ασπαστεί δυνάμεις του σκότους και έχουν τυφλωθεί σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως οι υπνωτισμένες μάζες απου ακόμη φοράνε μάσκες και υπακούουν τα μαύρα ιερατεία.

Θα σας το μεταφράσουμε σύντομα.

Δείτε εδώ το βίντεο για τις υποσχέσεις από την επίθεση του Γουρλωμάτη 


Ειμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ με εναν εχθρο που ειναι ΑΟΡΑΤΟΣ

KORAKAS NEWS

thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου