Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ προειδοποιεί για στρατιωτικές ενέργειες στη Συρία.

          KUALA LUMPUR, 26 Αυγούστου (Xinhua) - Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ,Τσακ Χάγκελ, είπε εδώ την Κυριακή ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν την εκτίμηση πριν από τη λήψη απόφασης για πιθανή στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.
          Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντησή στην Μαλαισία με τον  ομόλογό του Hishammuddin Χουσεΐν, ο Χάγκελ είπε ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θα συνεχίσουν να αξιολογούν τα στοιχεία για την εικαζόμενη χρήση των χημικών όπλων. "Δεν θα προχωρήσουμε πέρα ​​από αυτό μέχρι να έχουμε περισσότερες βάσεις πληροφοριών σχετικά με τα γεγονότα», είπε.
         Ο Χάγκελ είπε ότι το Υπουργείο Άμυνας είχε ετοιμάσει επιλογές για όλους τους κινδύνους, όπως ζητήθηκε από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. «Είμαστε έτοιμοι να ασκήσουμε όλες τις επιλογές"  ο Ομπάμα θα αποφασίσει τι θα χρησιμοποιήσει, πρόσθεσε.
         Ο Χάγκελ είναι για μια εβδομάδα σε μακρύ ταξίδι στη Νοτιοανατολική Ασία, στη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθεί επίσης την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες και θα παρακολουθήσει το ASEAN Άμυνας στην υπουργική συνάντηση στο Μπρουνέι.           http://eng.chinamil.com.cn/news-channels/international-military-news/2013-08/26/content_5452869.htm   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ CHINA MILITARY:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου