Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Το τελευταίο αντίο στον Μιχ. Ασλάνη.

Το ημερολόγιο γράφει 31 Αυγούστου και σήμερα συγγενείς, φίλοι, γνωστοί συνεργάτες λένε το τελευταίο αντίο στο γελαστό παιδί της μόδας, στον Μιχάλη Ασλάνη. Η εγχώρια σόουμπιζ θα φορέσει μαύρα, θα βάλει τα τεράστια στιλάτα γυαλιά ηλίου, θα χτενιστεί επιμελώς ατημέλητα και θα σπεύσει στη Χαλκίδα για να αποχαιρετήσει τον άνθρωπο που μετά βεβαιότητας οι περισσότεροι από αυτούς είχαν να δουν μήνες αν όχι χρόνια.

Στη Χαλκίδα, θα βρίσκεται το τελευταίο του σπίτι. Μακριά από την κοσμοπολίτικη Μύκονο μακριά από το κοσμικό και κλασικό Κολωνάκι που τόσο αγάπησε αλλά κοντά στα... τρελά νερά του Ευρίπου που ποτέ δεν ξέχασε.Η παλίρροια που αλλάζει φορά ακόμα και 14 φορές μέσα σε μια μέρα φάνηκε τελικά ότι έμοιαζε πολύ με τη διάθεση του Μιχάλη Ασλάνη που μπορεί να χαμογελούσε σε όλους όμως ήταν ένας άνθρωπος βαθύτατα μοναχικός που φοβόταν όχι μόνο το αύριο αλλά και το σήμερα.

Την ίδια στιγμή αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα όσον αφορά τις συνθήκες θανάτου του σχεδιαστή μόδας. Ο άγνωστος άντρας που βρισκόταν στο διαμέρισμα πριν το αποκλείσει η Αστυνομία κάποια έγγραφα που λείπουν είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια του παζλ. Οι απαντήσεις πάντως θα δοθούν μετά την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων μετά από έναν μήνα.Στο μεταξύ μόλις χθες μπήκαν κάποια πράγματα στη θέση τους καθώς ξεκαθαρίστηκε ότι η αγαπημένη βαφτιστήρα του μόδιστρου και η μητέρα της που διαμένουν μόνιμα στη Μύκονο προσέχοντας το σπίτι του, καμιά απολύτως σχέση δεν έχουν με τη γυναίκα την οποία κατήγγειλε ο Μιχάλης Ασλάνης μια εβδομάδα πριν από τον θάνατό του για την κλοπή της περιουσίας του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου