Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Γ. Τράγκας: Όλος ο λαός ξεχύνεται στους δρόμους και στις παραλίες, γιατί δεν αντέχει άλλο την καταπίεση των αστυνομικών μέτρων του Μητσοτάκη και του Χρυσοχοΐδη.

 Όλη η κοινωνία είναι πλέον απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όλος ο Ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται πλέον ότι με την ανοχή και την ανικανότητα της αντιπολίτευσης, ο πολιτικά νάρκισσος και επιπόλαιος Κυριάκος Μητσοτάκης κατέστρεψε την εθνική οικονομία. Όλοι οι έμποροι, όλοι οι εστιάτορες είναι έτοιμοι να ξεχυθούνε στους δρόμους έχοντας υποστεί σημαντική καταστροφή και βλέποντας να έρχεται το «ολοκαύτωμα» των οικονομικών αντοχών και των περιουσιών τους.

Όλος ο λαός με την πρώτη λιακάδα ξεχύνεται στους δρόμους και στις παραλίες, γιατί δεν αντέχει άλλο τη «φυλάκιση», την καταπίεση των αστυνομικών μέτρων του κυρίου Μητσοτάκη και του κυρίου Χρυσοχοΐδη, την ανεργία και την ένδεια. Κοινή εκτίμηση όλων των Ελλήνων είναι ότι ο κύριος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του τα έκαναν μαντάρα, και ότι ο κύριος Τσίπρας, είτε επειδή είναι ανεπαρκής είτε γιατί θέλει να φθείρει τον πολιτικό αντίπαλό του, αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει χαλαρά την όλη κατάσταση.

Τα χρέη που συσσωρεύονται είναι πλέον βουνό και το ηφαίστειο θα εκραγεί είτε στο τέλος αυτής της χρονιάς είτε της επόμενης. Όσα παίρνουμε είναι δανεικά και είναι ιδιαίτερα αμφίβολο αν η κρατική ρευστότητα μπορεί να αντέξει την ύφεση που τρέχει με κόστος δισεκατομμυρίων. Όλα τα αδρά αμειβόμενα κανάλια από την κυβέρνηση δεν μπορούν πλέον να κρύψουν το μέγεθος της οικονομικής, κοινωνικής και εθνικής καταστροφής.

Υπό την σκιά άμεσων κινητοποιήσεων των ανθρώπων του λιανεμπορίου και των επιχειρήσεων εστίασης, η κυβέρνηση πιέζει παρασκηνιακά τους «μαϊντανούς» λοιμωξιολόγους των τηλεοπτικών παραθύρων να βρούνε επιχειρήματα και τρόπους να άρουν μέτρα και να αποσυμπιέσουν την κατάσταση στην αγορά. Ήδη ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης προειδοποιεί ότι αν δεν ληφθούν έως τις 5 Απριλίου τα απαραίτητα μέτρα επαναλειτουργίας του εμπορίου όλοι οι συνάδελφοί του θα κατέβουν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Το ίδιο σκέφτονται και οι εστιάτορες. Και είναι μεγάλος ο αριθμός των μηνυμάτων που λαμβάνει από όλη την χώρα το Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» από Έλληνες συμπατριώτες μας που έχασαν τα πάντα. Οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι στα γυμναστήρια είναι σε απόγνωση. Το ίδιο ένα πλήθος επαγγελματιών που έχουν ήδη πτωχεύσει και έχουν καταστραφεί οικονομικά.

Τα τηλεοπτικά δίκτυα προέβαλαν με ενθουσιώδη λόγια την επαναλειτουργία των ανθοπωλείων κάτω από τη Βουλή, αλλά αποκρύπτουν πλήρως την πείνα που σοβεί στη χώρα, την απελπισία και την κατάθλιψη σε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες Ελλήνων.

Ο κύριος Μητσοτάκης και το Μαξίμου ασχολούνται πολύ με την προώθηση των rapid test, και προκειμένου να τα αγοράσουν από τη Siemens ή από άλλες εταιρίες ραντίζουν την κοινή γνώμη με επιχειρήματα, όπως: «Τώρα μπορούμε να πάρουμε κάποια μέτρα γιατί βελτιώνεται ο καιρός και ταυτόχρονα θα έχουμε τα self test». Στην πραγματικότητα θέλουν να αποφύγουν την έκρηξη του «λαϊκού Βεζούβιου», του οποίου η λάβα θα σκεπάσει το σύνολο της «μαύρης» κυβέρνησης Μητσοτάκη. Επίσης δεν έχουν εγκαταλείψει τη μελέτη πρόωρων εκλογών για τις 23 Μαΐου ή αρχές Ιουνίου, προκειμένου να αποφύγουν την οριστική κατεδάφιση της Μητσοτακικής ΝΔ.

Η φθορά αυτής της κυβέρνησης είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού σε ολόκληρη την επικράτεια. Επίσης φαίνεται ότι ο κύριος Τσίπρας δεν ανεβάζει στροφές για δικούς του λόγους, δεν ανεβαίνει η δημοφιλία του ή τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, και αυτό δημιουργεί σύνθετα προβλήματα και μελαγχολικές σκέψεις στον υπάρχοντα δικομματισμό και στους καθοδηγητές του. Αυτό ανακαλύπτω και στις συνομιλίες μου με στελέχη του κέντρου και της κεντροαριστεράς τα οποία προσέρχονται και εντάσσονται στο Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Από το Σάββατο το μεσημέρι, μετά από συνάντηση που είχαμε με τα στελέχη του ΔΗ.Κ.ΚΙ.(Δημοκρατικό Κοινωνικό Κίνημα)και του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, με χαρά ακούσαμε ότι εντάσσονται στο Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Οφείλω να ομολογήσω ότι εκατοντάδες στελέχη του Παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ, του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος που ξέραμε, όπως φυσικά και της γαλάζιας και όχι «μαύρης» ΝΔ, εντάσσονται στο Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Ήδη πολλαπλασιάζονται οι Επιτροπές που υπάρχουν σε όλη την Επικράτεια όπως και τα γραφεία του Κινήματος. Ανακοινώθηκε ήδη και η δημιουργία της Επιτροπής της Λάρισας καθώς και των γραφείων στην περιοχή.

Μπαίνοντας στο site το Κινήματος kelan.gr μπορείτε να δείτε που έχουν ήδη δημιουργηθεί Επιτροπές σε όλη την Ελλάδα. Όσοι με διαβάζετε αυτήν την ώρα και θέλετε να μετάσχετε ελευθέρως και αυτοβούλως του Κινήματος, μπορείτε να εγγραφείτε στο kelan.gr ή να στείλετε μήνυμα με τα στοιχεία σας στον συνάδελφο Δημήτρη Μπαλογιάννη. Μπορείτε επίσης να σχηματίσετε πυρήνα ή ομάδα με φίλους σας ή γνωστούς σας ή συγγενείς σας οι οποίοι επιθυμούν να ενταχθούν στους «Ελεύθερους Ανθρώπους», αφού διαβάσουν ή ακούσουν την Ιδρυτική Διακήρυξη του Κινήματος.

Όσοι με ρωτάτε από μικρά νησιά ή από χωριά σε κάποιες απομακρυσμένες περιοχές για το «αν μπορείτε με δική σας πρωτοβουλία να σχηματίστε ομάδες», η απάντηση είναι ότι «ασφαλώς και μπορείτε». Ακόμη και στα πιο μικρά νησιά, ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα χωριά θέλουμε να έχουμε τοπικές Επιτροπές και πυρήνες του Κινήματος. Παρά τα εμπόδια που θέτουν, όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου