Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Στην εντατική ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος.

Ουάσινγκτον
Επιδείνωση παρουσίασε η υγεία του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο 88χρονος Μπους νοσηλεύεται για πάνω από έναν μήνα με πυρετό.
«Είχε μια σειρά από επιπλοκές που τον οδήγησαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου τέθηκε υπό παρακολούθηση λόγω του επίμονου πυρετού που τον ταλαιπωρεί» δήλωσε ο Τζιμ Μακ Γκραθ, εκπρόσωπος του πρώην προέδρου.
Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος
Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος

«Έχει πλήρης αίσθηση και ήταν σε διάθεση να αστειευτεί με τον γιατρό του» πρόσθεσε ο Μακ Γκραθ.
Ο 88χρονος Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόλκερ Μπους, εισήχθη στο νοσοκομείο για πρώτη φορά εξαιτίας βρογχίτιδας, στις 7 Νοεμβρίου και παρέμεινε για νοσηλεία επί δώδεκα ημέρες.
Κάποιες επιπλοκές στην υγεία του τον οδήγησαν εκ νέου για νοσηλεία στις 23 Νοεμβρίου.
Ο εκπρόσωπός του είπε ότι οι γιατροί του είναι «συγκρατημένα αισιόδοξοι» και ότι το πρόβλημα του πατέρα Μπους είναι «υπό έλεγχο».
Ο πρώην πρόεδρος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Χιούστον του Τέξας, πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί με τη σύζυγό του Μπάρμπαρα και τον ένα από τους γιους του, τον Νιλ Μπους.
Ο Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόλκερ Μπους διετέλεσε αντιπρόεδρος επί Ρόναλντ Ρέιγκαν και πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1989 έως το 1993.
Είναι, επίσης, πατέρας του πρώην προέδρου Τζορτζ Μπους, ο οποίος κατείχε το αξίωμα από το 2001 έως το 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου