Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Η Ρωσία στέλνει πολεμικά πλοία στη Συρία! Προάγγελος για τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο; (Video

         Η Ρωσία στέλνει ένα ανθυποβρυχιακό πλοίο και ταχύπλοο σκάφος πυραύλων στη Μεσόγειο, καθώς οι απειλές από τις  ΗΠΑ για επίθεση ενάντια στη Συρία εντάθηκαν, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
        Το Interfax[ πρακτορείο  ειδήσεων  της Ρωσίας]  ανέφερε μια πηγή στο γενικό επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων, λέγοντας ότι τα πολεμικά πλοία θα φτάσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, λόγω της "γνωστής κατάστασςη» - μια σαφής αναφορά στη σύγκρουση στη Συρία, παρόλο που επισήμως η Ρωσία αρνείται ότι  το πλοίο και το καταδρομικό πυραύλων είναι για την αντιμετώπιση της κατάστασης στη Συρία.
          Σύμφωνα με το WND, υπάρχουν τουλάχιστον 12 ρωσικά πολεμικά πλοία που αποστέλλονται.
Ο Μπαράκ Ομπάμα μιλά για την επίθεση της Συρίας ως «βολή σε όλη την πλώρη" και υποθέτω ότι αυτό μπορεί να θεωρηθεί βολή της Ρωσίας σε όλη την πλώρη μας.
          Η Ρωσία έχει ήδη δημοσίως προειδοποιήσει  ότι οποιαδήποτε μέτρα ληφθούν κατά της Συρίας πριν  καθοριστεί αν η ηγεσία της Συρίας ή της αλ-Κάιντα που συνδέονται με τους αντάρτες πραγματοποίησαν την επίθεση χημικών εναντίον του συριακού λαού, θα μπορούσε να προκαλέσει ολέθριες, καταστροφικές συνέπειες.
           Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ενισχυθεί για την άμεση επίθεση στη Συρία , έως ότου ο ΟΗΕ τελειώσει την έκθεση αυτή σχετικά με το ποιά ομάδα πραγματοποίησε τις επιθέσεις.
http://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2013/08/russia-sends-warships-to-syria-ww3-looming-video-2447954.html  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕFORE IT'S NEWS  :  Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου