Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Αμερικανοί πεζοναύτες εκπαιδεύονται στη Σούδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ 
Έλληνες στρατιωτικοί εκπαιδεύουν ...αντιτρομοκρατικά αμερικανούς Πεζοναύτες στην Σούδα! Συγκγεκριμένα στο ΝΑΤΟικό  Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ), στο Μαράθι της Σούδας, αυτή την εποχή Πεζοναύτες που υπηρετούν στην Αντιτρομοκρατική Ομάδα της Δυναμης Ασφαλείας Πεζοναυτών Ευρώπης των ΗΠΑ παρακολουθούν μαθήματα από Ελληνες εκπαιδευτές - φωτογραφία άνω - σε επίδειξη τεχνικών ελέγχου πληρώματος...
σε υποτιθέμενη επιχείρηση νηοψίας στις εγκαταστάσεις του Κέντρου.
Στην δεύτερη φωτογραφία πάνοπλοι αμερικανοί  Πεζοναύτες της Αντιτρομοκρατικής Ομάδας της Δύναμης Ασφαλείας Πεζοναυτών Ευρώπης διεξάχουν τεχνικές νηοψίας επί (εκπαιδευτικού) πλοίου, στο πλαίσιο των ...αντιτρομοκρατικών μαθημάτων, πρακτικών και θεωρητικών, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ). 

Και υψηλόβαθμοι αμερικανοί στην Σούδα
Να σημειωθεί ότι τις προάλλες , όπως ήδη έγραψε το OnAlert,επισκέφθηκαν τo Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) ο Διοικητής της Εκστρατευτικής Δύναμης Πεζοναυτών των Η.Π.Α. υποστράτηγος Ρέιμοντ Φοξ (Raymond C. Fox) και ο Διοικητής της Δύναμης Πεζοναυτών των Η.Π.Α. στην Ευρώπη, ταξίαρχος Τζέιμς Ο’Μεάρα (James S. O’Meara), συνοδευόμενοι από το Διοικητή της Αμερικάνικης Ευκολίας ( βάσης) Σούδας, πλοίαρχο Τζιμ Γκίμπσον (Jim Gibson).
Όπως σημειώναμε και τότε με την επέμβαση στη Συρία για την οποία  δηλώνεται ότι είναι έτοιμη να εκδηλωθεί, τέτοιες επισκέψεις  ευλόγως καταγράφεται Πάντως το πρόγραμμα εκπαίδευσης στα αντιτρομοκρατικά (ναυτική αποτροπή) τόσο αμερικανών όσο και άλλων είναι συνεχές και κυλιόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου