Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ο Πούτιν για λογαριασμό των Ενόπλων Δυνάμεων θα ξαναδημιουργήσει τα θρυλικά ονόματα των μονάδων και σχηματισμών των ρωσικών και σοβιετικών στρατευμάτων.

         ΜΟΣΧΑ, 28 Δεκεμβρίου. / ITAR-TASS /. Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, διέταξε τον υπουργό Άμυνας να προετοιμάσει συστάσεις σχετικά με τις στρατιωτικές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων,με τα θρυλικά ονόματα των μονάδων και σχηματισμών των ρωσικών και σοβιετικών στρατευμάτων.
По поручению Путина в Вооруженных силах будут воссозданы имена легендарных частей и соединений Русской и Советской армий
Фото ИТАР-ТАСС

          «Για να ενισχυθεί η ιστορική συνέχεια των Ενόπλων Δυνάμεων θα αποκατασταθούν τα ονόματα των διάσημων, των θρυλικών μονάδων και σχηματισμών των ρωσικών και σοβιετικών στρατευμάτων. Παρακαλούμε τον υπουργό Άμυνας να υποβάλει συγκεκριμένες προτάσεις στο θέμα αυτό ήδη, από το επόμενο έτος.», - Δήλωσε ο Πούτιν στο Κρεμλίνο κατά την τελετή παρουσίασης, με την ευκαιρία ανάληψης καθηκόντων των ανώτερων αξιωματικών και ανάθεση νέων τάξεων.
         Όπως δήλωσε ο Πούτιν, «για να κάνει το καλύτερο στο στρατό, είναι απαραίτητο να αγαπάμε,να αγαπάμε τις παραδόσεις του."              http://www.itar-tass.com/c9/612451.html      ΑΠΟΔΟΣΗ:Corfiatiko.blogspot.com. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου