Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Μια 39χρονη εκπαιδευτικός πέθανε από εγκεφαλικό 12 μέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.Την ώρα που στην Ελλάδα φουντώνουν οι πιέσεις για εμβολιασμό εκπαιδευτικών!!!/63χρονος πέθανε από πολλαπλές θρομβώσεις μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca στην Annecy στη Γαλλία.

 

Μια 37χρονη εκπαιδευτικός πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία 12 ημέρες μετά τον πρώτο εμβολιασμό της με AstraZeneca.


Η δασκάλα Zelia Guzzo άφησε την τελευταία της πνοή μετά από μια μάχη 12 ημερών …

Τα νέα για τον τραγικό θάνατο της Ζέλια προέρχονται από το κρατικό ινστιτούτο πολλαπλών χρήσεων “S. Quasimodo” στη Γέλα.

Είναι το πολυδύναμο Ινστιτούτο « S. Quasimodo » της Gela που δίνει την είδηση για τον τραγικό θάνατο της Zelia.

«Με ατέλειωτη θλίψη και μια μεγάλη συντριβή η σχολική μας κοινότητα έμαθε τον αιφνίδιο και πρόωρο θάνατο της καθηγήτριας Zelia Guzzo. Ενθυμούμαστε και κλαίμε μια συνάδελφο κι ένα πρόσωπο πάντα ευγενικό, στοργικό, εξυπηρετικό, χαμογελαστό, αφοσιωμένο στη δουλειά του, επαγγελματία. Η I.C.S. ‘Quasimodo’ συμμερίζεται τη θλίψη της οικογένειας και όλων όσων είχαν την τύχη και την τιμή να την γνωρίζουν. ».

Η εκπαιδευτικός, μετά τη χορήγηση του εμβολίου AstraZeneca, νοσηλεύθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Sant’Elia de Caltanissetta,λόγω μιας εγκεφαλικής αιμορραγίας μέχρι που δηλώθηκε σε καθεστώς εγκεφαλικού θανάτου.reseauinternational 30.3.21, .sicilia24h

Το γεγονός του θανάτου της επέρχεται καθώς στην Ελλάδα φουντώνουν οι πιέσεις για εμβολιασμό εκπαιδευτικών!!!

dimpenews.com

63χρονος πέθανε από πολλαπλές θρομβώσεις μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca στην Annecy στη Γαλλία. Αισθάνθηκε τους πρώτους πόνους μόλις 30′ μετά το εμβόλιο!!!!!

O Joël Crochet, 63 ετών πέθανε στο νοσοκομείο στην πόλη Annecy της Γαλλίας την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2021 υποκύπτοντας σε πολλαπλές θρομβώσεις σε ζωτικά όργανα 10 μέρες αφότου δέχθηκε την πρώτη δόση του εμβολίου AstraZeneca στο εφήμερο εμβολιαστικό κέντρο au centre éphémère που έχει εγκατασταθεί στο Pâquier στις αρχές του μήνα. Αν και καμιά συσχέτιση δεν αποδόθηκε αναφορικά με εμβόλιο και θάνατο ως είθισται ( σσ. ο νόμος της σιωπής) , ο Jean-Luc Crochet καταθέτει την μαρτυρία του για την καλπάζουσα επιδείνωση της υγείας του αδερφού του κι αναρωτιέται για τους κινδύνους του μαζικού εμβολιασμού και δηλώνει εξ ονόματος της οικογένειας , την αναγνώριση της περίπτωσης του Joël μεταξύ των θρομβοεμβολικών γεγονότων στην εθνική υπηρεσία ασφάλειας Φαρμάκων (ANSM) και τη συμπερίληψής της στην έκθεση φαρμακοεπαγρύπνησης σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις του εμβολίου AstraZeneca. ledauphine 30/3/21

Σύμφωνα με την μαρτυρία του αδερφού του θύμα αισθάνθηκε πόνους 30′ μόλις λεπτά μετά τον εμβολιασμό!!!

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ στον Καναδά αναστέλλεται προσωρινά η χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca στους ενήλικες κάτω των 55 ετών.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου