Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Η Ρωσία στέλνει ένα μήνυμα στον Ομπάμα και στέλνει από την Συρία ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΗ Anti-Ship τους σύστημα πυραύλων για να καταστρέψουν πλοία των ΗΠΑ.

          Είναι ο Μπαράκ Ομπάμα εντελώς έτοιμος να κάνει την τρελή κίνηση του,που προσπαθεί να ξεκινήσει τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο,που  προσπαθεί να πάρει την Αμερική και το ναυτικό μας στην καταστροφή; Η Ρωσία έχει στείλει μόνο τα πιο προηγμένα anti-ship βλήματα τους στη Συρία σε μια σαφή προειδοποίηση ότι οποιαδήποτε επίθεση εναντίον της Συρίας δεν θα μένει αναπάντητη.
          Η New York Times αναφέρουν απροσδιόριστα τους  Αμερικανούς  αξιωματούχους που λένε ότι οι πύραυλοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση τυχόν μελλοντικών ξένων στρατιωτικών επεμβάσεων στη Συρία.
          Οι P-800 Oniks ρωσικά П-800 Оникс? Αγγλικά Onyx, γνωστοί και στις εξαγωγικές αγορές, όπως  οιYakhont, Αγγλικά ρουμπίνι και το ζαφείρι, είναι μια ρωσική / σοβιετική υπερηχητικά anti-ship βλήματα  που αναπτύχθηκαν από τη  NPO Mashinostroyeniya ως ramjet έκδοση του P-80 Zubr.Η  GRAU ονομασία του είναι 3M55. Η ανάπτυξη φέρεται να ξεκίνησε το 1983, και μέχρι το 2001 επέτρεψε την έναρξη του πυραύλου από την ξηρά, τη θάλασσα, τον αέρα και το υποβρύχιο. Ο πύραυλος έχει την κωδική ονομασία ΝΑΤΟ αναφοράς SS-N-26. Αναφέρεται ότι είναι μια αντικατάσταση για το Ρ-270 Moskit, αλλά ενδεχομένως και για το Ρ-700 Granit. Το P-800 φέρεται να χρησιμοποιήθηκε ως βάση για τον κοινό ρωσο-ινδικό υπερηχητικό πύραυλο  BrahMos. Έτσι , τι μπορεί να συμβεί στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ αν ο Ομπάμα αποφασίσει να ξεκινήσει μια επίθεση εναντίον της Συρίας;               http://beforeitsnews.com/middle-east/2013/08/russia-sends-obama-a-message-sends-syria-their-most-advanced-anti-ship-missile-system-to-destroy-us-ships-2453706.html       ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS  :  Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου