Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ο Ξι προτρέπει το στρατό για επέκταση της κατάρτισης.

          Ο Πρόεδρος Ξι Ζίπινγκ κάλεσε τον στρατό της χώρας να καταβάλει μεγαλύτερες προσπάθειες στα στρατεύματα κατάρτισης και τη διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας, της ασφάλειας και της ανάπτυξης, κατά την επίσκεψή του αυτή την εβδομάδα με την Shenyang στο στρατιωτικό θέατρο των επιχειρήσεων και έκανε μια στάση σε μια συνεδρία κατάρτισης πάνω στο Liaoning, με το πρώτο αεροσκάφος της Κίνας.
          Ο Ξι, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής και Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, παρακολούθησε φορέα που μεταδίδονται τα αεροσκάφη,που απογειώνονται και προσγειώνονται για τον  Απελευθερωτικό Στρατό στη  βάση του Λαϊκού Ναυτικού.
            Ο Ξι χειροκρότησε την απόδοση των πιλότων και τις πτήσεις δεξιότητες υπό περίπλοκες συνθήκες. Επίσης, παρακολούθησε την παρουσίαση λεπτομερώς στο σχεδιασμό και την ικανότητα του αεροσκάφους.
           Την Τετάρτη το απόγευμα, ο Ξι επισκέφθηκε το Dalian και επιβιβάστηκε στο Liaoning στο Dalian Port  για να επανεξετάσει μια παρέλαση για την τιμητική φρουρά του PLA, μία τελετουργική στρατιωτική μονάδα.
            Στο φορέα,ο Ξι  ρώτησε για τις δυνατότητές του  και τον εξοπλισμό του. Ο ίδιος ενημερώθηκε για το πώς οι στρατιώτες προχωρούν στην εκπαίδευσή τους. Ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα για τις εγκαταστάσεις,τη  διαμονή, το φαγητό και την ιατρική τους περίθαλψη.
           Δέχτηκε το έμβλημα του μεταφορέα και το καπάκι σουβενίρ που παρουσιάστηκε σε αυτόν από τους ναυτικούς του αερομεταφορέα και υπέγραψε το όνομά του στο ημερολόγιο του πλοίου.
          Η Liaoning τέθηκε σε ενεργό υπηρεσία το Σεπτέμβριο. Την Πέμπτη, μια ημέρα μετά την επίσκεψη του Ξι, ο φορέας  αποστέλλεται έξω από το λιμάνι για ένα μήνα-μακρά αποστολή στη Θάλασσα Bohai. Στο Διαδίκτυο, οι οπαδοί των στρατιωτικών της Κίνας μαντέψαν ότι η Liaoning θα αναλάβει περισσότερες συνεδρίες κατάρτισης για τη βελτίωση του συντονισμού μεταξύ του φορέα και των αεροσκαφών της.
         Ο Li Jie, ένας ανώτερος εμπειρογνώμονας στο Ναυτικό Στρατιωτικό Ερευνητικό Ινστιτούτο Σπουδών του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού, δήλωσε για τη συνεργασία μεταξύ του φορέα και του αεροσκάφους ότι πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.
           «Έχουμε περισσότερα αεροπλάνα και  πιλότους, αλλά ο φορέας θα είναι έτοιμος για διάφορους σχηματισμούς των αεροσκαφών», είπε ο Li.
Επίσκεψη στην Shenyang
           Την Παρασκευή, ο Ξι επισκέφθηκε το Tiexi, επαρχία της  Liaoning, ένα από τα πιο σημαντικά βιομηχανικά κέντρα της  Κίνας με βάσεις που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1950.       http://europe.chinadaily.com.cn/china/2013-08/31/content_16933836.htm        ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ CHINA DAILY:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου