Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Benjamin Fulford:Ολα όσα συμβαίνουν και δεν σας τα λένε.Η απάτη Rockefeller-Biden πέφτει καθώς ο κόσμος την αποφεύγει.

Το πραξικόπημα που πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από την οικογένεια Ροκφέλερ και τους σκλάβους του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων καταρρέει καθώς ο κόσμος αποφεύγει αυτή τη φρικτή οικογένεια εγκλημάτων. Μετά την έξοδο του Ντόναλντ Τραμπ, υπάρχει μια αυξανόμενη συναίνεση μεταξύ της ελίτ εξουσίας ότι η ψεύτικη προεδρία του Τζο Μπάιντεν γίνεται ταινία καταστροφής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργάζεται μια τρίτη εναλλακτική λύση στα υψηλότερα επίπεδα της παγκόσμιας δύναμης, λένε πολλές πηγές μυστικής κοινωνίας.

Όπως έχουν τα πράγματα, η οικογένεια Dragon, οι P3 Freemason, οι Ιππότες της Μάλτας, η Βρετανική Κοινοπολιτεία, οι Lotus Freemason, οι Ρώσοι και άλλες ομάδες συμφώνησαν ότι απαιτείται μια αξιοκρατικά στελεχωμένη μελλοντική οργάνωση σχεδιασμού, με χρηματοδότηση τρισεκατομμυρίων δολαρίων. για τον πλανήτη. Η κοινωνία του Thule έχει επίσης έρθει σε επαφή με για να δει εάν θα ήταν πρόθυμη να βγει από το κρύψιμο και να διαθέσει την αντιβαρύτητα και άλλες τεχνολογίες τους στην ανθρωπότητα στο σύνολό της.

Όπως το θέτει το MI6, αυτές οι «συζητήσεις για το backchannel είναι η πιο σημαντική διπλωματική συζήτηση στον κόσμο αυτή τη στιγμή, αν όχι στην ιστορία, αν πετύχουμε αυτό που προβλέπουμε». Δεδομένου ότι - για λόγους ασφαλείας - αυτές οι συζητήσεις πραγματοποιούνται με αναλογικά μέσα, θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για τυχόν δημόσια ορατά αποτελέσματα, λένε επίσης οι πηγές.

Εν τω μεταξύ, τα ψεύτικα ψυκτικά της προεδρίας του Μπάιντεν συνεχίζουν να εκφυλίζονται. Μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε ότι κανένας στρατιωτικός διοικητής των ΗΠΑ δεν συναντήθηκε με τον λεγόμενο υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, Llyod Austin, όταν επισκέφθηκε την Ιαπωνία στα μέσα Μαρτίου. Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε ότι η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας απέφυγε τόσο τον Ώστιν όσο και τον ψεύτικο υπουργό Εξωτερικών, Anthony Blinken, όταν επισκέφτηκαν τη χώρα μετά την Ιαπωνία.

Ο λεγόμενος πρόεδρος Μπάιντεν είχε επίσης αυτό που τιμολογήθηκε ως η πρώτη του συνέντευξη τύπου την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, δεν έγινε στον Λευκό Οίκο και δεν υπήρχαν ξένοι δημοσιογράφοι. Ούτε η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων του Λευκού Οίκου από την κυβέρνηση Τραμπ ήταν εκεί. Με άλλα λόγια, ήταν εντελώς  ένα περιστατικό που χρησιμοποίησε δημοσιογράφους σκλάβων προπαγάνδας που έκαναν ερωτήσεις για σόφτμπολ σε έναν διανοητικά προβληματικό Μπάιντεν που μοιάζει σχεδόν με τον οποίο δεν μπορούσε να διαβάσει το τηλεμερές του.

Ενώ αυτός ο αξιοθρήνητος χαρακτήρας υποτιμά την εικόνα των ΗΠΑ ακόμη περισσότερο, ο οικονομικός πόλεμος μαίνεται με επιθέσεις τόσο από όσο και εναντίον της μαφίας του Rockefeller και των στοών τους. Το πιο προφανές σημάδι αυτού, φυσικά, είναι το αειθαλές πλοίο που μπλόκαρε το κανάλι του Σουέζ μετά την πλοήγηση σε ένα «επάνω σου».

Το Evergreen είναι ο μυστικός κωδικός υπηρεσίας για τη Χίλαρι Ροκφέλερ Κλίντον, που σημαίνει ότι αυτός ο αποκλεισμός ήταν ένα σαφές μήνυμα προς τους Ροκφέλερ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εταιρικά μέσα ενημέρωσης προπαγάνδας, όπως οι New York Times, αποκαλούν το πλοίο «Έδωσαν ποτέ».(Ever Given).

Όπως έχει αναφερθεί ευρέως αλλού, ένας μεγάλος κινεζικός αυτοκινητόδρομος αποκλείστηκε επίσης από ένα φορτηγό με το λογότυπο Evergreen.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, ότι το κινεζικό κομμουνιστικό συμβόλαιο με τους Rockefellers για να χρηματοδοτήσει την ψεύτικη προεδρία του Μπάιντεν πρέπει να τερματιστεί ή να εμποδιστούν οι κινεζικές εμπορικές οδοί.

Οι Κινέζοι έκριναν ότι η απόφραξη του καναλιού του Σουέζ ήταν πράξη πολέμου και απάντησαν καταρρίπτοντας δύο στρατιωτικούς δορυφόρους των ΗΠΑ, σύμφωνα με πηγές της ασιατικής μυστικής κοινωνίας. Τα σύντομα βίντεο παρακάτω δείχνουν την καταστροφή τους, λένε οι πηγές. https://video.wixstatic.com/video/bcb736_616b35e912434434ae6e1350cfa7d746/720p/mp4/file.mp4

https://video.wixstatic.com/video/bcb736_fec7871c89a843e1baf413d4f84fdfa8/480p/mp4/file.mp4

Η απόφραξη του καναλιού του Σουέζ και η κατάρρευση των δορυφόρων ήταν μόνο τα πιο ορατά πρόσφατα σημάδια του συνεχιζόμενου υβριδικού παγκόσμιου πολέμου. Για παράδειγμα, η αυτοκινητοβιομηχανία, ένα παραμένοντο προπύργιο της βιομηχανικής δύναμης της Rockefeller, στραγγαλίζεται αργά από την έλλειψη ημιαγωγών.

Η NXP Semiconductors και η Infineon Technologies, οι Νο 1 και Νο 3 παίκτες στον κόσμο σε μάρκες αυτοκινήτων, είχαν παραγκωνιστεί η παραγωγή τους το Φεβρουάριο από τις αφύσικες καταιγίδες στο Τέξας. Τώρα η ιαπωνική chipmaker Renesas Electronics, η νούμερο 2 παίκτης σε μάρκες αυτοκινήτων, λέει ότι το εργοστάσιό τους καταστράφηκε από πυρκαγιά την περασμένη εβδομάδα. Έτσι, η αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου σταματάει.

https://asia.nikkei.com/Business/Tech/Semiconductors/Chip-starved-automakers-shudder-at-Renesas-plant-s-1-month-halt

Βλέπουμε επίσης επιθέσεις σε διυλιστήρια πετρελαίου και φυσικού αερίου σε όλο τον κόσμο. Και πάλι, αυτοί είναι βασικοί προμαχώνες της δύναμης της Rockefeller. Συγκεκριμένα, οι καταστροφικές επιθέσεις εναντίον των εγκαταστάσεων πετρελαίου Rockefeller στη Σαουδική Αραβία ακολουθούνται από επιθέσεις σε εγκαταστάσεις σε μέρη που κυμαίνονται από τη Μοζαμβίκη έως την Ινδονησία.

https://www.nzherald.co.nz/world/homes-evacuated-after-massive-explosion-fireball-obliterates-indonesian-oil-refinery/SI6QCMSLN6Y5KQSUOHRYFMI3VE/

https://sputniknews.com/asia/202103281082475776-massive-explosion-hits-balongan-oil-refinery-in-indonesia/

https://www.reuters.com/article/us-mozambique-insurgency/dozens-killed-in-besieged-mozambique-gas-town-idUSKBN2BK0JF?il=0&utm_source=reddit.com

Υπάρχει επίσης μια νέα σειρά δολοφονιών και εκτελέσεων. Ο Τομ Χενεγκάν, ο οποίος δημοσίευσε τη φωτογραφία του ναζιστικού πράκτορα της CIA, Mike Cottrell, ανέφερε σύντομα την περασμένη εβδομάδα ότι ο Cottrell σκοτώθηκε. Αυτή η έκθεση έκτοτε αφαιρέθηκε εντελώς από το Διαδίκτυο.

Ανέφερε επίσης ότι ο δικηγόρος του Cottrell Al Hodges είχε συνεργαστεί με το πρακτορείο White Hats «αναστρέφοντας τις εσωτερικές επικοινωνίες μεταξύ του Cottrell, της Dana Wilcox της Delmara Timber Trust, τότε υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ Henry 'Hank' Paulson και του παιδιού βιαστή των ναζιστών Γερμανού κατώτερου George W. ΜπουςFRAUDScherff. " Αυτό έχει πλέον καθαριστεί από το Διαδίκτυο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο μάθαμε επίσης για το θάνατο του Γκραντίτ. Illuminati Grand Master…ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ BENJAMIN FULFORD : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου