Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Το google maps δείχνει ως Αλβανικές περιοχές την πλατεία της Κόνιτσας και το «σπίτι της Χάμκω»! /Εξαφανίστηκε... η θάλασσα στο Καρύδι -ΦΩΤΟ-

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο αλβανικός εθνικισμός και επεκτατισμός ξεπερνάει τα όρια! Πλείστες είναι οι αναφορές κατά καιρούς διάφορων αλβανικών μέσων αλλά και προσώπων, οι οποίοι ονειρεύονται μία «μεγάλη Αλβανία».
Φυσικά η εξωτερική πολιτική της Ελλάδος στο θέμα των Εθνικών θεμάτων και ιδιαίτερα της Βορείου Ηπείρου, όχι μόνο κωφεύει σε τέτοιες προκλητικές ενέργειες, αλλά δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για την Ελληνική Εθνική Μειονότητα.
Όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι της Κόνιτσας, σε αναζήτηση που πραγματοποίησαν στην εφαρμογή Google maps, εδώ και μέρες παρουσιάζει τουλάχιστον δύο... σημεία μέσα στην Κόνιτσα ως Αλβανικά! Τα σημεία που η εφαρμογή Google maps παρουσιάζει ως Αλβανικά είναι η κεντρική πλατεία της Κόνιτσας αλλά και το «σπίτι της Χάμκω».
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος είναι ο ένοχος και αίτιος της συγκεκριμένης προσβολής, αλλά καλούμε τους υπευθύνους και αρμοδίους φορείς να ενεργήσουν τάχιστα!
Εκτός από το κάλεσμα που κάνουμε σε όλους τους αναγνώστες να κάνουν "αναφορά" στην υπηρεσία Google maps με τις εξής ενέργειες: 
Πληκτρολογείς στην εφαρμογή Google maps για αναζήτηση την λέξη Κόνιτσα. Έπειτα κάνεις μεγέθυνση (zoom) στα δύο συγκεκριμένα σημεία ξεχωριστά (πλατεία Κόνιτσας και σπίτι της Χάμκω). Αφού πατήσουμε το επελεγμένο σημείο που αναφέραμε, ανοίγει η σχετική Επισκόπηση του συγκεκριμένου χώρου. Αν διαβάσουμε προσεκτικά λίγο πιο κάτω, γράφει δίπλα από ένα τριγωνάκι «Οριστικά κλειστό». Πατάμε πάνω στο «Οριστικά κλειστό», έπειτα πατάμε «προτείνετε αλλαγή», μετά κάνουμε κλικ στο «Προσβλητικές, επιβλαβείς ή παραπλανητικές πληροφορίες» και τέλος κάνουμε υποβολή.Εξαφανίστηκε... η θάλασσα στο Καρύδι -ΦΩΤΟ-. 

  

   

Η μοναδικής ομορφιάς παραλία στο Καρύδι της Σιθωνίας έχει εξαφανιστεί!Το φαινόμενο της άμπωτης συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό, ενώ τις τελευταίες μέρες έγινε εντονότερο με αποτέλεσμα στην περιοχή να έχουν τραβηχτεί τα νερά τουλάχιστον 20 μέτρα.


Η ψιλή, χρυσή αμμουδιά στο Καρύδι έχει επεκταθεί κατά πολύ και από ΄κει που σκάει το κύμα, μπορεί κανείς να περπατήσει αρκετά προς τα μέσα, με τα νερά να φτάνουν ως τον αστράγαλο.

halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου