Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Έκθεση: Η Αμερικάνικη επίθεση κατά της Συρίας θα αρχίσει το Σάββατο.

          Η Επίθεση θα ξεκινήσει όταν θα φύγουν από την Συρία οι επιθεωρητές του ΟΗΕ
Paul Joseph Watson
Infowars.com
29 του Αυγούστου 2013
           Ένας δημοσιογράφος με την πιο πολυδιαβασμένο εφημερίδα του Ισραήλ έχει πει στους υπαλλήλους εγκατάστασης της άμυνας ότι φαίνεται, ότι η  υπό αμερικανική ηγεσία επίθεση κατά της Συρίας θα αρχίσει το Σάββατο και στο τέλος, όταν ο Μπαράκ Ομπάμα συναντήσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν την Τετάρτη.


         Παρά την προφανή αδυναμία που παρατηρήθηκε στη ρητορική του  Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον,να αντιμετωπίσει την κοινοβουλευτική εξέγερση για την στρατιωτική επέμβαση, εκτός από τις αναφορές ότι η νοημοσύνη εναντίον του καθεστώτος του Ασάντ δεν είναι καθόλου  «καρφώματα», του Israel Hayom ο δημοσιογράφος Amir  Mizroch είπε ότι η επίθεση θα αρχίσει το Σάββατο αμέσως μετά όταν οι επιθεωρητές του ΟΗΕ θα έχουν εγκαταλείψει τη χώρα.
         Η Βρετανική και η αμερικανική στρατιωτική δύναμη είναι πλέον πλήρως στη θέση της και προετοιμάζονται για κτυπήματα, που λένε οι ειδικοί ότι θα λάβουν χώρα ,με τη μορφή των πυραύλων cruise Tomahawk με επίθεση  από πολεμικά πλοία ή υποβρύχια.
           Ο Mizroch τονίζει επίσης στις παρατηρήσεις που έγιναν από τον πρώην διευθυντή της Μοσάντ, Danny Yatom, ο οποίος λέει ότι η φαινομενική καθυστέρηση στο πράσινο φως για στρατιωτικές επιθέσεις είναι μόνο για να μην χρησιμοποιήσουν τους επιθεωρητές του ΟΗΕ ως ανθρώπινες ασπίδες.
           Ο Mizroch είπε επίσης ότι το Ισραήλ έστειλε στον Άσαντ μήνυμα μέσω της Ρωσίας που απειλεί ότι αν η Συρία προσπαθήσει να επιτεθεί στο Ισραήλ, η Δαμασκός θα πρέπει να στοχεύσει και το καθεστώς  'Ασαντ να ανατραπεί.
        Η απειλή αυτή έγινε παρά τις προσπάθειες από τα έθνη του Κόλπου  να εξασφαλίσουν μια υπόσχεση από το Ισραήλ ότι θα ενεργήσει με αυτοσυγκράτηση, εάν η Συρία προσπαθήσει αντίποινα με πλήγματα κατά του Ισραήλ σε απάντηση στην  δυτική επίθεση.Το Ισραήλ απάντησε ότι θα ενεργήσει με αυτοσυγκράτηση, αλλά μόνο αν η επιθετικότητα εναντίον του "δεν υπερβαίνει τα λογικά όρια."
         Σε μια σχετική ιστορία, ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Ισραήλ, Daniel Shapiro, έχει υποσχεθεί μια «ισχυρή και σοβαρή απάντηση," για τις  υποτιθέμενες θηριωδίες  από την χημική επίθεση του Άσαντ  την περασμένη εβδομάδα, παρά τις αμερικανικές εκδοχές των New York Times, ότι δεν υπάρχει "όπλο που καπνίζει» ότι άμεσα ο Πρόεδρος Άσαντ έκανε την επίθεση.
          Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι των  μυστικών υπηρεσιών είπαν επίσης στο Associated Press ότι  αποδεικνύεται η υπαιτιότητα του Άσαντ  "χωρίς καρφώματα," με μια ρητορική της κυβέρνησης Ομπάμα, η οποία έκρινε ότι η ευθύνη του Άσαντ ήταν «αναμφισβήτητη».                 Facebook @ https://www.facebook.com/paul.j.watson.71
Ακολουθήστε Paul Joseph Watson @ https://twitter.com/PrisonPlanet
*********************
Ο Paul Joseph Watson είναι ο εκδότης και συγγραφέας του Infowars.com και του Prison Planet.com. Είναι ο συγγραφέας του Order Out Of Chaos. Ο Watson είναι, επίσης, σε μια σειρά,το Infowars Nightly News.        http://www.infowars.com/report-us-attack-on-syria-to-begin-saturday/ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ INFO WARS .COM. :Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου